Familjen 👪

Det som betyder mest i hela världen är en enda sak :) det som får en att bli varm i hela kroppen. Det som ger en kalla kårar och ibland grått hår. Något som är så underbart så det inte finns ord tillräckligt att beskriva. Det som för mig är en självklarhet, men för någon annan är det en dröm. Alla är vi olika, men alla är vi människor. Vi förtjänar lika, vi borde ha samma rättigheter. Men ändå ser våra liv så olika ut ♡ Det är små, små saker som gör skillnaden. Vi är inte lika och kommer aldrig bli. För både du och jag kommer föralltid vara varsin individ. Med olika känslor, olika förutsättningar här i livet också vidare.


Man kan hålla på i evigheter :) Man kan också ifrågasätta. Varför är inte allt rättvist? Men också vad är rättvist? Hrm tänk på det en stund. Inget lätt, men varför försöka komma fram till något kring något som lilla jag ändå inte kan lösa själv. Det jag pratar om stavas FAMILJ ♡

17.30 & semester...

Torsdag kväll och jag slutade jobba 17.30 segt jag vet. Men man får se det positivt, semester dagen efter! Skönt och inget planerat, för en gångs skull :) skönt det att bara vara ledig. Hade ju planerat med en fyra dagars vecka vad det gäller jobb. Men det blev en tredagars vecka. Då man prickade in förra helgen med att vara sjuk :/ Men nog om det. Kände i alla fall att jag drog min del till stacken på jobb. Ett skönt sportlov med andra ord. 


Torsdagskvällen bjöd på SNÖ!!! Usch fy, tur man hann hem i alla fall :) men så tråkigt, snö när det snart är mars! Men en här hemma blev glad i alla fall :) Kiwisen. Men helt klart skönt att vara inne och slippa gå ut. Kom en hel del snö, extra skönt sen på fredagen att slippa gå upp tidigt och bege sig ut i snön. Rätt vald dag att vara ledig på. Här hemma blev det storstädning istället. Skönt när det är gjort minsann ;) 

Sen blev det ett eftermiddags besök hos min mormor och morfar :) dem blir så glada när vi kommer ♡ underbart att se! Denna glädje och kärlek. En mysig eftermiddag blev det och även kusinen var på besök hos mormor och morfar.

Hela veckan...

Så har det snart gott en hel arbets vecka igen, swish säger det så är det fredag! Precis som helgerna dem flyger också bara förbi. Startade dock denna vecka med att fylla år :) hela 27 år är man nu. Dock vaknade man 06.19 och man började 06.30 i måndags gahh 06.35 var jag på jobb! Snacka om fart. Hehe men annars hade jag en toppen födelsedag som slutade med middag hemma hos mamma och pappa :) Lillebror var också på besök från Småland! Så en toppen dag ;) resten av veckan har rullat på. Upp och ner som en bergodalbana! Men sånt är det, nu är det i alla fall fredag och imorgon blir det lite middag hemma hos oss. Ikväll blir det bara mys ♡ och soffläge!

Du ❤

När en bild kan säga så mycket mer än ord. Du mitt hjärta som fyller våra dagar med skratt och gråa hår! Du som får oss att gråta av lycka. Du som alltid bjuder på dig själv, du som alltid är lika glad och envis. Tänk att det är du, just du vårt hjärta som är så unik och speciell. Du gör varje dag till ett nytt äventyr ♡ Du får oss alla att le, skratta, gråta och njuta av varje sekund. Man brukar säga att det är det lilla här i livet som betyder något. Det är du vårt lilla liv som betyder allt och lite till. 


Att varje dag få vakna upp och undra "Vad händer idag?" Vi lär få veta, men innerst inne vet vi att vi kommer få skratta, tänka och boka in ännu ett besök hos frisören för vi lär säkert få några gråa hår till ;) älskade lilla du, hjärtat vårt ♡ Men så gärna ett besök hos frisören. Du är värt allt och lite till :) Mamma älskar dig vårt hjärta, allas vår solstråle Veija ;) Underbara du ♡


Tungt...

Trodde aldrig någonsin att jag skulle skriva eller säga det. Men just nu är det så mycket på jobb så jag är så trött när jag kommer hem, så jag får stålsätta mig själv att inte somna förtidigt. Första gången jag känner att det påverkar mig. Har jobbat ett tag och har varit med om det mesta minsann. Bara en sådan sak som att man får göra/planera för två på 100% när man är själv. Det kommer inte hålla i längden och vad får man för det? Dubbel lön ja tack! Nej, inget får man för det. Men det blir allt till att skriva ett mail snart till chefen. För det funkar inte som det är.


Som en sådan sak vi ska lämna in önskemål om var vi vill jobba nästa termin! För mig är det så långt dit, i alla fall det känns så. Så som läget är nu. Men får överväga det ena och det andra. Får samtala med chefen. Gää nu har jag kräkt av mig en del. Skönt :) så till det positiva! Det är FREEEDAG!!! Underbart minsann ;) så välkommet så, dessutom så är det bara en vecka kvar tills det är Sportlov! Så vi räknar ner lite.

Bullar...

Som sagt långt mellan inläggen och jag tänker inte skriva som jag brukar. Så här kommer det ett inlägg med en inbjudande bild om ni frågar mig. Släta bullar med kardemumma :) mumsigt värre! Det blev minsann två omgångar. Så fredagen bjöd på bullar i ugnen och så även söndagen :) massa mys med nya äventyr. Så man får se vad nästa vecka har att erbjuda.