Vi två ♥

En speciell känsla, det är aldrig lätt att beskriva med ord vad man känner för någon annan. Inte lätt att sätta ord på saker och ting alltid. Precis så känner jag för min älskade sambo, som jag älskar mer än något annat på denna jord, det finns inte nog med ord som kan beskriva det jag känner. Har aldrig någonsin känt detta tidigare! Men har fått äran att få känna dessa känslor i mer än 2 år nu ♥ Det är så fantastiskt och mina känslor blir bara starkare för varje dag som går. Blir allt mer säker på att vi är menade för varandra.
 
Det är meningen att vi skulle träffas när vi träffades. Någonstans har jag alltid vetat att den rätte finns där för mig, men inte när han skulle dyka upp. Efter att ha träffat några pojkar i mitt liv, så kände jag direkt när det var rätt. För det sa klick direkt! Ett klick som hållt i sedan dess ♥ Så otroligt, fantastiskt underbart! Vi har hunnit med en hel del tillsammans under dessa 2 år ;) hehe förlovat oss, blivit sambos, skaffat en liten terrorist ;) hehe och köpt hus! Att köpa hus är ett stort steg, men det känndes så naturligt och rätt på något sett.
 
Det är svårt att beskriva hur man känner, när man tycker om någon så mycket som jag älskar min sambo. Världens bästa sambo och husse ♥ det är kärlek utan gränser! Vi två förevigt ♥

Tisdag 2014-11-04

Det är minsann inte varje dag man äter farmors pannkakor till middag :) inte dåligt. Så ja minsann efter jobb igår så blev det till att ta sig hem, sen ta vovvsingen och traska hem till världens bästa farmor. Där det blev pannkakor till middag, världens bästa pannkakor. Finns inga bättre :) hehe säger som lillebror, farmors pannkakor är bäst! 
 
Kvittar hur man gör, så blir dem inte lika goda. Än om sambon min gör super goda pannkakor :) tihi mys! Men på tal om annat så var ju Kiwisen med hemma hos farmor och det gick fin fint. En dubbel promenad blev det då vi fick traska hem också ;) hehe inte så dåligt. 
 
Sen blev det bara lite slapp framför Tvn ;) skönt det med. Välbehövlig om inget annat hehe. Man ska ju inte slita ut sig i onödan ;) 
 
 

Ny vecka...

Så har en ny vecka dragit igång :) faktiskt lite motigt att gå till jobb minsann efter en extra dags ledigt. Det är liksom fullrulle igen direkt. Ingen mjukstart precis hehe. Sen att det var en ledig och fyra sjuka gjorde ju inte saken bättre. Men sånt är det minsann, bara till att jobba lite mer.
 
En fullproppad helg får man säga, semester i fredags och då stod det 80 års fest på schemat. Inte varje dag man hamnar på sådan fester. Sen övernattning i Billesholm :) hem och vara hundvakt till bästa Franken ;) hehe fullrulle i nya huset. Premiär för Frank i vårt hus.
 
Söndagen bjöd på lite handling, vi behöver ju ha lite mat. Samt nya blimmor till trädgården ;) fick dessutom planterar dem. Sen blev det tacomys med bästa mamma och pappa samt Frank ;) härligt avslut på helgen.