R.I.P Molly ♥

Om jag får säga det själv, äntligen har min älskade lilla tjockis Molly fått somna in. Efter en tids sjukdom, troligen cancer så är hon nu uppe bland molnen. Skönt för henne och ledsamt för Zenta och Choco som är ensamma kvar. Så som sagt nu har jag endast två små råttisar kvar.

Tycker att det var skönt att lilla Molly fick somna in, kan inte vara skönt att ha några extra stora bölder på kroppen som inte direkt bli mindre och som inte heller blir mycket större. För dem var redan stora, stackars min lilla tjockis, som alltid har varit så mysig och mjuk. Kommer allt att sakna henne så, men är man över 2 år och nästan 3 år så är det dags att vandra vidare som man är en liten råttis. Ångrar inte för 5 öre att jag valde att ta handom dig Molly och dina vänner Choco, Zenta och Betty. Nu får du äntligen träffa Betty, Pyret och Skrutten samt Melker.

Nu har jag fem små råttisar bland molnen och två på jorden. R.I.P Molly min älskade lilla råttis.


T ♥ M

Kunde inte låta bli att ladda upp bilden, satt på min andra dator för att skriva ut så kom jag att kolla lite på bilderna som jag har på datorn och då hittade jag bland annat den här bilden. Det är ett tag sedan som den är tagen ;) hela 3,5 år sedan minnsann ;) tro det eller ej men det är sant. 2007 är den tagen en sommarkväll i Vellinge påväg från Willys hem till babe!

Det var tider det, man var ung och blond haha. Nu är man äldre och rödbrun ;) haha men lika glad är jag för det. Varför skulle jag inte vara det liksom!? På fredag alltså om två dagar så kommer Martin :D längtar! 


(Martin & jag 2007, Vellinge)

En dröm :)

Har ju glömt att berätta detta, att en dröm faktiskt har slagit in! Det är kanske inte så ofta man får höra något sådant så ofta men det har faktiskt slagit in. För ett tag sedan så skrev jag att jag funderade på att bli kontaktperson, sen anmälde jag mitt intresse och har fått vänta i några månader. Inte hört något om det hela, sen var det för någon vecka sedan nu som jag kom att tänka på det hela.

Har haft mycket annat att tänka på, jobbet nu i sommar, jobbet på Knatteskutt till HT11, handbollen, skolan som börjar om några veckor också nu för några veckor sedan så ringde dem från socialen och undrade om jag var intresserad att vara kontaktperson för en kille. Så ja nu är man det, äntligen :)

Jobbet 2011-07-19

En dag som denna så har jag jobbat i det fina vädret 07.30-16.00 dock så fick man stiga upp någon gång vid 06.00 för att ta bussen 06.47 men det glömmer jag varje dag och tror att den går 06.43 så jag vet inte hur många morgnar som jag trott att jag missat bussen haha :P

Men duktig som man är så har jag inte missat bussen en enda gång, en klapp på axlen är det allt värt. Idag har det varit till att cykla på jobb, vilket jag tycker är super. Älskar verkligen att cykla, sen att det klart är mindre trevligt att cykla om det regnar. Men allt går, kan dock inte riktigt förstå varför man väljer att köra bil före cykel när det är fin fina vädret ute!? Men det finns säkert en förklaring, alla har sina egna förklaringar ;)

Jobbet inom hemtjänsten är faktiskt ett fantastiskt jobb, man träffar så många olika människor samt att man får göra så många olika saker på jobb. Man ska som sagt kunna lite av varje. Det är verkligen en erfarenhet rikare, men det är allt man är med om. Sen spelar det ingen roll om det är positivt eller negativt. Klart bäst om det är positivt :) Ladda inför morgondagen, då det blir jobb då med!

Ledig...

Yeah dagen till ära så har man allt varit ledig och det har ju varit hyfsat väder. Så man ska inte klaga eller? Nej inte ska man göra det, har ju inte ont i magen mer som igår :) me like! Dock har jag litta ont i huvudet, men det kan bero på att jag faktiskt druckit mindre än vad jag brukar och det är då lite kan jag säga.

Alla dagar går så snabbt, man vaknar och vips så är det dags att gå och lägga sig igen. Var tar alla timmar vägen? Nog med att det brukar gå snabbt när man är ledig, men det går snabbt när jag jobbar också! Som sagt har ju varit ledig idag och ja dagen har bara flugit förbi. Vaknade, gick en tur med Frank och mammsen. Käkade lite och sen tig jag en tur till stan. Hittade lite smått och gott. Sen hem och läsa lite sudoku :) det är nice. Vilade mig ett tag i soffan, sen en tur med Frank igen. Käka och snart blir det lite chokladpudding. Kollar dessutom Johan Falk såklart ;) laddar inför morgondagen på jobb!


(Jag, juli 2011)

Pain!!!

Gahh snart blir jag nog galen, eller i alla fall nära nog. Har ont i magen minnsann, fy tusan jag som trodde att detta skulle bli en bra kväll. Med mys framför TV:n men ack nej då sitter man här med ont i magen, käkar lite choklad och tycker synd om sig själv :/ skit, men man får trösta sig med att man är ledig imorgon och att man förhoppningsvis inte vaknar med ont i magen. Men vad kan man göra mer än ta panodil och chilla.

Sommar!?

Men ah vart tog sommaren vägen? Nu när man har en ledig dag och allt. Inget toppen väder precis, men någon dag måste det ju regna, eller? Hrm, jo tydligen och just idag när jag är ledig. Enda dagen denna vecka som jag är ledig. Jobbar nämligen sex av sju dagar, men det är gött.

Dagen till ära fick man vakna upp med älsklingen vid ens sida, dock stacka han tidigt :/ själv hade man ju lite sovmorgon. Sen skulle dagen bjudit på några timmar i Lund på Victoriastadion för lite tennis spelande. Men när jag och T kom in så vart det semester stängt. Bra att dem skriver det på hemsidan :/ surt, så det blev till att börja kolla runt på annat, men allt var stängt och vädret var inget kul. Chansade på att det var ledigt i Stp, men ack nej där var också stängt när vi kom dit. Så det blev lite käk och bakning hemma hos T. Trevligt blev det trotsallt :) mycket god paj blev det allt.

Annars har man fått gjort en del andra småsaker. Pillat och fått renskrivit alla närvarokorten, samt räknat ner alla siffror, så nu är dem redo för att lämnas in. Hoppas att man nu fått med allt, nämligen sju listor som man skrivit. Ganska så mycket och rörigt, med alla datum, tider, spelare, personnummer också. Men till nästa termin har man inte tre lag haha.

Här kommer det i alla fall några bilder från i måndags då det var fin fint vädret när vi var ute med hunden, kan man inte tro att det var så fint om man kollar ut nu!

(2011-07-11)