Fantastiskt...

Fantastiskt är det rätta ordet :) som kan beskriva helgens äventyr! Fredagen bjöd på kanelbullsbak på jobb med barnen ;) toppen att få baka på jobb helt enkelt. Inte alla som får den möjligheten. Sem efter jobb var det bara till att cykla i topp fart till tåget för att hinna köpa sig något att käka innan det var dags att åka till Hörby för att spela match :) Härligt helt enkelt, allt går i ett, från morgon till lväll.
 
Lördagen den bjöd på städning och matlagning hela långa förmiddagen :) massa som skulle fixas innan världens bästa pappa, mamma, svärmor och skulle komma på middag. Härligt och gott blev det minsann. Fläskfilé på pasta- och grönsaksbädd :) melon i limelag med vaniljglass till efterrätt! Helt enkelt en toppen kväll :) Så klart så vart ju Franken också med tihi myss!
 
Söndagen den bjöd på lite smått och gott. Men mer säger jag inte då det minsann är en överraskning :) Men snart nog får ni veta :) hehe Fick ju dessutom fina rosor av mamma och pappa i lördags. Även en fin orkidée av svärföräldrarna!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo