TYSKLAND nästa!

Jag
Om bara några timmar så är man påväg mot Malmö C, där tåget till Berlin går 21.30 typ, men jag kommer hem igen på söndag så ha det bra! ♥ Kommer att sakna min älskling så sjukt mkt!

PS. Gud jag längtar efter min lilla chins, vill så gärna ha min lilla sötnos ♥

En dag kvar...

Nu är det endast en dag kvar sen åker jag, det känns inte som om det är imorgon vi åker, men ändå på något sätt så känns det som det. Helt svårt att förklara, men kul ska det bli. Speciellt när två av mina bästa vänner är med, Sebastian och Josefin. Vad skulle jag ha gjort utan er?

Kommer dock att längta ihjäl mig efter min älskling :( Men nästa gång man ska ut och fara så är det med dig, för nästa helg bär det av till Göteborg! Ojoj jo det händer en hel del nu de sista veckorna i skolan, skönt att skolan snart är slut, så har man bara 1 år kvar. Men man kommer att sakna det.

Föresten idag kom papperna som ska skrivas på inför sommarjobbet yeah nice med lite mer pengar. Det kan behövas, man vet ju aldrig vad som kan hända!? Aja nog om det, nu har man nästan packat allt inför imorgon så duktig som man är, bara lite små saker kvar som man fixar imorgon, har ju som sagt hela dagen på mig. Inget skolarbete kvar :) sjukt nice!  

Mera blaj...

JagTa nu ett hårt och fast tag i din banan för nu kommer den lite blaj! Idag har jag endast gjort 2 vettiga grejer och det är att jag har varit och växlat mina pengar tillsammans med Josefin inför resan till Tyskland, det andra är att jag har varit och lånat en bok på biblioteket. Typ den första riktiga boken som jag verkligen ska läsa, fast att jag har varit så duktig och läst en hel bok om chinchillor för någon dag sedan.

Annars så har jag bara drygat mig igenom den här dagen och imorgon kommer det också att vara en dryg dag, för jag börjar 10.30 och slutar 15.05 så ska inte klaga skulle ha börjat 09.00 men man är så duktig så att man kan nanna lite längre.

Så ja ikväll blir det till att krypa ner i sängen för att inviga boken som jag har lånat idag, dock blev det inte boken som jag skulle ha läst men det blev ist "sista JouRen" med Karin Wahlberg. Riktigt bra verkar den, så nu får vi vänta och se.

Ohh yeah började att skriva packlista idag, ohh jo den blev lång men det är en massa små saker man ska ha med sig, men det är chill kommer att få plats med allt! Sen har man fixat med musiken som man ska ha med sin på resan, så nu återstår endast laddning av kamera och mobil vilket får ske imorgon troligen.

Nu hoppas jag att du har släppt din banan för länge sedan för annars lär den vara ut torkad ;) "blaj blaj"

Regnet det bara öser ner, solen går upp och ner!

RegnVaknar nästintill som en liten solstråle, men när man kommer upp från trappan så ser man hur regnet det öser ner där ute. Den där lilla solstrålen, försvann sakta men säkert. Så var den borta för en stund, fick gå ner och ta på mig nya byxor, långa dessutom. Usch fy jag som hade planerat att ha mina shorts som är sexigt rutiga.

Men så blev det inte, min lilla dröm försvann som en liten vind. Det blev då svarta jeans i stället, men allt annat blev som planerat så ja, min lilla solstråle kom tillbaka efter ett tag och nu sitter man här hyfsad glad och otroligt hungrig.

Men man har dock ingen större lust att gå ut för där ute där regnar det som om himmelen var öppen. Men det löser sig för man är så sjukt hungrig så ut kommer man då gå om ca 40 minuter. Så nu orkar jag inte skriva mer, det kommer nog mer blaj ikväll för man har inget att göra på hela dagen så...därför kommer det mer blaj ikväll!

Morsdag 08-05-25

Morsdag
Man är dock en dag försenad, men som sagt "bättre sent än aldrig" igår var det morsdag, en underbart dag för alla underbara mammor där ute i världen. Men jag får ju lov att säga det att jag har världens bästa mamma, älskar dig verkligen, det finns ingen som du. Du är inte som alla andra och det är bland annat därför som jag älskar dig så. Ibland kan vi skrika och "bråka" men det går över ganska så snabbt igen, för innerst inne så vet vi att vi älskar varandra.
Kommer alltid att älska dig mamma ♥

En fredag...

Nu har man lämnat in naturkunskapen som skulle vara inlämnat nästa fredag, men då är man inte här för då är man och gör Berlin osäkert ;) känner mig duktig för idag så har jag också genomfört 2 debatter en på filosofin om betyg och en på geografin där vi debatterade om energikällor. Så idag har jag kunnat boka av 3 saker på min att göra lista så nu återstår det endast en sak, den lilla inlämningen i svenskan som ska in på måndag. Men det löser sig, så duktig som jag är!

Ska bli så skönt att ha helg, sitter här på andra våningen och väntar på att klockan ska bli 15.25 för då slutar Sebastian sen ska vi vänta på Anna och älsklingen. För sen ska vi dra till stan, käka lite och sen kolla på bio "Dumpad" Tyvärr så missade älsklingen bussen så han är inte i Lund förrän vid 16.00 :/ surt, men så kan det vara.

Dock har det nog varit den drygaste dagen på länge, gjorde absolut ingenting på engelskan i morse mellan 08.00-10.00 så det var trevligt att man fick vara lite aktiv på filosofin, sen blev det lunch. Nice lunchade ihop med min älskade Josefin :) Sen naturkunskap på det, gjorde inte ett skit mellan 12.10-13.20 är nämligen klart med alla arbeten, så sjukt skönt men drygt att vänta! Sen efter det var det geografi som stod på schemat, fick även där vara aktiv :)  

Nu ska jag ägna min tid till att läsa lite bloggar, har nämligen inget liv för det har jag gjort största delen av dagen!  

En trött torsdag...

Som sagt dagen har gått så fort idag & jag har känt mig überglad men jag vet inte varför, fick dock tillbaka engelskan idag från nationella fett IG på hela skiten ;) men, men det spelar ingen roll för jag får mitt G i slutbetyg så duktig som man är!
Trött
Hrm ja annars så har dagen rullat på sista lektionen redovisade jag & min grupp, det gick bra. Så nu har man en mindre sak på att göra listan, bara 4 saker kvar & 3 blir klara imon! Känns verkligen jätte bra!

Sen efter det att man hade slutat så stannade jag kvar av en konstig anledning, snackade med Sebastian & Sofie med flera. Mycket trevligt sen gick jag & Sebastian en sväng ner på stan & jag handlade glass sen tog jag bussen hem & Sebastian fortsatte bort mot 3 för där var Anna!

Som sagt imorgon blir det bio & ja lotten föll på mig & Sebastian vi fick välja film, så det blev "Dumpad" hehe men vi tror att den är bra! Sen slog man huvudet i kudden när man kom hem & har nannat från 16.00-18.15 snacka om trötter :P sen blev man dock väckt ett par gånger av, pappsen, brollan & älsklingen. Nu sitter man här ny duschad & allt oh väntar på älsklingen :)  

1 vecka av saknad...

Gunnar<3
Det tar ett tag innan man inser vad som hänt, att du aldrig kommer tillbaka. Att du är borta för gott. Det har gått en vecka sedan du lämnade oss, jag saknar dig något enormt. Men jag vet att du inte kommer att komma tillbaka.

Det känns så svårt, jag vill fortfarande inte inse att du är borta, de första dagarna när din bur inte var i köket så inbillade jag mig att du var ute i trädgården som vanligt och att pappa hade tagit ut buren för att skrubba av den. Men det var bara en dröm, för när jag kollade ut genom fönstret så var där ingen bur och du var inte där.

Det enda som jag såg var din boll, den låg helt stilla på samma plats som alltid. Ett minne som för alltid kommer att finnas kvar, än idag så ser jag dig där ute bredvid bollen. Gunnar du föll och du stod med dina tassar på vår jord, du är älskad och saknad!

Ett underbart besked!

GLADOtroligt GLAD det finns nog inget ord som kan beskriva hur jag känner nu! Jag fick veta vad jag fick på nationella idag i matte B och jag blev godkänd, kan inte fatta det själv!? Trodde verkligen inte det, men är ganska så stolt över mig själv. Att jag kommer att på G i matte B, vilket är tur för man har ju planerat att läsa matte C sen i 3:an. Men det lilla problemet tar vi då! Snart får vi tillbaka engelskan men ahh palla bry sig får G på kursen iaf! Oh på fredag är det full schema

  • Engelska - muntlig redovisning
  • Filosofi - Debatt
  • Lunch
  • Naturkunskap - Skriva klart broschyren
  • Geografi - Debatt

Så ja man kan säga att det är mycket att göra på fredag och man kommer att få snacka en massa, men det ska nog gå bra! Längtar som fan, nästa vecka åker jag och 6 andra små filurer på studieresa till Tyskland, vi ska göra Berlin osäkert ;) Ska bli skit skoj!

Vänskap<3

Mina vänner är det bästa som finns, jag kommer alltid att älska er och hoppas att vi kommer att umgås livet ut. För så mycket som ni har gett mig har ingen annan någonsin gett till mig. Jag vill ge er ett stort tack för att ni alltid finns där för mig och älskar mig för den jag är! Vet att jag är ganska så speciell, men jag ska då säga det, ni är lika speciella för mig som jag är för er!

♥ Tina ♥
Tina min älskade bästis du är den som känner mig bäst du finns alltid där för mig, vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig!? Vi är inne på vårt 14 år med vår starka vänskap och fler ska det bli, kommer alltid att finnas där för dig! Tänk så mycket skit vi har hittat på och hittar på fortfarande och så mycket som vi har gått igenom tillsammans! Det är helt ofattbart, vill att du ska veta att jag älskar dig lika mycket nu som första gången jag träffade dig om inte mer! Systerysterdyster för evigt ♥

♥ Martin ♥

Älskling du är en av de personer som känner mig bäst och du finns alltid där för mig, ställer upp i alla lägen. För mig är du en person som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta, jag älskar dig i från djupet av mitt hjärta. Du kom som en ängel från ovan, jag vill aldrig någonsin förlora dig ska du veta! Du betyder för mycket för mig för att det skulle få ske! Snart har vi hela 9 månader och fler ska det bli! Älskar dig ♥

Josefin ♥

Du är en vän som betyder mer för mig än du kanske själv vet om. Vi är olika du och jag, emn det spelar ingen roll för vi finns alltid där för varandra, det går inte att beskriva med ord hur roligt vi har det tillsammans och inte minst på tyska lektionerna. Som tyvärr är slut snart, men vi kommer alltid att finnas där för varandra, vänskapen slår allt. Du fanns där hos mig nu när vi avlivade min kanin, så skönt att få krama om dig och gråta ut i din famn, tack ♥

Sarah ♥  
Vännen du är alltid dig själv och säger vad du tycker och tänker, det är därför som jag tycker om dig så mycket. Du finns där när man behöver någon och du är en så otroligt bra lyssnare, en riktig vän. Saknar den tiden då vi gick i samma klass, men vi överlever. Nu får vi umgås på luncher mm då det löser sig! Är glad för att du är min vän ♥

Sebastian ♥
Jag säger bara tyska lektionerna och temat! Det beskriver allt, så sjukt roligt vi har det tillsammans, emn som sagt man har inte roligare än man gör sig. Det finns ingen som är som dig, du är speciell och det är därför som du passar så bra in i vårt gäng. För där är vi alla speciella var och en på sitt vis! Är glad att vi har funnit varandra och hoppas att vi kommer att fortsätta att umgås "Hhhho" ♥

Tanja ♥

Det finns ingen person i hela vida världen som är så underbar som du, du är alltid lika glad, det spelar ingen roll vad som har hänt. Du är en sann vän som alltid finns där för en, vi umgås inte så mycket, men vi finns där för varandra, stor kram till dig vännen ♥

Livet är inte alltid så lätt...

ros
Ibland är man mållös man vet inte riktigt vad man ska säga eller vad man ska göra. När minnena är det enda som lever kvar, de finns där som om det vore igår. Man minns precis var enda litet steg som togs. Det är underbart och vackert man vill inte vakna upp ur drömmen, man vill för evigt ha det som det var då. Ibland är livet bara så underbart, man vet inte vad man har/hade från man förlorar det.

Man känner den där känslan att man saknar allt som man hade, allt de där som aldrig kommer igen, det känns tungt. En känsla som aldrig kommer att försvinna så länge vi lever i en verklighet. Men ibland är livet så fruktansvärt, det finns inga ord som kan beskriva det som hänt, det är bara en så stor tomhet inom en. Men man får försöka gå vidare, leva livet som om ingenting har hänt, men de går inte. Livet måste gå vidare men man får ta det i sin egen takt. Försöka att leva för dem man har förlorat...

R.I.P Nina, Farfar, Gustaf och Gunnar ♥

Blääää

Usch fy fick tillbaka nationella idag i engelska, uppsatsen. Det gick som väntat SKIT! Fast behöver inte göra om något så det var bra :) Har ju gjort allt annat så det var lungt! Hrm nu sitter man här och precis lagt in vad jags ka säga på vår muntliga redovisning i engelskan! Det känns iaf bra, för jag ska inte säga så mycket :)

Snart är det dags för filosofi, fast där ska man inte vara så aktiv för det ska vara debatt och jag ska inte vara med för jag ska ha min debatt nästa vecka, ska debatera om BETYG vilket är ganska så intressant ;)

Lycklig, för idag så kommer älsklingen hem från Stockholm :) Jag och mammsen ska hämta honom i Svedala typ vid 02.00 ;) Tihi mysigt för imon ska vi iväg och cykla i Simrishamn me like ♥

Min dag...

Idag har det delvis varit en bra dag konstigt nog! Fick veta att jag blev godkänd på tyska provet som man hade igår, überlycklig :) för då har man inte det efter sig! Sen fick jag också veta att jag fick MVG av Jonas på min idrottslektion, den var tydligen überbra, vilket jag själv håller med om :)

Nu återstår resultatet från matten, som vi skulle få någon gång i början av nästa vecka! Hade två nationella prov idag, usch fy gick typ skit, läsförståelse och hör förståelse på engelska :/ Fett IG kändes det som men får vänta och se! Imorgon får vi tillbaka våra uppsatser som vi skrev på engelskan, vill verkligen inte för det kändes inte alls bra efter jag hade skrivit den. Fattade typ inget, så känns som om jag får göra om allt i engelskan. Men man ska inte ta ut händelserna i förväg, får vänta och se.
Plugg
För övrigt så har jag varit på stan med Sarah och Josefin. Vi var på BK och käkade glass übergott får man ju lov att säg. Annars så är det geografi som står på schemat, dock ska man läsa lite naturkunskap senare men det tar man när man ligger i sängen och myser.

Nej nu ska jag fortsätta att skriva på min geografin inlämning, föresten var så duktig och lämnade in svenskan igår, så nu är den avklarad!

Tjohoooo bejbs, det kommer kanske lite mer blaj senare får se om jag orkar ") 

R.I.P Gunnar<3

Jag och GunnsarNu är du där uppe ibland molnen, saknar dig verkligen, men förstår att du har det bättre där upp älskling. 13.50 denna dag tog ditt lidande slut och jag är så glad för din skull, nu får du vara där uppe bland alla andra små mjukisar, du får träffa min andra mjukis Nina och farfar finns också där! Jag saknar er så ♥ Men jag vet att ni har det bra coh ni slipper lida, ni har varandra och en dag ska vi åter ses igen!

Kommer att sakna dig<3

Gunnar<3Det finns saker som man inte vill ska ske, man vill bara blunda för verkligheten, öppna ögonen och allt är bra igen. Men ack nej, det fungerar inte så, allt har ett slut, fast att man inte vill inse. Det är tungt och kommer att vara det ett bra tag framöver, idag har det varit skit jobbigt, har haft en klump i mitt bröst som inte vill försvinna, jag lider med dig.

Men imorgon 13.50 tar det slut, jag vill inte, jag vill verkligen inte! Jag vill bara ha dig kvar, mysa med dig, få se dig springa runt och leka med din boll i trädgården. Kommer fälla en tår så fort jag ser bollen ligga där ute och veta att du inte finns här, jag har ingen som jag kan mysa med längre.

Du kommer att vara långt borta från mig, men ändå så nära, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, du kommer ständigt att leva kvar, minnena med din kommer aldrig att försvinna. Men jag har försökt att samla mig, inse att detta är de rätta, jag vet mkt väll att det är det rätta, men jag vill inte mista dig.

Det kommer aldrig att finnas någon som dig, jag kommer alltid att minnas dig för den du var för mig, Gunnar, Gunnsar, Stuffe Andersson ♥

Idrottslektion...

Då var en sak avklarad, nästan precis haft egen idrottslektion. Från början såg det lite mörkt ut, vi var endast tre på plats jag + två andra! Snacka om tråkk om det bara hade blivit vi, hade inte kunnat göra så mkt. Men sen kom det fler folk så det var nice, så jag kan bara sträcka på mig själv, för det gick hur bra som helt tyckte jagHandboll. Fast att vi inte var så många, men det löste sig fint!

Inte nog med det, sen efter min lektion så hade vi fotboll i 1h det var också kul fast att handboll är mycket roligare ;) men så kan det vara! Nu sitter man här oh har precis kränkt i mig en stor mega ostbulle :) Snart är det dags för företagsekonomi oh nu kom lärare!

Sen har jag bara en lektion kvar och det är geografi som står på schemat, måste skriva på som in i idag, har ju bara 1-2 lektioner till innan arbetet ska in på ca 5 sidor :0 Men dagen tar inte slut där, sen ska man sitta och plugga på matten med Tinisen på resurstid för att vi ska bli klara innan fredag, för Tinisen ska till Danmark imon :P

Nej nu börjar lektionen så jag får sluta skriva...längtar inte tills jag kommer hem för då står det TYSKA på schemat usch fy kommer få ett fett IG imorgon, inget fastnar och ja allt är upp och ned just nu!

Gunnar jag älskar dig<3

Gunnar<3
Jag vill inte, jag vill inte. Önskar så att det inte var verklighet, imorgon ringer mamma samtalet som jag inte vill att hon ska ringa, till djursjukhuset. Men jag förstår, min älskling mår inte bra, men jag vill inte, VARFÖR? Varför kan min lilla älskling inte bara så somna in, slippa få ett stick. Jag som vill att du ska stanna hos mig, jag kommer att sakna dig. Att se dig springa runt din boll, det kommer att vara så tomt utan dig, inget kommer att bli sig lika. Men en sak som är säker, jag kommer aldrig att glömma dig Gunnar du är mitt allt och jag kommer alltid att älska dig ♥

Ännu en dag...

Finner för tillfället bara ett ord; TRÖTT med stort T! man får aldrig ta det lugnt en enda sekund allt går i 100 km/h jag har så mycket att göra. Men nej jag klagar inte för jag bryr mig inte, tar var sak i sin tur och ordning. Det hjälper inte att stressa upp sig, skjuta fram allt. Det är bara till att bita ihop och se glad ut! Idag har jag gjort en bra sak, eller nej vänta, faktiskt två.

Jag har skrivit mitt företagsekonomi prov, vilket kändes super, men man ska inte ta ut segern i förskott, skrev dock 15 sidor ;) sen har jag pluggat som fan inför matten imorgon, lite naturkunskap inför fredag, men det får faktiskt gå som det går. Tyskan kom tyvärr i kläm idag, men så kan det vara ibland, det tar jag igen på fredag, så duktig som man är :)

Man har också varit så duktig och varit på avslutning idag, spelade brännboll, käkade korv och fick godis, man får ju fortfarande räknas som barn ibland. Nej nu ska jag tacka för mig och gå och dränka min sista energi åt naturkunskapen, sen slå huvudet i kudden...

"Jag saknar min älskling något enormt och älskar honom lika mkt.
Älskling du är bara så bäst ♥ "

Böjda bananer!

Kan det bli bättre!? Med en banan i min hand, solen så gul & stor på en himmel så blå & klar, sanden mellan tårna & gräset vid min sida & ett leende på läpparna! Välkommen till Staffanstorp! ♥