Kalas nr 1 🥳

När sonen fyllt 3 och vi fixat kalas hos bästa mamma, pappa för att vi renoverar hallen/tvättstugan i 100 år haha. När vi fått ställa in kalaset en gång för att vi vart förkylda så blev det äntligen av idag. Kalas för bästa Vegas och det kunde inte bli bättre. Idolen kom på besök och sonen vart merän nöjd. Tänk att du blivit 3 år, att det var 3 år sedan du kom till oss vår älskade kille. Du gör oss så stolta varje dag. En omtänksam och härlig kille! Vi älskar dig vår bästa Vegas! Stort grattis än en gång till dig allas vår egen Spider-man ;) 

(null)

Fredagsnöje…

När man ändå är hemma och vabbar lillkillen så får man ju passa på att vara lite effektiv och plugga lite. Man har ju en del som man ska beta av ;) Det är faktiskt svårt att förstå att det är 3 år som man ska plugga, 3 hela år. Men jag kan se målet, håll i och kämpa på. Idag fick det bli några sidor i boken och en digital föreläsning. Så ser min fredagskväll ut, roligare kan man kanske ha men här kämpas det på! 

(null)

24:e September…

Så vart det fredag och det fick bli VAB för min del med sonen. Alltså detta snor, när ska det försvinna? Man är så otroligt trött på allt detta snor, blir nästan galen. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget och hoppas på att i alla fall en del saker kan återgå till som det vart tidigare. Innan Corona, men man har nästan glömt hur det var då. Har i alla fall. Aror hemma med denna underbara kille idag, spelat spel hela dagen lång. Katt-spelet är favoriten just nu ;) 

(null)

Skogen 🌳

När man skickat dottern på kalas för en stund så bar det av till skogen en sväng med bästa mamma, pappa och sonen. Härligt väder, lagom varmt och skönt att röra på sig en sväng. Sonen liksom jag njöt av att bara vara en stund. Med några av de bästa! Hösten är verkligen här nu, alla träd och naturen börjar att skifta i färg. Sommar och vår är min grej minsann. Men hösten är minsann fin för det mesta ;) 

(null)

Stora tjejen…

Tänk att du blivit så stor, du springer på kalas med dina kompisar och idag är det kalas för en av dina kompisar från förskolan. Tänk det vart inte så längesedan du gick på förskolan. Men ibland känns det som om du gått i skolan hela livet vår stor tjej. Så stolt över dig vår stora tjej. 

(null)

Vegas 3 år 🎈

Tusen gånger GRATTIS vår älskade Vegas på din 3 årsdag. Tänk att du redan fyller 3, att det vart för 3 år sedan igår på din farfars födelsedag vi hade fått tid för igångsättning för det låg en tjock "liten" kille i min mage. Ut kom du 4040g ren kärlek. Idag är det din stora dag vår älskade kille. Vår allas älskade Vegas, vår lille tok ;) Som du överraskar oss varje dag och gör oss stolta! Grattis på födelsedagen bästa du vi älskar dig mamma, pappa och storasyster. Om några dagar blir det lite kalas, tyvärr kunde vi ej ha det idag då några av oss vart lite förkylda. Corona ställer till en del minsann ;) men snart så! Kalas för vår goe kille! 

(null)

(null)

16:e September

När mamman i huset inte mår helt hundra och fått vara hemma under dagen för att vila upp sig och dottern stolt som en tupp har lämnat samt hämtat lillebror på förskolan. Vad skulle jag gjort utan min stora tjej? Ja, utan båda mina barn? Mitt allt, en stolt storasyster och en nöjd lillebror. Samt en stolt mamma :) en härlig dag trots att man fått vara hemma från jobb.

(null)

Kvällens projekt…

När det är igång och en uppgift ska göras klart inför en heldag med studier. Spännande med första uppgiften som ska redovisas om några dagar, så får vi se hur det går ;) Bild nr 1 är under processens gång och den färdiga produkten. Är faktiskt mer än nöjd och lite små stolt över mig själv som kunde koncentrera mig på en variant, hade ju en del idéer som vanligt när något ska göras :) så får vi se om den blir godkänd ;)

(null)

(null)

Då kör vi…

Så vart det liksom lite mer på riktigt. De första böckerna har äntligen kommit, bättre sent än aldrig får man la säga. Så nu ska det läsas och studeras. Så att man blir lite mer allmänbildad :) så spännande detta! Lite nervöst är det allt, men är envisare än synden. Så känparglöden den ska minsann fram nu. Så nu kör vi, 3 års studier är nu startade! 

(null)

Lunchdejt 🦮

Det är inte varje dag som man kan sitta med dörren öppen nu för att solen värmer gott :) idag vart en sådan dag. Lunch i fina vädret med min fyrbenta lunchdejt :) Min lunchdejt njöt av vädret minsann. Hehe trots att vi släpper ut vår lille fyrbenta vän varje lunch så är det inte alltid så att hon har behov av det mer än att springa och stolla med sin boll i trädgården ;) haha men idag njöt hon så gott i solen.

(null)

MYS ☺️

När man får se hur otroligt glada båda barnen är för små saker i vardagen är underbart. Som när man säger att imorgon äter vi frukost hemma ;) då blir dottern ofta super glad! Idag vart en sådan dag, då vi åkte hela familjen till barnens farmor och farfar. Sambon och svärfar skulle mecka bil, vi anda åkte till sambons moster för en heldag med bebismys och lekplatshäng. En superduper mysig dag minsann tillsammans alla ;) Att se lyckan i dotterns ögon när hon fick hålla bebisen flera gånger om är obetalbart. Hon älskar bebisar så otroligt mycket! Hon önskar dessutom sig en egen lillasyster ;) haha men mest en bebis och det gör minsann jag med ;) hoppas på en 3:a. Så även jag fick ju passa på att bebismysa :) hehe

(null)

 


Fredag hos oss…

Helt klart en av de bättre dagarna på en vecka FREDAGAR :) men som ett barn frågade mig på jobb "Vilken är din favorit dag?" Hrm ja då skulle jag nog ändå säga onsdag, det är liksom mitt i veckan och man känner bara 2 dagar till sen är det helg ;) hehe go känsla på något sätt. Nu håller vi fredag och ska ha en mysig kväll och helg minsann. 

(null)

(null)