Blommor...

Det är faktiskt så att världens bästa sambo kom hem med fina blommor till mig nu i helgen ;) underbart. Snacka om att han vet vad jag tycker om, röd, orange, gula tulpaner ;) Man kan ju inget annat än bli glad. 
 
För övrigt så är jag nästan så trött,  så att jag skulle kunna somna här och nu. På plats i soffan ;) farligt med ligglägge :) haha! Inte är jag direkt ensam om detta. Verkar som om även Sveriges herrar är lite trötta, ligger under med 17-28 så ja, det blir nog till att tacka och säga godnatt snart. 
 
 

Dags...

Kände att det minsann var dags för ett inlägg. Skäms på mig så länge sedan jag skrev, det var ju förra året hehe. Måste ju säga att det varit både en bra jul och nyår. Nyår spenderades hemma hos mamma och pappa. Bara jag och älsklingen tillsammans med vovvarna :) mysigt. Vi spelade nyårsbingo och hade det mysigt! Så vi ska inte klaga, båda vovvarna var super duktiga när dem smällde där ute ;) dem sov haha!
 
För övrigt så har vårt nya år börjat super bra :) bara vår lille Kiwi som ska bli av med sin diarré :( usch fy. Men den börjar bli bättre! Men nu ska hon få äta "pasta" och få en avmaskningspilla! Annars så har faktiskt älsklingen börjat jobba så smått på mitt jobb :)