Oktoberfest 🍁

Så har man varit på Oktoberfest, då kusinen fyllde 30 :) hej och hå vad tiden går får man säga. Än ska man uppleva saker minsann. Inte varje dag man hamnar på oktoberfest :) en upplevelse för sig får man säga. Det var mat, musik och dart tävling :) full hålligång. Fick minsann offra mig och ha en hatt kvällen till ära :) en trevlig kväll!

BVC besök...

Dags för ett besök till BVC i det underbara höstvädret :) ska absolut inte klaga minsann. I tisdags hade vi tid på BVC för 18 månaders besiktning och allt gick som väntat fin fint. Vår duktiga tjej som nu väger över 11 kg och är hela 83 cm lång ;) söta lilla älskling ♡ Underbart att höra och se när dem är så nöjda med din utveckling.

Mamma och pappa är mer än nöjda ska du veta. Vår fina tjej ♡ som dem brukar säga "Det märks ju inte att hon kom lite tidigt" Nej precis, vår lilla krigare! Efter att ha hämtat Veija och det fick bli mellanmål påvägen i vagnen. Så gick besöket bra och sen traskade vi för att hälsa på alla mina elever :) Veija bara njöt!


HÖST...

Nu är det minsann och dag höst på riktigt. Temperaturen den har sjunkit rejält de senaste dagarna och det har liksom blivit sådär höstkallt på en gång. Nästan på en natt känns det som. Man hängde inte riktgt med där ;) hehe men hösten är mysig på sitt sett om det inte regnar dag ut och dag in. Men när det är sådär fin fint väder så är det helt underbart med hösten om ni frågar mig. Man kan mysa under en filt i soffan, dricka varmchoklad och tända en massa ljus. Har lovat mig själv att jag eller ja vi. Jag och sambon ska bli bättre på att tända ljus där hemma.
 
Det enda som är lite bökigt är ju minsann att när man ska ut så får man klä på lilla loppan en massa kläder hit och dit. För det är både blött och kallt. Smidigare med vår och sommar för den sakens skull minsann :) hehe men sånt är det varje årstid har sin charm. Nu är det snart dags för mig att ha lite idrottslektion för våra kära små 1:or sen tidig hemgång för att hämta lillfisen och gå till BVC :)

15 oktober ♡

För att vårt hjärta blev 1,5 år för några veckor sedan :) älskade lilla trollunge. Tänk vad tiden går, känns emellanåt som om det var igår du kom ut till oss. Att det var igår du var sådär liten ♡ älskade unge . Tiden går fort 1,5 år sedan jag blev mamma. Ibland känns det som om jag alltid varit det. Känner att man får ta allt som det kommer. Det löser sig med tiden helt enkelt. Känner inte att det hjälper att stirra med allt som de flesta gör.

Allt händer när det händer, snart kommer du knalla runt själv utan stöd ♡ det ska bli skönt på ett sett. Men du är redan överallt och ingenstans ;) kryper och kör på rumpan som bara den! Vår älskade lilla tjej. Träffade min kusin som väntar sitt andra barn närsom. Så sugen man blir minsann, men det får vänta. Veija ska få va liten ett tag till ♡ mamma älskar dig min lilla lus :) söta unge!


Mysdag...

För att det var länge sedan sist vi hade en mysdag med vårt lilla gäng. Mamma, gamelmosterbus, Lotta också jag åh Veija :) alltid lika mysigt ♡ denna gång var det dags för en tripp hem till Lotta i hennes nya lägenhet. Men det tog tid för ingen av parkeringsautomaterna fungerade så vi fick felanmäla den också. Men det var bara en massa klydda :( Veija tyckte att det var kul i alla fall då hon fick gå och gå med Lotta.

Väl klara på parkeringen så kom vi upp i lägenheten och där fick vi lite fika oxh Veija fick ätit sin lunch samt smaka på Lottas sena frukost ;) lille fisen ska smaka på allt minsann! Sen bar det av till Emporia och där var ju inte alls mycket folk! Haha kryllade av folk överallt :) men vi hade trevligt i alla fall. Fick köpt lite smått och gott till Veija såklart ♡ lilla hjärtat. Såklart så skötte hon sig exemplariskt hela tiden.

Vi lyckades ju naturligtvis att starta larmet inne på handikapp toan när vi var där och byta blöja på Veija haha sådär va lång kö när vi kom ut och där stod en vakt som frågade hur det var om allt var som det skulle. Vi fattade inget! Så helt klart en trevlig dag som alltid ♡

Kärlek ❤

Varje dag med er är ovärderlig ♡ ni gör mina dagar. Det spelar ingen roll hur mycket man har haft att göra på jobbet så blir man glad när man möter er. När man går och hämtar dig vår solstråle på förskolan så möts man av ett mega leende :) sen när man kommer hem så möts man av massa en superduper glad vovve ♡ oändlig kärlek till dessa två. En mysig stund i soffan!

En tanke...

Ibland kommer det tankar, ibland vill man bara veta ♡ men man får inte alltid svaren man söker. Så är det, men att sakna någon gör vi nog alla mer eller mindre. Men något som jag funderat på är hur det kommer sig att man saknar en person minst lika mycket oavsett hur länge sedan det var den försvann. Men det är väl så vi funkar, vi människor.

Det är konstigt minsann, men jag saknar dig varje dag ♡ jag saknar dig alltid. Du fattas vi mig. Jag brukar se på Veija och tänka så lycklig du hade varit om du fått träffa henne. Det gör ont att tänka så, att du aldrig hann med det där med barnbarnsbarn ♡ men allt har en mening.

Ibland en mening som ingen av oss förstår :( men det är meningen att hitta svaren när det är dags. Jag hade gjort vad som för att få träffa dig igen ♡ min älskade farfar, jag älskar dig. Jag och Veija var vid din grav för några dagar sedan. Jag hittade ett hjärta som passade dig ♡

Kanelbullsfika 😄

För att i tisdags så vart det kanelbullensdag :) så då tänkte vi ha lite kanelbullsfika hemma hos oss med mammsen och pappsen. Blev även middag tillsammans ;) dock så var alla kanelbullarna slut på konditoriet här i byn. Så det fick bli city gross påvägen hem. Men det gick det med :) vad ska man göra. Blev en mysig kväll sådär spontant. Det gillar vi!

Ett bidrag...

Mitt hjärta smälter, varje gång jag ser, hör, tänker på dig mitt hjärta ❤ jag gör allt för dig mitt älskade barn. Det som vilken annan förälder som helst skulle göra. Gå genom eld och vatten. Så mycket mer, alla barn har samma rättigheter! Att få le, skratta, gråta, känna och leva ❤

Idag blev jag BARNSUPPORTER på Barncancerfonden! Hoppas det var fler än jag. Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra ALLT ❤ som står i vår makt. TILLSAMMANS för varje barn! Man kan inget annat än att känna, känna med varje enskilt barn och varje familj som drabbas.

Det ska inte vara någon som ska behöva känna, leva så. Leva begränsad, instängd och fången i sin egen kropp. När ska det ta slut?! Finns det något slut?! Klart, tillsammans kan vi göra något. Tillsammans kan vi göra ALLT ❤ för varje barn i världen.

Trött...

Kan man bli annat än trött!? Hrm nej jag tror minsann inte det. Känns fortfarande som bomull i hela huvudet och ja fråga är hur mycket snor man kan producera!? Haha känns som om det aldrig någonsin tar slut. Förbaskade förkylning. Men jag är hellre förkyld än att dottern är det, så hoppas verkligen att hennes feber kan släppa. Vi får ge det imorgon med. Så får bli hemma imorgon men lilla loppan. Hoppas på bättring på alla fronter. Men vi har la fått vårt sen hoppas jag. 
 
Både dotter, sambo och hund har somnat i vardagsrummet. Så blir la till att försöka få med dem upp. Annars får dem la sova här nere så sover jag själv där uppe :) hehe ett tappert försök ska nu genomföras. Godnatt till er alla säger jag...

Sjuk igen 🤒

När ska detta ta slut? Det var inte länge sedan man fick vara hemma från jobbet för att man var dunder förkyld :( sen gick det ungefär en vecka så fick man vabba. Sen några dagar så var man själv sjuk igen, magsjuka :( inget kul alls! Sen har man jobbat tre dagar denna vecka. Så vaknade man man dunder ont i halsen i torsdags, men det är bara att bita ihop. Gick och frös på jobb i fredags också.

Sen när man kom hem så hade man typ ingen röst och det kändes som om man gick runt med bomull i öronen så mådde jag hela dagen. Inget kul alls! Sen hem och ta det lungt. Frös och mådde inte alls bra när vi skulle lägga oss. Tjock i halsen var man med :( imorgon hade man ont i örat men det har släppt. Men under dagen har man fått hosta och ont i kroppen.

Som om detta inte var nog, lilla loppan har också gått och fått feber. Varit gnällig och inget var bra hela förmiddagen. Så det blev till att ta febern 38,3 inte så hög men ändå. Dock har den stigit sen 38.8 :( tråkigt men hoppas hon sover bort det och jag med.