Februari ❄️

När man inser att man inte kan hinna allt, men någonstans ändå vill hinna med allt! Som att skriva några rader här. Jag har 1000 saker att dokumentera här och dela med mig av men icke att jag hunnit detta. Tur man kan publicera i läggen i efterhand ;) Dock orkar jag inte göra ett inlägg för varje dag. Så det får helt enkelt bli ett inlägg för resten av februari månad med lite godbitar från månaden. Det händer minsann saker hela tiden ;) dotter är på förskolan tisdag-torsdag hemma med mig och lilleman måndag och fredag :) men ibland vaknat vi på morgonen och bara känner för en mysdag. Så då stannar vi hemma för att vi kan det :) hehe

Massa myskonmys har det såklart hunnits med det med :) älskade barn. Jag själv har hunnit fylla hela 29 år minsann. God räkmacka och bästa chokladbollarna blev jag bjuden på :) Hunnit med att färga håret mot ett ljusare resultat. Dottern har varit utklädd och alltid lika nöjd när man hämtar på förskolan. Så skönt att ha den balansen som vi har minsann.

(null)

Massor av lekplatshäng har vi hunnit med när vädret har visat sig från sin bästa sida. Ett besök på Disney on Ice har dottern hunnit med tillsammans med bästa morbror och mormor. En super uppskattad julklapp minsann, dottern har bara snackat om detta. Vi har hunnit med ett besök på badet och lilleman har klarat av badpremiären :) hehe härligt tycket han det var. Sambobo har hunnit fylla 30 och vi har firar 2 dagar i enda. Hehe så överraskad han blev. Snart min tur att fylla 30 hehe nästa år så ;) så man kan säga att februari månad har varit fullspäckad med saker. Lär bli minst lika mycket i mars ;) 

(null)

Som en drog...

Det är inte varje dag men det händer, när man har placerat sig i soffan kommer suget efter något. Vad spelar inte så stor roll. Men det ska ju helst vara 0sp eller få i alla fall. Men inte lätt minsann, sen är det skönt om det inte tar en evighet att fixa till. Så snubblade jag över ett inlägg på istagram. Vips, frysta vindruvor! Hrm, kan det verkligen vara så gott? Ehe ja, en ny drog!

(null)

Kalas dags 🎂

För att dagen till ära så fyller faktiskt svärmor och sambons bror år. Ja ni läste rätt, de fyller år på samma dag :) Så vad passar bättre än ett kalas en lördag som denna ;) Dock har man åkt på en förkylning eller något då ögonen mina kliar åta he*vete :/ usch fy. Men hängde med på kalas ;) Är det kalas så får man synda lite, det slank ner en bit cheescake ;) mumsigt värre! Inte varje dag precis! 

(null)