Tyck synd om...

Här har vi en som tror att hon vet hur hon ska göra och se ut när hon ska få något hon vill ha. Men ack nej inte går det alltid ;) När man har en matte som är envisare än vad man själv är :) inte alltid så lätt. Men det är ju klart värt ett försök minsann. Problemet med denna bild är att hon inte ville ha något speciellt utan tyckte bara lite allmänt synd om sig själv då matte pysslade med annat en stund.
 
 

Lusse...

Då var årets första lussebulle smakad :) mums och den var till och med hembakad ;) dock ej jag som bakat dem. Men gott var det, längtar tills det är dags för lussebullsbak :) det är så mysigt och resultatet så gott ;) Nu styr vi mot jobb igen för att ha fritids hela dagen med barnen! Kort vecka den här gången, ledig imorgon!Skönt efter en intensiv vecka ;)
 
 

Inprovisera...

Någon gång ska ju vara den första ;) hehe hade ju bestämt att vi skulle ha lasange här hemma till middag idag. Men kom på mig själv att när jag gjort lasange alla andra gånger så har jag köpt ett sådant familjepack och gjort. Med färdig sås också ;) haha Men hade jag det hemma idag!? Nej naturligtvis inte,  så vad gör man? Jo, man inproviserar och hoppas att det blir bra :) vad mer kan man göra? Kan så här i efterhand säga att det blev gottigott gott ;) så lyckades med lasangen!
 
 

Härligt :)

Alltid lika härligt att komma hem när man möts av världens bästa Kiwi i dörren, det är en speciell känsla får jag säga. Sen att hon är så duktig som hon är också, det är minsann bara ett stort plus. När vi ändå är igång med lite vovve snack så har vi varit hos veterinären med vår lilla Kiwi idag, det var dags för andra sprutan :) gick super duper bra, hon var så duktig så! Så nu är hon vaccinerad och mår fin fint! Ingen biverkning alls, men det var ju kul när veterinären sa att hon absolut inte skulle vara själv hemma idag efter vaccinationen. Hrm, vi som skulle jobba både jag och älsklingen. Men vi hade tur, det gick att lösa, så älsklingen fick börja senare! Nu har vi bara mys i soffan jag och Kiwisen :)
 
 

Fullrulle...

Fullrulle vetebulle har det minsann varit hela helgen, inte en lugn stund direkt haha! Då jag och min älskade sambo har varit hundvakter hela helgen, till världens bästa Frankiboy :) Sen har vi ju haft vår lilla Kiwi också såklart, en toppen helg med massa bus, mys och kärlek :) Fredagen den gick dock snabbt då man som vanligt kommer hem vid 17.30 :) Så det blev mys, lång promenad och sen laga mat. Gott med revben och råstekta potatis, morötter och lök! Toppen, det är helt klart mys. 
 
Sen blev det faktiskt en lugn natt och en massa morgon mys med vovvarna i sängen såklart :) toppen är det allt. Otroligt kul att det funkar så bra med vovvarna och det är klart en fördel! Efter morgonmyset på lördagen så blev det en lång promenad i det fina höstvädret :) härligt! Sen dags att packa väskan och in med hundarna i bilen. För att åka till Degeberga och mysa i skogen! Toppen att träffa hela tjocka släkten minsann :) Grilla korv och fika i skogen, det gör man minsann inte varje dag. Sen hade vi minsann två trötta vovvar när vi kom hem, som somnade direkt i bilen.
 
Ännu en lugn natt med vovvarna, dock gick vi upp lite tidigare så fick det bli en lång och mysig promenad trots regnet. Sen blev det dunderbus i hagen för vovvarna våra. Toppen :) en härlig känsla att se dem springa runt och busa med varandra. Sen åkte dem in i duschen båda två och sen var det tjollahoppsan i lägenheten. Sen booommm så somnade båda!
 
 
 

Idag...

Dag två som man får vara hemma från jobb, inget kul. Har lite abstinens efter jobb måste jag säga. Men vad ska man göra när magen den inte är som den ska. Ingen bra kombination, med en mage som inte är som den ska vara och jobb :( Tråkigt nog, men det börjar bli bra. Men för allas trevnad så blir det till att vara hemma imorgon också. Så jag har en dag utan toa besök innan jag går till jobb. Vill inte smitta någon, usch fy! Får trösta mig med att jag inte varit hemma själv i alla fall, har ju haft sällskap av Kiwi. Än om vi inte kunnat gå allt för långt då toan har varit min bästa vän, men ut har jag i alla fall kommit och det känns super :) 
 
Sen blir man ju extra glad såklart när man får först ett långt SMS från världens bästa lillebror, direkt från Norge :) Samt att man får ett samtal också, mys att få prata med lillebror som man inte träffat på snart 5 månader! Det är länge minsann, när man annars brukar vara ifrån varandra som mest 1 vecka! På tal om något helt annat så är det typiskt höstväder ute och det är faktiskt ganska härligt måste jag säga. Stötte på dessa fantastiska svampar när jag var ute med Kiwi förmiddags :) och kunde inte låtabli att ta en bild!
 
 

Massa mysss...

Massor med myss med världens bästa hundar :) vår söta lilla Kiwi och vår älskade Frank! Helt klart världens bästa vovvisar, så söta tillsammans. Massor med bus från första stund, det är verkligen tjolajbans när dem träffas, men efter ett tag så är Kiwi så trött så hon inte vet var hon är. Frank kan dock leka lite mer, men känner han också efter så somnar även han :) Får ju säga det att Franken är super duktig när det gäller Kiwi, han är bara lite avundsjuk när man kelar med henne också, men det vänjer han sig säkert vid snart :) om inget annat så har han inget val! Ni vet här är en som är envis ;) haha! Mycket envis minsann, fråga min sambo han vet! Två mysiga vovvar som myser i varsit knä, det är härligt.
 
 
 

11 veckor...

Idag är vårt lilla hjärta 11 veckor och några dagar :) tiden går fort minsann. Hon har varit hos oss i 1 vecka och 4 dagar :) känns konstigt när man tänker efter. En hel vecka, men samtidigt så känns det som längre och för att inte tala om hur duktig hon är. Så mycket som hon har lärt sig på den här tiden :) en duktig tjej vi har hittat helt enkelt. Har varit intensiva dagar, hon har redan besökt fyra hem plus sitt nya hem. Många människor, barn, hundar och katt har hon också busat med! 
 
Det är roligt att se hur mycket hon har lärt sig och hur mycket hon lär sig varje dag. Idag har hon till och med hoppat från armstödet på soffan rätt ut, utan att tänka sig för så klart! Men det är ju typiskt valpar :) Hon är van vid att vara hemma själv några timmar, superduper duktig är hon då. Gå fint i koppel övar vi på varje dag, sitt, stanna och ligg övar vi också på. Det börjar sitta 8/10 gånger så det är inte fyskam :D 
 
En sak som är säker i alla fall är att hon charmar alla vi träffar och håller husse samt matte igång :) Det är som att ha en bebis, men hon lär sig något snabbare, super duktig även när det gäller biten med att bli rumsren. Peppar, pappar ta i trä så har hon inte kissat inne på 4 dagar :) 
 
 

Kiwi ♥

Underbart är det rätta ordet :) vi har fått tillökning med en ny familjemedlem sedan i fredags ;) Kiwi 10 veckor en blandras mellan bordercolli och labrador. Underbar känsla för nu är hon här :) Så nu är vi tre i vår familj,  vilket känns superduper bra. Helt klart stora framsteg sedan i fredagskväll. Hemma själv har hon också hunnit vara, träffa två kompis vovvar ;) och en del människor toppen är det minsann.
 
 

Fantastiskt...

Fantastiskt är det rätta ordet :) som kan beskriva helgens äventyr! Fredagen bjöd på kanelbullsbak på jobb med barnen ;) toppen att få baka på jobb helt enkelt. Inte alla som får den möjligheten. Sem efter jobb var det bara till att cykla i topp fart till tåget för att hinna köpa sig något att käka innan det var dags att åka till Hörby för att spela match :) Härligt helt enkelt, allt går i ett, från morgon till lväll.
 
Lördagen den bjöd på städning och matlagning hela långa förmiddagen :) massa som skulle fixas innan världens bästa pappa, mamma, svärmor och skulle komma på middag. Härligt och gott blev det minsann. Fläskfilé på pasta- och grönsaksbädd :) melon i limelag med vaniljglass till efterrätt! Helt enkelt en toppen kväll :) Så klart så vart ju Franken också med tihi myss!
 
Söndagen den bjöd på lite smått och gott. Men mer säger jag inte då det minsann är en överraskning :) Men snart nog får ni veta :) hehe Fick ju dessutom fina rosor av mamma och pappa i lördags. Även en fin orkidée av svärföräldrarna!