Havet 🌊

En kvällstur såhär en söndag tillsammans med barnens mormor och morfar en tur till havet och ett dopp blev det för barnen. Vi invigde vår grill som vi köpt till sommarens äventyr :) mumusigt med hamburgare utomhus. Två små vattendjur som knappt ville komma upp ur vattnet :)

(null)

Midsommarafton 🌸

Midsommarafton började med en liten cykeltur för hela familjen. Den årliga jakten på blommor till midsommarstången :) som alltid så hittade vi lite av varje. Sen bar det av till Bjuv med hela familjen inklusive hunden denna gång. En härlig dag tillsammans med de bästa, hos barnens farmor och farfar. Där även barnens mormor och morfar var med. Vi alla sov över och hade det mysigt och många skratt minsann.

(null)

23:e Juni 🌸

Två glada trollungar som skulle till sommarfritids och förskolan idag för att fira lite midsommar. Stolta som få med sina blommor i högsta hugg ;) De är ju för söta när jag frågade dem vad de skulle ha blommorna till svarar dotter: Klä midsommarstången på skolan med kompisarna, sonen han kollar på sina blommor och säger : Inte vet jag ;) haha 

(null)

”Coolebilar” 🛻

Idag vart det karavan med "Coolebilar" som sonen säger och de skulle ställa upp i Balders hage denna dag. Så det fick bli en liten promenad som slutade med besök nere i Balders hage :) så sonen kunde kolla på alla coola bilar. Dottern tyckte också att det var ganska intressant ;) men sonen har samma intresse som farfar sin. Han fick prova på att köra en gammal traktor :) så nöjd.

(null)

Turning Torso…

Så vart det dags för ännu en spännade dag med allt vad det innebär. Sådär lagom taggad på denna dag måste jag erkänna. Tjänstefördelningen inför kommande termin är satt och utskickad. Inte nöjd och inte heller speciellt taggad inför terminen som kommer efter sommarlov och semester. Men får se vart det landar. 

Idag skulle vi i alla fall ta oss till Malmö för att spendera dagen på 54:e våningen på Turning Torso. För lite kompetensutveckling med våra nya team. Inte speciellt på topp, men det kan man inte vara alla dagar. Efter jobbdagen så blev det en kort AW med några kollegor. Sen hem för att inta soffan :)

(null)

SOMMARAVSLUTNING 🌸

Sommaravslutning för denna tjej dagen till ära :) en stolt tjej som lämnades på skolan idag i sin nya klänning. Bästa farmor hämtade loppan när skolan var slut, extra kort dag idag 09.00-11.00 Själv fick man jobba till 17.00 lagom segt, men vad gör det när man vet att imorgon väntar nya äventyr och lite planering.

Tänk att denna tjej börjar årskurs 1 efter sommaren, då börjar skolan på riktigt eller vad man ska säga ;) spännade med allt vad det innebär.

(null)

Överraskning 🥳

För att idag är det ingen vanlig dag, det är bästa lillebrors dag idag :) idag fyller min bror år och hans sambo har annordnat en överraskningsmiddag för honom. Så vi i lilla familjen, mamma, pappa, mormor, morfar och farmor skulle komma hem till dem och äta smörgårdstårta som vi hämtade påvägen. Sen hade jag bakat en marrängtårta som vi åt till efterrätt :) 

Så överraskad han blev och glad :) det var så härligt att se :) God mat och trevligt sällskap en eftermiddag/kväll som denna :)

(null)

LÖRDAG ☀️

Startade dagen med att fixa i trädgården :) välbehövlig och sedan efter det så blev det till att steka plättar för hela slanten. Sen när sambon kom hem efter några timmars jobb. Så blev det en cykeltripp till Lund med lådan. Vi hade med oss lite lunch och annat :) Fick köpt en present till min bror som blir ett år äldre imorgon! Tur i oturen så kom det en skur när vi vart framme och skulle fika. Men där vart ett tält uppställt mitt på torget. Så det löste sig, sen blev det en tur till Botaniska trädgården. Sen trampade vi till lekplatsen i Stadsparken, så barnen fick leka av sig en sväng. Sen blev det till att trampa hemåt :) en mysig lördag!

(null)

Ni 💕

Tänk vad mycket kärlek man har inom sig egentligen. Så mycket kärlek man kan ha till någonannan :) det är så självklart men ändå lite konstigt. Jag älskar er så mycket så det gör ont. Ni är verkligen mitt allt och jag gör vad som helst för er! Mina älskade barn :) Hand i hand genom livet!

(null)

Vernissage 🖼

Idag vart det minsann dags för Vernissage på dotterns skola där de skulle visa upp alla fina tavlor, bilder och annat som de gjort under terminen. Vilket jobb och dottern vart så stolt :) Vi bjöd även med barnens mormor, morfar samt gammelmorfar och gammelmormor. De kom med glädje, det är ju så nära så svårt för dem att låta bli. Som en överraskning så kom även barnens morbror :) så det blev fullt hus! Dottern vart så nöjd och stolt. När vi vart klara och skulle gå traska hemåt blev vi "av" med gammelmorfar ;) haha han tog och traskade iväg på en tur genom skolan för han är så nyfiken. Sen blev det hem till barnens mormor och morfar för lite middag :)

(null)

Examensfest ✨

Dagen till ära så vart jag och barnen bjudna på Examensfest hos en av mina fantastiska kollegor som nyss tagit examen och utbildat sig till Grundlärare med inriktning mot fritidshem :) precis som jag! Så hem från gammelfarmor och ta de lugnt en sväng. Förbereda oss för fest, nya kläder på barnen och fixa sig innan vi hoppade i lådcykeln och trampade iväg :) Mötte upp två av mina andra underbara kollegor då vi köpt present ihop :) sen vart det en härlig tillställning hos min kollega. Vi vart sista därifrån ;) så väl hemma så somnade sonen på mattan i hallen :) hehe en trevlig kväll!

(null)

4:e Juni

En mysig förmiddag hemma hos bästa gammelfarmor :) som alltid så blev det lite fika och sedan lite lek i sandlådan. Barnen älskar att leka i sandlådan som ligger passande nog utanför gammelfarmors lägenhet på gården :) De brukar göra geggamoja med vatten ;) super kul tycker barnen. Även bästa mamma och pappa var på besök hos gammelfarmor.

(null)


Sommaravslutning 🌻

Idag är det minsann 1:e Juni och dagen till ära så har sonen Sommaravslutning på förskolan. Så det blev en kort arbetsdag för min del för att fara hem och fixa med det som skulle fixas innan avslutningen. Tänk nu har sonen gått 3 år på förskolan :) tiden bara springer iväg, det är helt sinnes. Bara två år kvar då innan skolansvärld väntar även för honom :) spännande! En sådan fin och mysig avslutning , både barnens mormor, morfar och farmor var med. Gammelmorfar kom också förbi en sväng, som han brukar göra. Sen blev det pizza och chokladbollar hemma i trädgården. En nöjd kille med sina chokladbollar :)

(null)
(null)

(null)