Sjuk igen đŸ€’

NÀr ska detta ta slut? Det var inte lÀnge sedan man fick vara hemma frÄn jobbet för att man var dunder förkyld :( sen gick det ungefÀr en vecka sÄ fick man vabba. Sen nÄgra dagar sÄ var man sjÀlv sjuk igen, magsjuka :( inget kul alls! Sen har man jobbat tre dagar denna vecka. SÄ vaknade man man dunder ont i halsen i torsdags, men det Àr bara att bita ihop. Gick och frös pÄ jobb i fredags ocksÄ.

Sen nÀr man kom hem sÄ hade man typ ingen röst och det kÀndes som om man gick runt med bomull i öronen sÄ mÄdde jag hela dagen. Inget kul alls! Sen hem och ta det lungt. Frös och mÄdde inte alls bra nÀr vi skulle lÀgga oss. Tjock i halsen var man med :( imorgon hade man ont i örat men det har slÀppt. Men under dagen har man fÄtt hosta och ont i kroppen.

Som om detta inte var nog, lilla loppan har ocksÄ gÄtt och fÄtt feber. Varit gnÀllig och inget var bra hela förmiddagen. SÄ det blev till att ta febern 38,3 inte sÄ hög men ÀndÄ. Dock har den stigit sen 38.8 :( trÄkigt men hoppas hon sover bort det och jag med.


Kommentera inlÀgget





Kom ihÄg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo