Bästa vänner...

Ni två våra älskade tjejer ♡ finns det något bättre?! Nej det är ni som är vårt allt. Det är ni två som är oskiljaktiga, vår älskade dotter och vår underbara vovve. Det är svårt att förstå att just ni två är våra ♡ och att ni är oskiljaktiga. Att ni kommer så bra överens :) man kan inget annat än att vara stolt. Därför bjuder jag på en underbar bild på våra hjärtan ♡

Mys i värmen ☉

Det är en så härlig känsla när man ser dem tillsammans ♡ att man har denna möjlighet att ge dem all denna kärlek och lycka. Att se att både kärleken och lyckan är ömsesidig :) en underbar känsla. Min älskade farmor som är 89 år fyllda ♡ att se hennes lycka är så mycket värd. Vår lilla Veija, hon är vår allas lilla solstråle. Det är alltid glädje och skratt när hon är i närheten :) hon charmar precis vem som.

Bjuder på en bild från en liten fika i vår trädgård :) förra veckan. Mysigt att kunna sitta ute fortfarande än om vädret det skiftar hit och dit varje dag ;) men så är det med den svenska sommaren. Ingen nyhet minsann. Det hela var lite komiskt då jag tänkte ringa farmor för att träffa henne. Mamma och pappa ringde oss för att komma till oss på fika. Precis när jag bestämt med mamma och pappa så kommer farmor traskande hem till mamma och pappa.

Så hon hade gått hela den långa vägen i det varma vädret. Envis som hon är :) hehe så hon fick följa med hit och fika. Vilket hon gärna gjorde. Hon blev så glad så :) Härligt!

Tidig morgon...

Vad gör man inte för sambon? Hela förra veckan jobbade sambon kväll och jag dag som alltid :) jag var då snäll och gick morgonpromenad med vovven varje dag för att min älskade sambo skulle slippa detta. Då han jobbade sent och extremt långa skift, samt att han fick gå upp vid 08.00 för att ge dotter frukost och sedan underhålla henne innan förskolan. Så det blev inte många timmars sömn för honom. Så lite snäll fick man allt vara :)

Men man hade ju turen att det var fina morgnar alla dagarna förra veckan ;) inte som denna vecka som gått två morgnar i rad har det öst ner när jag begett mig till jobb. Inget kul men det är bara på med regnkläderna :) då har det varit tur att sambon tagit hunden henna veckan för sen när dem gått upp så har det varit fint väder.

Men trots det varit tidiga morgnar så mår jag ju bäst av att börja jobba tidigt. Börjar jag senare så blir jag så seg. Hela dagen blir liksom seg och konstig. Vet inte varför men så är det minsann ;) hehe alla är vi olika.

En hel vecka...

Gahh vart tog tiden vägen!? En hel vecka har jag redan jobbat! Det kändes som om det var igår jag skulle börja jobba igen. Efter mer än ett års "ledighet" men vips så har man redan jobbat en hel vecka. Men det är skönt för då betyder det att helgen är här :) underbart skönt. Fullt ös har det minsann varit på jobb. Men det är la så. Allt är som vanligt på jobb kan jag säga.

Sen har ju Veija varit på förskolan en hel vecka själv :) vilket har gått toppen. Sambon har lämnat och jag har hämtat. Även farmor och farfar har hämtat Veija en dag. Även det gick bra!

3 Augusti 👣

För att precis den 3 Augusti när vi var på semester så tog Veija sina första steg med stöd :) hehe 3 steg den 3 Augusti! Så passande. Sen efter det har det blivit fler ocj fler men går inte själv än. Men det kommer så småningom ;) vår stora tjej!

Fy på mig att jag inte kommit ihåg att skriva det förrän nu. Men som jag brukar säga "Bättre sent än aldrig" så är det denna gång. Stolt mamma!


MÅNDAG!

Gahh igår var det måndag 15/8 vilket betydde att det var dags för mig att börja jobba igen! Kändes konstigt men det gick. Jag överlevde dagen minsann. Ni vet en sådan absolut icke givande dag med massa lyssnade och prat hit och dit som inte ger så mycket ;) segt värre. Men man ska inte klaga man får ju betalt!

En konstig känsla minsann över att vara tillbaka men typ ingen är kvar. Alla som jag jobbade med har i princip slutat. Konstigt men sånt är det. Man får se det positivt :)

16 månader 💜

Tänk att du precis på dagen blir hela 16 månader :) det är svårt att förstå! Att du är mer än 1 år minsann. Tiden springer iväg och vi med den. Du mitt hjärta du får mig alltid att skratta ♡ man kan inget annat än bli glad när man är med dig. Underbara mini människa ;) det finns ingen som du. Vårt lilla mirakel, finns inget bättre och underbarare än du ♡ älskar dig så oändligt mycket.

Finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig ♡ om du bara visste hur stolt du gör mig. Om du bara visste hur otroligt tacksam jag är för att jag har dig, för att just jag är din mamma. Så grattis på 16 månaders dagen mitt hjärta ♡


Tjej helg...

Det har varit en tjej helg här hemma hos oss :) endast tjejer hemma. Då sambon varit på vift hehe samt jobbat. Så ja jag har spenderat hela helgen med mina favorit tjejer ♡ massa mys och kärlek. Promenader i det fina och inte allt för fina vädret har det blivit två gånger om dagen. Kollat en del film och läst boken :) kvälls läsning blev det idag. Får nog bli det varje kväll ;) mysigt!

En sväng hos farmor har vi också hunnit med :) hon blev så glad så! Så ja happening denna helgen är till enda. Imorgon börjar allvaret :) första jobbdagen på mer än 1 år!

Inskolning 🐜

Ja tänk vad tiden går. Det känns ibland som om det var igår vi kom hem från Neo. Men ack det är över ett år sedan. Att tiden kan gå så snabbt :) svårt att förstå imorgon precis på dagen blir vår lille lusen 1 år och 4 månader. Tänk att jag varit föräldraledig i över 1 år! Gahh inte jobbat på så länge men imorgon är det dags. Dagen med stort D 8/8 första inskolnings dagen för Veija på förskolan :) spännande.

Hon bara älskade det :) massa nya människor och allt. Så underbart att se att hon fann sig så i miljön och med sina fröknar ;) älskade lilla loppa! Kan man annat än vara stolt?! Nej jag tror inte det. Både åt, sov och lekte fint. Tre dagar var jag och sambon med och inskolade :) sen var loppan själv på förskolan torsdag och fredag. Även då gick allt super bra ;) hon skötte sig exemplariskt ♡ vårt hjärta.

Mamma och pappa är så stolta ♡ men vi hade dock inte förväntat oss något annat än att hon skulle sköta sig och vara glad. Så sociala som hon är så :) ett litet charmtroll säger dem på förskolan. Nu efter helgen är det pappa som ska lämna och jag får hämta :) spännande! Bjuder på några bilder från inskolningen.


Båstad...

För att vi har varit på semester en hel vecka :) jag, Veija och Kiwi tillsammans med mamma, pappa, farmor, Frank och lillebror ♡ utan för Båstad i Hemmeslöv har vi varit i en jätte mysig stuga får jag säga. Inte det lättaste att hitta en stuga där man dels får ha djur med och som rymmer 6 personer. Men vi lyckades :) mammsen och pappsen bjöd på allt då pappa fyllt 60! Han ville inte vara hemma och han ville ha med familjen, sin mamma och vovvarna. Så det blev en stuga utanför Båstad minsann.

En mysig vecka, med blandat väder men mest sol :) en och annan tripp in till Båstad blev det och vi fick besök av mormor, morfar, mosterbus och Jocke en dag. Dem kom med lunch och fika. Sen kom Dennis en dag så det var mysigt ♡ många promenader blev det med. I skogen och ner till havet. Än om det var en bra bit ner till havet.

Grillade gjorde vi det med :) mat i mängder och nyplockade blåbär. Veija fick bada i vasken efter en bajsfajt ;) skitunge, men mamma älskar dig ändå ♡ hehe en tjej med humör. Men fantastiskt roligt har vi haft det denna vecka :) många skratt åt vår lilla Veija samt Kiwi som har fått två nya namn. Flugjägaren och Flugan ;) hehe ett stort tack till alla för denna vecka världens bästa mamma och pappa samt lillebror och farmor.

GRATTIS pappa 🎂

För att världens bästa pappa har fyllt hela 60 år :) tänk vad tiden går. Dagen till ära så var vi på semester allihop i Båstad hela familjen. Vi hade hyrt en stuga. Pappa fick ett fint paket med två nya fina handdukar :) ett kort med en SPA upplevelse. Han blev verkligen överraskad och glad. Inget han förväntade sig.

Så han fick en fin dag med allt han kunde önska sig. Att vara tillsammans med familjen och att vovvarna fick följa med. Så en härlig dag med alla nära och kära fick pappa. Så en toppen dag kan man lungt säga med fint väder dessutom.