Bjuvs besök...

För att eftermiddagen/kvällen bjöd på en tripp till Bjuv för att besöka svärföräldrarna :) lite middag och besök. Skulle vart på banken, men banknissen vart hemma och vabbade. Så blev endast ett besök hos svärföräldrarna. Men det var trevligt det med, mat och trevligt sällskap som alltid. Vi fick ju bjuda på våra härliga muffins :) super goda vart dem faktiskt! Dottern lagom nöjd ;)

(null)

Mormormys 👵🏼💜

För att idag blev det minsann lite mormormys på förmiddagen :) inga planer för dagen. Så det fick bli en tripp till mammsen som vart ledig idag :) toppen tyckte dottern att få komma till mormor och morfar fast att det bara var mormor hemma. Äta lite lunch och mysa är aldrig fel. Sen fick vi ju lite friskluft också till på köpet. En rejäl runda, men det vart skönt ändå. Så en mys dag med mormor. Som helt klart synes på bilden nedan. 

(null)

Höstlov 🎃

För att vi har höstlov här hemma jag, sonen och dottern. Vi är ju hemma alla dagar jag och lilleman. Men dottern brukar vara på förskolan tisdag-torsdag ;) men nu får vi ha lite mys och lov här hemma en hel vecka :) kan man så ska man om man frågar mig. Annars så jobbar jag ju alla lov. Om jag inte tar semester! 

Dagen till ära såhär en tisdag som denna så hade jag lovat dottern att baka muffins med frostig och läskigheter ;) sagt och gjort. Det blev muffins minsann, goda sådana också :) Sen fick vi fixat och trixat med vår pumpa också. Eller ja, dotterns pumpa. En mysig dag här hemma och lillebror han hänger med!

(null)


BVC besök 👶🏼

Dagen till ära så vart det dags för ett besök på BVC :) dottern lagom nöjd som fick följa med. Då det var lillebror som skulle vägas och mätas :) vilket gick fin fint. Nu väger vår lillekille 5376g och är 59,5cm som han växer. Både lång och går upp bra :) älskade barn. Sen har vi storasyster som nu väger 16,9kg och är hela 102,5cm ;) en till som har växt minsann. Våra duktiga barn, växer så det knakar minsann och mår bra är ju faktiskt huvudsaken. 

Efter besöket blev det att äta lite lunch som vi hade tagit med oss. Mysigt tyckte dottern, sen fick hon leka en massa med alla spännande saker som finns nere på BVC :) hehe toppen! Så en mysig dag på BVC/öppnaförskolan. En bra start på Höstlovet.

(null)Söndag...

När det redan är söndag :) vips så går inte bara veckorna snabbt utan även helgerna. Känns som om det var fredag nyss. Men så är det snart dags för måndag och vardag igen. Men dagen till ära så var det Knatteskutt på schemat och sedan husvisning. Spännande, men innan dess tid att fixa sig lite och vad händer då. Jo resten av familjen som var hemma samlades utanför toan hehe söta ungar.

Sen Knatteskutt, som dottern njöt. Hon älskar verkligen de här med att röra sig och leka med boll. Hon är så duktig, lyssnar, väntar, gör sitt bästa också vidare. Sen blev det en promenad för att kolla ett hus. Fint, men ja inget för oss just nu. Pappa och morfar var också med. Nostalgi för pappa som varit med och byggt huset :)

(null)Kojbygge 👧🏼

När man tänkt sig att gå till sambobos jobb för att hälsa på med barnen, men det typ öser ner. Då får man aktivera barnen på egen hand där hemma. Bygga koja en fredags som denna är inte fel. En nöjd dotter och en nöjd hund. Hehe sånt är det minsann :) en lugn dag hemma med båda barnen blev det allt! Skönt också att bara vara hemma en hel dag, hunnit med att tvätta och annat. 

(null)


Halloweenfest 🎃

Inte varje dag som man lämnar världens sötaste skelett på förskolan ;) hehe så otroligt stolt minsann. Dottern skulle ha halloweenfest på förskolan och ja jag själv är inte så mycket för halloween :/ men man får ju offra sig. Använda sin fantasi lite. Förra året var dottern inte alls intresserad och mer rädd för allt läskigt. Men i år har hon visat lite intresse för halloween och allt vad det hör till. 

Dottern fick själv välja sin dräkt. Ett rosa-skelett blev det i år :) men den va fin. Sen fick man använda sin fantasi lite när det var dags för sminkning. Dottern supernöjd och så även jag. Vårt söta lilla skelett ;)

(null)


Plocka äpple 🍏

Dagen till ära så är dottern hemma med oss mig och lilleman :) hon är ju ledig från förskolan måndagar och fredagar ;) så mysigt om ni frågar mig, med båda barnen hemma och vi kan göra precis vad vi känner för helt enkelt. Vill vi bara vara hemma och mysa så är vi det ;) känner vi för att gå en sväng så gör vi det.

Idag fick jag eller ja inte idag men för några dagar sedan fick jag syn på ett äppleträd som står på kommunens mark. Så då fick jag idén om att plocka äpple med barnen och sedan baka :) det blev alltså äppelplockning och äpplekaka bakade vi sen. En mysig höstdag minsann :)

(null)


De bästa 💕

Dagen till ära så är lilleman en hel månad gammal :) svårt att förstå minsann att vår lilleman redan är en månad, att han funnits utanför magen hos oss i en hel månad. Som tiden bara springer iväg. Våra älskade barn, finns inget bättre än ni. Ni är mammas allt, allt jag gör är för er. Finns inget annat, ni är nummer ett! I alla lägen, bästa barnen. Det är klar att man fått ett och annat grått hår ;) men vad gör det? När man får så mycket tillbaka :) älskade barn. Finns inte nog med ord för att beskriva all min kärlek till er.

(null)

Lillkillen 👶🏼💙

Vår lille kille som inte är så liten. Han är så otroligt lik storasyster när hon va liten bebis fast något större bara. Sover, äter och myser. Växer så det knakar minsann, man hinner inte med riktigt. Han är en liten livsnjutare får man ju säga, han följer med överallt och gillar läget. Det som skiljer sig från storasyster förutom storleken är minsann att han har en viss tendens att kräka lite. Ibland mer, men han är lika nöjd för det ;) vår allas lilla Vegas!

(null)


Föräldrarledig 👩‍👧‍👦

Denna känsla är svår att slå och minst lika svår att beskriva. Det är verkligen för de mesta toppen att vara hemma och vara föräldrarledig :) men måste ändå erkänna att jag saknar mitt jobb ibland! Trots jag bara varit hemma i 2,5 månad! Hehe men att vara tvåbarns förälder vet jag inte om jag tycker är speciellt jobbigt. Tvärtom, det är härligt att vara med mina barn och dottern har tagit det hela toppen med en lillebror. Underbara tjej, så klok och förståndig trots hon bara är 3,5 år. Älskade barn! 

Helt klart världens bästa storasyster :) underbart att se henne tillsammans med lillebror! De är så söta tillsammans. Ja även lillebror blir lugn och glad när storayster är i närheten! Underbart! Mammahjärtat smälter lite då och då.

(null)Hörselmätning 👶🏼

Idag stod det minsann en tripp till Lund för att göra hörselmätning på lillkillen ;) hehe packade in hela familjen i bilen, kom dit i sista stund. Så sambobo fick kasta av oss sen köra oh parkera bilen. Men det hann bli vår tur innan han kom upp igen ;) hehe allt gick fint, lillkillen fick en guldstjärna :) klart godkänd på båda öronen! För att inte tala om dottern som var knäpptyst inne i rummet :) så där fick "surtanten" som skulle utföra testet. Som påpekade att dottern var med också. 

Nu blev det så eftersom sambobo var tvungen att parkera bilen. Men vet ju hur duktig hon kan vara ;) hehe så det gick ju som sagt galant. Efter besöket blev det matdags för lilleman ;) sen traskade jag och barnen till stadsparken och sambon körde bilen dit. För lite lek och fika i parken. En härlig dag helt enkelt ;) super väder och en mysig stund med familjen. Man får ta vara på varje stund tillsammans!

(null)

Onsdagsmys 👵🏼

För att idag blev det minsann en promenad hem till världens bästa gammelfarmor :) permiärbesök där hemma för lilleman. Lär bli många till ;) hehe Det är minsann inte alla som får uppleva detta, min farmor är 91 ska fylla 92 nästa år. Att hon får uppleva barnbarnsbarn är bara så fantastiskt! Samt att mina barn får uppleva detta och ha äran att träffa denna fantastiska människa. Så fanatiskt, tyvärr fick min älskade farfar aldrig uppleva detta. Han fick aldrig träffa mina älskade barn.

Jag kan bara tänka mig hur det hade varit om han fanns här. Så bortskämda redan men hade varit det 100 gånger om ;) om min älskade farfar hade varit här hos oss. Än om det var flera år sedan som han lämnade oss. Kan inte utan att fantisera om honom ibland, jag kan se honom med mina barn trots de aldrig har träffats. En stor saknad, men tröstar mig med att jag vet att han finns där uppe någonstans mellan molen och kan se allt vi gör. 

Han finns där och vakar över oss alla så även barnen. Den bästa skyddsängeln man kan ha. Än om jag mer än gärna hade haft honom här, 15 år sedan! Mycket har hänt!

(null)

Efter mys hos gammelfarmor så blev det en paus påvägen hem på lekplatsen utanför gammelfarmor :) dottern överlycklig över att få åka lite rutschkana innan vi fortsatte promenaden hem. En härlig dag minsann, massa mys med familjen och farmor :) 

(null)

Familjen hemma...

När hela familjen är hemma, så mysigt. Snart har det minsann gått två veckor sedan vi kom hem. Snart börjar sambobo att jobba igen. Då ska det liksom bli någon form av vardag igen. En vardag som vi inte varit med om innan. Dottern som ska vara hemma måndag och fredag. Förskola tisdag-torsdag :) jag ska va hemma med lilleman och sköta hushållet. Kommer bli super men kännas konstigt ändå, alla snackade så om att det skulle bli skillnad att gå från ett barn till två. Visst är det skillnad, men inte så att jag märker det super mycket.

Tror minsann allt handlar om hur man hanterar saker och hur svårt man gör det för sig själv :) man behöver ju inte göra saker svårare än vad de är. Man får ju skapa sina egna rutiner så att allt flyter på! Sen att man har turen att dottern är som hon är, hon kan underhålla sig själv med sina leksaker, hjälper till med lillebror och myser med hunden. Sen att lillebror också är en snäll bebis gör ju också allt mycket lättare. 

(null)

Premiärbad 🦆

Man ser riktigt hur det lyser i hennes ögon, när hon än en gång får hålla sin lillebror. Underbara barn, att man kan se all denna kärlek lysa så starkt när de är tillsammans. Lilleman blir så lugn när storasyster är nära, så fint att se. Åh för att inte tala om hur lycklig dottern är när hon får vara med och mysa med lillebror.

(null)

Idag blev det minsann premiärbad för vår lille kille :) härligt att snussa på nybadad bebis. Han njöt till en början, men sen blev han lite sur då han kom på att han var hungrig, vår lille kille :) så mysigt med bebismys. Tänk att man skulle få uppleva detta en gång till. Det är en sådan speciell känsla, går inte att beskriva. Att vara mamma är det finaste och bästa som finns.

(null)Mosterbus 😻

Onsdag redan och snart har halva denna vecka gått och sambobo som är hemma har redan kommit in i rollen som "ledig" hehe idag blev det mys hemma hela förmiddagen. Massor av mys med min älskade familj. Sen på kvällen fick vi fin besök av bästa mosterbus :) och Patrik som ville mysa med lilleman samt hälsa på lilla familjen. En mysig stund på kvällen blev det. Dottern lagom nöjd när hennes bästa Anne kom :) älskade lilla tjej, så stolt storasyster. Vart vi än kommer berättar hon att vi "fått" en bebis ;) hehe söta lilla/stora du!

(null)

Gammelmormor- & morfar 👵🏼👴🏼

Då vart vi på besök hos gammelmormor och gammelmorfar för första gången. Lär inte bli den sista :) hehe så lyckliga över vår lilleman. En mysig eftermiddag med god fika som vanligt och en massa mys. Det är så fantastiskt att se min älskade mormor och morfar med mina barn. Att de får möjligheten att uppleva barnbarnsbarn :) så härligt! Så mycket kärlek på en och samma bild! 

Man ser hur lyckan bara lyser om min mormor speciellt då hon älskar små bebisar. Vilket hon alltid har gjort, kommer ihåg att hon va lika tokig när dottern föddes :) underbart att se de så min älskade mormor och morfar.

(null)

Syskonmys 👶🏼👧🏼

När pappa i huset är iväg en sväng och dottern gått  åh lagt sig. Så sitter mamma och lilleman uppe för att  kolla lite TV. Sen att det snart vart dags för mat igen för lilleman. Då vaknar dottern av en dröm, kommer ner och ska mysa med lilleman. Det är minsann ren kärlek, trots att hon är då trött så hon nästan inte vet var hon är, så ska hon mysa med sin lillebror. Det är sådana här stunder man får ta tillvara på, tänka tillbaka på när de bråkar sen när de e stora :) hehe underbart!

(null)


Familjemys 👨‍👩‍👧‍👦

När vår fyrbenta vän lägger sig för att ha koll på lilleman så att inget händer är bara för gulligt att se. Älskade hund, du må vara mupp för de mesta. Men familjen den älskar du! Precis som vi älskar dig. Nu har vi minsann bytt månad i kalendern, till oktober månaden som vår lilleman var beräknad till. Men icke det blev en lilleman i september :) vilket vi är tacksam över. Vår "lille" kille! Men vi hade ju gissat på september från början, bara det blev en egen födelsedag. Då barnens farfar fyller år den 17:e då vi blev igångsatta ;) haha

(null)