Måndag!?

Ehh nej det är inte måndag. Men ändå så har jag gått och trott att det varit måndag hela dagen, eller jag kanske har hoppats? Hehe ne jag vet inte varför jag trott detta. Men så kan det vara :) har i alla fall fått gjort lite nytta ;) har betalt alla räkningar och städat båda toaletterna. Så det är bara dammsugning av hela huset kvar.
 
Har även fått tvättat två maskiner tvätt :) och på tal om något helt annat så är jag glad att appen fungerar till bloggen nu. Har inte gjort det för mig innan. När jag skrev ett inlägg med bild så blev det helt konstigt. Men nu så :) har även hunnit med en sväng till affären idag och köpt tvättmedel. 
 
Annars har vi bara myst hela dagen jag och Veija samt Kiwi. Härligt väder har det varit :) Imorgon är det en ny vecka och vi räknar ner! 
 

Veckan som gott...

Jahapp då vart det fredag igen, inte för det är så stor skillnad för mig men för alla som jobbar :) hehe har i alla fall fått gjort en del nytta denna vecka. Har varit på besök hos världens bästa mormor och morfar samt hos världens bästa farmor ♡ härligt när man kan göra dem så glada bara genom att komma dit en sväng och ta med sig Veija :)
 
Vi har även fått delat ut en hel del av alla våra kort som vi beställt. Så nu har vi att göra här hemma med alla våra kort :) men precis som sist så blev dem super bra. Alla blev så glada för sina kort!
 

Dumma rygg...

Att det inte vill försvinna förgott, det hade varit så skönt minsann :) det är ju inte ont i ryggen som man i normala fall kan få ibland. Utan det är den här speciella ont i ryggen ont :( så får allt ligga här på min spikmatta och hoppas att det släpper. 
 
Får kanske bli en varm dusch sen :) kan ju inte ligga på spikmattan hela kvällen. Inte så lätt heller när man har en hund och en bebis att ta handom ;) men det får gå.

Today...

Idag har man fått gjort en hel del nytta :) då man först gått och levererat den sista tårtan sedan dopet till mosterbus och hennes kollegor ;) sen for vi hem till mamma och lillebror för att städa och rensa en hel del. Inte långt tills dem flyttar mina päron :) så nu får man ju ta hem allt man inte tagit tidigare. 
 
Men det gick bra :) så nu är där inte mycket kvar minsann. Nu är det bara mys i soffan som gäller för hela slanten. Snart blir det sängen också :) alltid lika skönt att lägga sig! Imorgon får vi se vad vi hittar på. Renbäddad sängen ska vi i alla fall göra :) hehe 
 

Veijas dop...

För att idag lördagen den 22 Augusti klockan 12.00 döptes världens bästa dotter, vår lilla Veija :) Så nu är vår dotter döpt och allt fix är klart. Ända in i det sista var det grejer som skulle fixas. Fick stekt 4kg färs och gjort 125 stycken köttfärssnurror :) En hel del jobb får jag säga. 
 
Sen skulle det knytas massa rosetter till dekorationen samt rosetter kring alla bestick :) mycket pillande. Sen var det till att baka fyra tårtor och ordna så att alla som var allergiska kunde äta ;) inte lätt men det gick. Som tur är så fick vi hjälp av våra underbara föräldrar. En underbar dag med fint väder och mycket trevligt folk. En fantastisk dag ♡
 
Vår älskade Veija, det var en fin stund i kyrkan och hela dopet blev bra sant att Veija skötte sig mer än bra. Ett stort tack till Veijas tre faddrar Johan, Lotta och Andreas ;) 
 
 

4 månader!

2015-08-15
För att vår älskade lilla dotter Veija nu är hela 4 mmånader, tänk vad tiden den går! Underbart, finns det något bättre? Nej, det finns inget härligare än sina barn. Som jag sa till mamma häromdagen "Jag skulle kunna ha hur många barn som helst" samt att jag bara saknar gravidmagen vill ha den igen! Så mysigt! 
 
För att inte prata om vilka framsteg lilla loppan har gjort. Hon är mer och mer med. Skrattar, jollrar och pratar på sitt eget språk. Det är så fantastiskt det går inte att beskriva :) vår underbara dotter som snart ska döpas spännande :) 
 
 

Veckan...

Nej men ack vad tiden går. Vips så är det fredag igen :) än om dagarna är långa ibland och att älsklingen jobbar många timmar varje dag. Så går dagarna ändå! Men det är tråkigt att vara hemma så länge utan att ses. Men det fina sommarvädret har i alla fall kommit igen ;) men har sagt det från början att augusti kommer bli fint ;) hehe rätt hittills! 
 
Därför är det ju extra mysigt och skönt att vara ute på promenader :) man får helt enkelt försöka fylla dagarna med saker. Kan ju inte bara sitta hemma och lata sig. Men det kan man inte påstå att vi gör precis är ute och vandrar nästan varje dag! 
 
 

Dop & tågtur...

Igår var det söndag och då fick vi minsann gå upp tidigt efter klockan :) då det var dags för dop. En tripp till Kvidinge kyrka då lilla Thilda skulle döpas en av min sambos kompisars barn ;) Efter dopet blev det minsann en liten tripp till Bjuv för att hälsa på svärmor och svärfar i det fina vädret. Där bjöds det på mat innan älsklingen skulle till jobb.
 
Jag och Veija skulle prova på det här med tåg och barnvagn. Men det gick fin fint :) tåg från Bjuv till Helsingborg där vi sedan fick vänta i 45 min så då käkade lilla Veija lite innan det var dags för nästa tåg till Lund :) sen blev vi hämtade av mammsen. Sen hem och mysa i soffan. Filmkväll med bästa mamma ♡ härligt! Såg ju en super bra film, Australia ;)
 
 
 

Gymmar...

Så har Veija provat gymmet igen och det var minsann populärt denna gång. Låg där en bra stund och kollade läget på allt som rörde sig och alla färger. Härligt att se att hon växer och utvecklas :) pratar mer och mer för varje dag. Massa nya ljud som kommer ;) Snart uppe i 5kg vårt hjärta. Växer som bara den, snart är hon 4 månader okorrigerat och 1,5 månad korrigerat :) tänk vad tiden går.
 
Kan snart hålla upp huvudet helt själv också :) härligt ska bli skönt när hon kan det fullt ut! Blir lite annat då ;) vår älskade lilla Veija ♡
 
 

Grattis pappa 🎂

För att igår fyllde världens bästa pappa år :) oh hela vår lilla familj var dit bjudna på middag. Det blev kinamat för hela slanten :) mycket gott! En mysig promenad dit och hem i det fina vädret med vagn och sambo. Sen god mat och trevligt sällskap. Sen var det såklart fotboll på tvn :/ mindre intressant får jag säga. Men så är det satt och snackade med mammsen i stället :) Sen dagen till ära så höll pappa Veija för första gången :) mysigt minsann. Annars så har vi haft en bra dag. Haft besök av mammsen och brollan på förmiddagen samt Frank. Vi fikade lite och snackade skit.
 
 

12 år 💙

Tänk att det är hela 12 år sedan du lämnade denna värld. Att det redan gått 12 år, ibland känns det som om det var igår du var hos oss. Att du var med oss alla :) men så vaknar man ur drömmen och inser att du inte längre är med oss. Att du varit borta ett tag. Alldeles för länge, för många dagar, veckor, månader och år utan dig. Det är svårt att förstå, men man är tvungen. Det finns inget man kan göra åt det, det är bara att acceptera. Men bara för det så saknar jag inte dig mindre för det. Du är ständigt i mina tankar världens farfar jag kommer alltid att älska dig ♡
 

Nya naglar...

Då gör vi ett tredje försök att skriva detta inlägg ;) kan ju hoppas att det går bra! Inte fungerat så bra de andra gångerna. Men bättre sent än aldrig :) Hade i alla fall tänkt skriva om hur det går för mig och mina naglar. Har ju äntligen köpt ett kitt med allt man behöver för att bygga egna naglar med gelé :) spännande minsann så nu göra jag mammas naglar samt en väninna till mamma hennes naglar har jag gjort en gång. Sen bygger jag såklart mina egna :) är nöjd med alla saker och med resultatet. Blir bättre för varje gång :) gjorde nya pimpade naglar med svarta glitter tippar i V-form på mammsen för några dagar sedan och jag själv fick nya igår och det fick bli grönt med svarta detaljer på mig själv. Underbart ibland kan man ha beslutsångest över vad man ska ha för färg, glitter eller inte glitter. Men har ju kommit på att jag kan göra hur jag vill och när jag vill ;)

Kalas & kräftskiva...

För att hela vår lilla familj har varit på kombinerat kalas och kräftskiva hos mammsen och pappsen :) härligt. Det har varit en härlig kväll minsann. Vi satt ute länge och åt. Spelade kubb gjorde vi med :) trevligt! Men vi startade dagen med att baka två brytbröd till festligheterna :) bra blev den som alltid. Länge sedan man bakade så. Får nog bli till att baka lite oftare :) får allt ta mig i kragen. Men som sagt det har varit en lyckad kväll. Fick dessutom invigt en av mina nya tröjor idag ;) Bästa pappa fick bli lite grattad idag dagen till ära :) vi hade ordnat en låda med många olika roliga saker som han tycker om :) så hoppas det ska smaka! Glad blev han i alla fall, så det är roligt! Oh lilla Veija hade klänning minsann inte så ofta det händer. Nöjd har hon varit i alla fall, myst hos Patrik :)
 
 

Freeeedag...

För att det är fredag och vi startade dagen med att gå upp efter klockan inte varje dag vi gör det precis ;) men har man en tid att passa så :) dags för besök på BVC. Lite vägning och mätning. Allt var som det skulle, vår lilla loppa väger nu 4760g och är 57,8cm lång! Stor har hon blivit minsann :) sen efter besöket på BVC blev det en tripp in på City gross för att handla fika. 
 
Sen hem till sambon och hunden. Mammsen kom också då vi skulle bygga nya naglar på henne :) fin fint blev det minsann efter en del pillande. Sen var älsklingen tvungen att åka till jobb. Men då kom svärmor på besök så fick målat hennes naglar med. Nästa gång blir det kanske förstärkning på dem :) får la se! 
 
Blev en eftetmiddag/kväll med svärmor. Vi lagade mat och åt :) korvstroganoff blev det minsann. Sen har vi slappat i soffan jag, Veija och Kiwi :) mys det med! Nu sängen för att göra nytta imorgon!