Farmor 🌷

För att jag har världens bästa farmor! Min älskade farmor, tänk att hon blir 94 år i sommar. Idag strax efter frukost så säger barnen "Mamma, kan vi inte gå till gammelfarmor?" De är så söta, de älskar sin gammelfarmor så mycket! Det är så fint att se, deras band emellan dem. Alla borde få ha en farmor som du. Söta älskade farmor!

Det blev ett besök hos bästa gammelfarmor efter barnens önskemål :) de är ju för söta! Fika och barnens mormor, morfar var också på besök så fullt hus för farmor minsann. Men de är så glada för sin gammelfarmor och jag är så tacksam över att de har den relationen till sin gammelfarmor som de faktiskt har.

(null)

Extra timmar…

Finns där någon där ute som sitter och håller på några extra timmar till varje dygn. Så får ni gärna dela med er, jag hade just nu behövt några fler timmar ;) haha Mycke litteratur som ska läsas inför kommande tenta. Många nya begrepp och ett ämne som inte är så intressant men ett ont måste - Utvecklingspsykologi. Men tänker så här, att om det inte går vägen den första gången så bara på det igen och försöka andra gången. Snart dags för tenta och den nya terminen rivstartade igång! 

(null)

Bullar!

För att vi får ju hålla bakandet vid liv ;) idag blev det en omgång av slätabullar här hemma. Dock blev jag inte helt nöjd, hade velat att de skulle smaka ännu mer kardemumma. Så nästa gång blir det minsann ännu mer kardemumma i bullarna :) Men det är härligt att baka, mellan allt pluggande som man får varva allt med hehe 

(null)

BVC - 3 års kontroll 👦🏼

Tur att man har semester såhär en dag efter en dag som igår. Så intensivt med alla föreläsningar igår. Dock vaknar vi upp till ett iskallt hus. Vår gaspanna har lagt av. Fy fanken kan jag säga så kallt. Haha men idag är jag och sonen hemma och hänger tillsammans i kylan. Dock ska man ha lite tur, de skulle komma en snubbe och göra underhåll på pannan, så fick ringa dem och säga som det var att den var helt död. Sen cyklade vi för att lämna dottern på skolan. 

Sen tog vi en sväng inom BVC för lite kontroll av vår 3 åring. Check på den, en stor guldstjärna på denna påg. Allt såg och var fin fint. Inget konstigt alls. 18 pannor tung och över metern lång, en stadig kille har vi här hemma. Sen hem för att luncha lite samt plugga en sväng innan vi hämtade hem dottern igen. Fick sitta med filt på för att inte frysa sönder. Men som tur var så kom där en snubbe och kunde konstatera att kretskortet på pannan hade lagt av. Så han fixade det och allt var bra igen! Värmen kom tillbaka och vi kunde hålla helg. :)

(null)

Huvudet fullt 🤓

Om mitt huvud inte är fullt efter denna dag med studier så lär det aldrig bli det. Så mycke information på så kort tid. Har nog aldrig varit med om detta tidigare. Samt så många begrepp och grejer man ska kunna och hålla reda på. Det är bara att plugga, plugga in allt så det sitter inför tentan. Mer kan man inte göra, det är i alla fall inte något ämne som är super intressant och inte heller något som jag är speciellt intresserad av att behöva göra en gång till. Så bara att nöta in det ;)

(null)

Hembakat

När inte bara jag får ryck :) även sambon min han kan minsann! Idag ställde han sig och bakade dessa underbara bullar till familjen och vi skickade en inbjudan lite spontant till våra föräldrar. Så barnens farmor och farfar kastade sig i bilen :) Mamma och pappa kom inte för de kände inte sig helt 100. Men så goda och inte allt för svåra att göra. De gick även hem hos barnen :) så extra kul. Det blev en mysig stund tillsammans.

(null)

Kladdkaka med fudge…

Vem kan säga nej till en liten kladdkaka med fudge uppe på? Haha inte jag i alla fall. Som så många gånger förr så har jag svårt att släppa recept som jag tycker ser goda ut och som dessutom inte tar en evighet att göra. Precis som detta recept :) en vanlig kladdkaka men med chokladfudge uppe på. Så det blev minsann en kaka denna dag och vi bjöd hit bästa mamma och pappa.

(null)

6:e Januari - 22

När dagarna flyger förbi och barnen inte har varit hemma på några dagar då de har varit hos bästa farmor och farfar :) Då får man spendera lite extra tid med dem. Man har ju saknat dem ;) än om de kanske inte har saknat oss lika mycket. Idag blev de i alla fall en liten tur, en upptäcksfärd med barnen i närområdet. Så nöjda med varsin pinne och lite is på pölarna. Så vart de underhållna än lång stund.

(null)