Du är störd!

Men snälla människa e du störd eller? Tycker synd om dig!
Du är fan så störd och trög som man kan va! Du vill liksom inte fatta att du kan ha fel någon gång!
Du är fan vuxen också beter du dig så här! Stört!
Kan ite ens disskutera, utan allt ska va som du vill. Man måste kunna disskutera sker och ting, men de kan inte du.
Det är en sak som är säker!   

Pojken i mitt liv!

124943-25
Pojken som jag älskar av hela mitt hjärta, han är den enda för mig. Ingen annan betyder så mycket för mig som han gör. Försök inte, för då blir jag arg. Han är bara min<3
Min underbara älskling<3

Dagen

Dagen med stort ”?” Allt har varit annorlunda denna dag. Pallade knappt kliva ur sängen, kände inte alls för det. Vaknade med en stor klump i magen =O Inte käkat något på hela dagen, jo en halv banan och ”tre gurkor” haha nej inte de som Elly tänkte på! Kanske jag har sett deppig ut men ändå varit glad, som när vi käka då vi dissade lite folk och skrattat men innerst inne så har jag mått skit! Bröt ihop i skolan så vi missade lite av matten. Synd bara att det inte var datorkunskapen. Men mina två älskade vänner fanns där för mig, de är alltid vid min sida. Det är inget som har stämt idag =/ Klumpen i magen har funnits hela dagen sedan jag klev ur sängen tills du hörde av dig. Sen kändes allt mycket bättre och klumpen försvann. Nu var man äntligen på toppen humör, första gången på denna dag. Så kom man hem och då förändrades allt igen. Den där klumpen kom tillbaka, men jag va ändå glad. Pappa, skulle in på akuten =O Nu rasade världen samman och allt blev svart igen. Först mamma och nu pappa. Vad kommer här näst? Nu for det runt en massa tankar, viste inte vad jag skulle tro. Var ju tvungen att cykla till träningen, skulle ju träna mina små ”Terrorister” Fick lämna pappa =’[ Men de körde i alla fall in på akuten pappa, mamma och morfar, så de kom iväg. Det kändes skönt, men ändå så konstigt. Kom hem igen, trött som vanligt när man varit med 9 små ”Terrorister” + Tina i en timme ;] Haha ne skoja! Som tur va så försvann klumpen ganska så snabbt den här gången, för pappa kom hem<3 Oh nu sitter jag här vid burken igen och skriver, snacka om att inte ha något liv haha skoja. Längtar så tills imorgon. För jag vill träffa dig, känns som en evighet sedan. Varje sekund är som en evighet utan dig<3 Utan mitt halva jag, så känns allt svårare. Du är mitt stöd. Nej nu har jag inget mer att skriva så nu ska jag tacka för mig // Tette Älskar dig min snutteplutt Pontus<3     

Flickan

124943-24
Flickan bor i en grop som Gud glömde att täppa igen. Alla vill träffa flickan men ingen träffar henne. Den unga flickan förväxlar ofta lyckan att älskas med lyckan att älska.Ett förhållande är en inre hjärtas och själens frändskap mellan pojken och flickan.

Ett förhållande kan vara kort eller långt men det är bättre att du bryter ditt förhållande om de inte funkar än att det bryter dig. Så ska friheten vara.  Så länge som kärleken gives av sig själv är det kärlek. Det är nämligen inte genom en följd av lätt brutna och knutna förbindelser, man förbereder sig för den stora kärlekens lycka.

En pojke och en flicka, om de bara ägde möjlighet till att förenas när den första kärleken griper dem. Den kärleken, som är den djupaste. En lyckokänsla som bevarar kärlekens trohet i de inre har nu infunnit sig. Det är denna rikedom man ska ta vara på i dessa svåra tider. Men snart har lyckan förbrukats och lämnat dem båda och kvar finns en gammal förälskelse.

Samhörighetskänslan med kärlekens innehåll det är den som är viktig. Under samma sekund smyger sig en ny djup kärlekskänsla sig på.  Men finns kärlekens undergång? Nej det är bara påhitt. Kärleken kommer att vinna i längden med sin drift.  Människan vare sig man är pojk eller flicka ska man kunna älska med hela sin mänskliga varelses alla krafter.

Kärleken blir då blott en glöd med ett ljus. Då kommer saknaden av solens ljus och luftens renhet.  Varje enskild människa har hjärtat i bröstet och väntar inte på änglarna. Flickans hjärta känns som en avskuren blomma, nerstucken i en sophög när pojken går sin väg. Hon ensam står och förhållandet mellan dem båda försvann som önskan om ett fritt land…   

När du lämna vår jord...

Du föll & du stod med dina fötter på vår jord, du tog kort på mig, samtalet innan du dog. Du var den ängel min gnista, mina tårar följde dig till din kista.  

Allt du gjort, allt du sagt & allt du trott, trodde allt var bra, kommer ta dag för dag. Du kommer aldrig bli glömd eller bort tänkt. De är så många minnen som du skänkt.

Min vän jag kommer aldrig glömma dig. Så som du fanns här för mig.  Min vän jag kommer aldrig glömma dig, du fanns här tills dagen du dog, en del av mitt liv försvann när du dog. Du var den jag älska ända tills natten du dog.  

En saknad är samt en längtan, längtan efter dig. Min vän jag kommer aldrig att glömma dig, du fanns här, en del av mitt liv ja de försvann när du dog, du var den jag älska & sommartid förstod.  När jag fortfarande håller din hand, när jag kan känna dina andetag.

Det är så de ska va, men det är bara en dröm, för du har lämnat vår jord.  Du somna sakta in, dina andetag blev historia den natten du dog, men din hand är fortfarande i min. Det är som du kommer aldrig bli glömd, du finns i mitt hjärta min vän.

Den platsen i mitt hjärta, är som ljuten för dig, ditt namn står med guld i mitt hjärta.  För mig är du inte borta, det är bara dina andetag som försvann natten då du dog. Längtan efter dig är oändlig. Du fanns här för mig, min vän jag kommer aldrig glömma dig...

Varför allt på en gång?

Nej, nu är det bara för mycket! Kan allt bara inte sluta, sluta existera, nu och för alltid. Vill bara försvinna från all skit, vill ju bara va med dig. Ha dig vid min sida, ser allt de ljusa, kram dig. Få va i din varma famn, fälla mina tårar i din famn, bara försvinna bort, långt, långt bort från allt de här skiten och se de ljusa här i livet. Varför ska allt hända på en gång, orkar inte mer. Snälla kom och ta mig härifrån, nu snälla! Kan allt inte bara sluta existera, försvinna långt, långt bort från mig. Allt utom du, jag vill ha dig här vid min sida.

Allt känns så fruktansvärt jobbigt just nu. Älskar dig så, men allt bara snurrar. Hjälp vad ska jag göra? Lämna all skit, jag gjorde valet att sluta med allt, lämnar bara all skit. Gjorde mitt val, jag vill bara sova. Allt i livet handlar om att våga, tänker fortsätta att leva det goda livet, tänker fortsätta och klättra till de sista klivet. De ljusa här i livet är de jag lever för. Men pallar inte gå upp vill bara sova, tänker fortsätta att säga nej.

Saknar gamla goda tider, men längtar till framtiden. Nu, jag ser ljuset, jag kan känna russet utan droger bara känna russet. Jag kommer ihåg, lämnar all skit och tar med mig allt gott. Jag gjorde valet att sluta, jag gjorde valet att sluta med spriten, jag gjorde valet att lämna skiten. Jag behöver inte droger jag behöver inte spriten känner russet. Behöver inget av de, känner de ljusa i livet lämnar all denna skit, pallar inte gå runt vill bara sova.

Tänker som ja va en gång i tiden, den ljusa tiden jag ser ljuset utan att dricka sprit utan att ta droger, tar med mig allt och lämnar skiten.  Modet jag hämtar, alla mina vänner och brodern min, jag kan känna russet utan alla droger, utan att ta droger. Känna det där russet i det ljusa livet. Vill bara lämna all skit…

Innebandy med Belle<3

124943-23
Det var då tur att ja snart ska på innebandy med Belle, för jag har bara kollat på film till svenskan och suttit vid burken hela dagen, så de skulle bli skoj oh få komma ut.
Ihho innebandy i Dalby ikväll med Belle, så sjukt skoj vi hade! Många konstiga människor vi träffade på bussen och på stationen i Lund! Pojkar som började sjunga och ungar som snackade om säkerhetsbälte på toa!! xD Ja mkt hände iaf innan vi var i Dalby. Sen kom vi ju dit oh ja då va vi lite förvirrade både jag och Belle, vi tyckte att motståndarna såg skit små ut. Men sen kom vi på att de va de små 93-94 som spelade innan de vi skulle kolla på. Haha, så smarta va vi xD Sen kom de då, den matchen som vi skulle se, men där blev vi osså lide förvirrade för vi satt och snackade om två olika personer. Men sen fattade vi de till slut! Sen va de ju den där pojken Belle, eller hur va de nu? ;]
De va ju så synd om honom. Den ”lille” pojken som inte våga fråga, som sedan skulle lura sin lillebror till att göra de.
Men han vågade inte han heller! Så sött, syskon kärlek av den högre graden kallas de där! Det kom vi fram till jag och Belle. Fanken osså hann inte se hela matchen men laget som skulle segra ledde med typ 3-0 så de va lugnt ;] Stack sedan till Konsum och köpte lide godis, avlägsnade oss sedan från ett par konstiga typer som väntade på bussen.
Usch, de skulle med samma buss som vi, vilken otur! Men vi överlevde och det var huvud saken! Sen fick vi skiljas åt på stationen för Belles mamma va där! Väntade sedan på bussen, oh nu sitter ja här oh ja väntar på att min älskling ska ringa =D

Kommer sakna...

124943-22
Kommer sakna dig fast att du är som du är. Vi har så skoj tillsammans. Jag kommer ihåg t.ex. när vi tog den här bilden, haha som vi garvade. Sen försökte vi och ta en ny. Men de funkade inte speciellt bra! Men, men så kan det va när man har så skoj tillsammans. Kommer alltid va din vän, haha så mycket skit vi hittat på tillsammans du jag och Marre haha. Som ni kanske ser på den här underbara bilden, men jag tog ju så klart inte den värsta. För den hade ni då svimmat av o se! Eller vad säger ni Marre o Oskii? Älskar er två, tillsammans har vi så skoj och det ska vi fortsätta att ha!

Touch me baby

124943-21

Can I be your best friend baby?
I want you 'round me all the time, every day and every night.
Just you, you are the only one for me baby.
Can you not see what you mean to me?
Okay then we gets the talking, and then we get the touching.
If we get pass the phone games we'll be fucking oh oh come on baby…      
I kiss like the French therefore my tongue in your ear grr did you like it?  
Can I be your best friend now baby?
If you promise you'll be mine!I want you baby, just you never somebody ells.    

Minuter till sekunder

Plötsligt blev minuter till sekunderna, allting snurrar bara runt, runt. Känner mig så svag, en stor tomhet jag aldrig tidigare upplevt har smugit sig på mitt inre & jag vet inte vad jag ska göra.  Den har nu & för alltid blivit min verklighet.
Jag knyter sakta min hand, men känner inte mina fingrar. Handen är som förlamad. Jag blickar mot min spegelbild, men kan inte uppfatta den som förr. Älskling jag känner inget, inte som förr, du har gjort mig helt tom. 
Från första stund tvivlade jag så, vägrade inse att det faktiskt finns en sista kyss, såväl som en första. Jag blundade för tanken, men nu har sanningen tagit över & verkligheten smugit sig på.  Jag tar upp ett fotografi ur min ficka, ett fotografi på dig.
Min hand darrar som aldrig för, du lyser. Men åter igen straffas jag av min egoism, den piskar mig. Önskar att jag fortfarande kunde kalla dig min & inte bara i mina drömmar. Även om du inte skulle vara lycklig.  Jag kan plötsligt tänka klart & slås bara av en enorm smärta under bröstkorgen. Mina ben viker sig, känner mig svag & jag tvingas lägga mig ned. 
Det är just i de ögonblicket jag känner det. Blod. En skrikande tomhet inom mig & blod. Det snurrar igen, allt snurrar.  Ögonlocken börjar kännas tunga, sakta stängas, för att aldrig mer öppnas. Jag är på väg bort. Bort från verkligheten, somna in i min ensamhet... 
Men älskling, du glömde lägga tillbaka mitt hjärta. Nu lämnar jag denna värld, nu & för alltid. Slippa känna smärtan inom mig & kämpa mot verkligheten…               

”Onormalt normal tjej”

124943-20
Jag är som jag är och det tänker jag fortsätta med. Alla är vi olika och jag är en ”Onormalt normal tjej” Det är den beskrivningen jag får! Men är rätt nöjd med den, för jag vet att jag är som jag är.
Oh det är inget som jag tänker ändra på, inte i första taget i alla fall. Så ni får helt enkelt stå ut med mig så som jag är och pallar ni inte de så stick!!!
För så gör jag med er, haha xD Umgås inte med personer som jag inte tycker om (finns vissa undan tag) Hrm haha xD
Ioooh nu e ja trött, sitter här o lyssnar på Disney låtar ganska så chill. Men jag är ju som jag är så det förvånar nog inte er. Haha, när de gäller mig så ska man aldrig sluta förvåna sig, för när man är med mig så kan vad som helst hända och jag kan nästan göra vad som helst när du minst anar det. Sådan är jag! Trött, trött, trött det är något som jag är just nu Ioooh xD Nu ska ja ta en paus från skrivandet skriver nog ikväll…hej hopp gummisnopp    

Evighetens ros...din oh min

124943-19
När denna ros vissnar så ska jag sluta älska dig Pontus. För det är bara dig som jag har kär, och denna ros kommer för evigt stanna kvar, det är evighetens ros. Det är din och min ros, vår kärlek som för evigt ska blomma. Den ska alltid blomstra, vad som än händer så kommer min del alltid att blomstra. Den blomstrar bara för dig Pontus, vill att du ska veta att du gör mig lycklig, du gör mig till den lyckligaste flickan i hela vida världen, det finns inga ord för hur mycket du betyder för mig<3

Lyckligast i världen<3

124943-18

Jag är den lyckligaste flickan i hela vida världen! Har världens bästa, underbaraste, snyggaste, hetaste, sötaste sexigaste pojkvän. Älskar honom så otroligt mycket!
Trodde att allt skulle ta slut!
Men allt tog ett stort kliv framåt. Allt blev bara bättre, känns så skönt att vi snackade ut om alla missförstånd!  Det känns så skönt att det fortfarande är vi två, vi två tillsammans. Saknar dig redan min älskling, känns som år sedan vi sågs.
Men de va bara några timmar sedan vi var tillsammans. Älskar dig ännu mer nu, sedan vi pratade ut<3 Min älskade lilla chokladtopp, du är så otroligt söt oh go. Finns alltid där för dig, vad som än händer. Älskar dig min underbaring<3
Jag är lyckligast i världen, vilket jag nu har varit i snart 8 månader. Men hade en liten svacka, men nu är den över och jag ber om ursäkt, för att jag varit som jag har varit älsklingen min. Det är inte ditt fel men du fick skiten sorry för de! <3  


Tårar för kärlekens skull

124943-17
Regnet döljer mina tårar som rinner ner från min kind, regnet är som smink, döljer det som ingen vill visa. Varje liten droppe regn är tårar för mig, de faller ner på mig. Alla behöver inte veta, regnet finns där då jag behöver de. Mina salta små tårar blandar sig med himlens tårar, vi gråter tillsammans, ingen som ser vad som händer. De tror att det regnar och att jag bara varit ute i regnet och gått. Då jag, gråtit små salta tårar bara för din skull. Då jag kommer in, är det ingen som ser mina tårar, skyndar mig in i duschen, ingen som vet, ingen som hinner se. Så är jag där, långt borta.  
Duschen döljer mina tårar, duschen finns där, ingen som ser mina tårar allt sköljs bort, ner i en brun och iväg långt, långt bort. Ingen som vet något, ingen som såg något.
Kudden finns där när jag ska sova, den tar åt sig mina tårar, döljer dem för en stund, den finns där, något som jag kan krama när du inte är här.
Täcket, så stort och mjukt, finns då jag vill försvinna bort, bort från de jag kallar verklighet. Drar det över huvudet och sen är jag borta, i en annan värld för en stund. Täcket döljer mina tårar, drar åt sig varje liten tår och lämnar även ett litet spår. Så att någon ska förstå. Spåren du kanske inte kan se men jag vet, de fanns där som tidigast igår då jag skulle somna. Gråtande till söms varje kväll, utan dig vid min sida. Allt detta besvär just för dig, försöker dölja mina tårar.
Vill inte, att någon ska veta, att någon ska se. Du är den enda som någonsin får se mina salta små tårar som rinner ner från min kind. Men inte nu, för du är inte här, men snart ska du få se mina tårar sakta rinna ner från min kind.
De ända jag vill är att du ska veta att jag älskar dig. Vill inte att de ska regna, vill inte att regnet och duschen ska dölja oh ta emot mina tårar, jag vill inte krama min kudde, jag vill inte försvinna ner under täcket. De ända jag vill är att gråta i din famn och krama dig hårt, få försvinna in i din varma famn. Bara ha dig nära, för det är bara dig som jag älskar.  

Bäääst bäästaste kusinen<3

124943-16

Lika som bär eller olika som natt och dag? Ja, det spelar ingen roll! För vi är ändå bääästaste kusiner vad som än händer. ”Kusiner behöver kusiners stöd från höger till vänster” Min favvo kusin du alltid kommer vara vad som ä händer! Så mycket skit vi hittat på ihop ;] Lika som bär när vi va små, nu är vi kanske lite mer som natt och dag. Men vi kommer alltid ha en sak gemensamt! Vi kommer för alltid vara kusiner! Jocke + Tette=Bäästaste kusinerna<3

Älskar dig så att jag hatar dig!

124943-15

Jag vet att jag älskar dig! Varför tvivla så? Finns ingen annan för mig. Blandade känslor de ändå har uppstått, varför? Jag vet att jag älskar dig! Men älskar du mig lika mycket? Blandade känslor det nu finns med i vår lek. Varför ska de behövas? Jag vet att jag älskar dig! Men problemet är att jag älskar dig så mycket så att jag hatar dig! Men du är ändå så jävla underbar. Jag vet att jag älskar dig! Du är den enda för mig och de vet du älsklingen min! Älskar bara dig!  

Man berörs

124943-14

Man berörs när någon i ens närhet blir drabbad. Det finns många olika sätt. Man bara känner att man vill vara där, finnas där för den som är drabbad. Man känner sig skyldig, man känner att det är ens uppgift. Att man ska finnas där för personen i ens närhet som man har kär. Vill bara att du ska komma hem kära mamma. Men de känns ändå bra. För du kommer snart hem igen. Saknar dig mamma<3  Du betyder så mycket för mig jag älskar dig min kära mamma<3


Äkta vänskap

124943-13

Mina vänner<3 Ni två är speciella för mig och det vet ni ;] så mycket skit vi hittat på och hittar på ihop. Vi är bara bäst. Älskar er så ni två! Två små riktigt speciella personer. Det kan då jag intyga. Vi tre hör ihop så är det bara. Älskar er. Känt dig Elly i snart 5 år och dig Tina i ja ca 11 år. Ni betyder mycket för mig<3  Med många tider tillsammans med många, många skratt<3     

Snart, snart älskling<3

124943-12

Längtar så, du är den enda som förstår mig. I alla lägen<3 Du är min bästa vän, finns alltid där för mig. Snart älsklingen min snart är vi tillsammans igen. Bara du och jag, det är så de ska vara. Inget kan hindra oss, det är bara så de ska vara. Älskling vill bara ha dig här. Här hos mig, bara du här och nu för alltid. Du förstår mig hur jag än är, det är bara du som gör det. Ingen annan förstår så mycket som du. Snart är du hos mig igen och jag hos dig. Älskar dig så, ingen annan betyder så mycket som du. Snart ses vi igen<3

Min älskade Pontus//Tette        

Förstår du inte?


 Det går inte att beskriva. Vad du än säger. Det är bara så, inget kan beskriva hur det är. Just den känslan, den kommer varje gång. Du förstår inte hur jag känner. Det finns inte några ord som kan beskriva. Allt är bara så, inget man kan ändra på hur det är. Det är bara de mest fruktansvärda på denna jord, du kan inte säga annat än att det är sant.
För det går inte att beskriva. Jag vet inte vad jag ska säga, får inte fram några ord. När du ser på mig sådär, de går bara inte. Känslan av att jag får sitta här helt ensam och tanken på att du är långt, långt bort från mig. Finner inga ord.
Ensamhet, det är så otroligt fruktansvärt. Vill inte mer, orkar bara inte mer, förtstår du inte. Om du inte vill bara mig nära så lämna mig då i fred för alltid, kom inte tillbaka och ring inte mig varje dag. För jag orkar inte mer. Längtar så otroligt mycket efter dig, förstår du inte att du bara sårar mig, när du ringer.
Men sen inte kan komma och vara mig nära. För det är de jag vill, inget annat. Vill inget hellre än att vara dig nära. Förstår du nu hur jag känner? Förstår du inte så lämna mig för evigt och kom inte tillbaka...

Svarta moln

Svart moln
Svarta moln som infinner sig, de drar sakta in över staden. Snart är allt svart, svart som natten. Det finns inget du kan göra, bara låta de hända. Du kan inte fly från det, det är verklighet. Du måste stå emot, vara stark. Ta fram allt ditt mod.

Visa din starka sida av dig själv, vässa taggarna utåt. Nu är det slut, taggarna ska inte vara inåt mer. Bara ut med dem, de förtjänar det. Nu när allt ser mörkt ut, det är nu du måste tänka på dig själv. Våga vara självisk, det måste man ibland. Det kan kännas konstigt och fel, men du kan inte vara alla till lags, inte som det ser ut nu.

Allt är inne i en mörk period. Att bli älskad och sen hatat, det är så fel. Men är det så det ska va, så kan man inget göra. Det är verklighet, vi lever i nuet. Allt som händer nu, det är de som spelar roll. Glöm igår, lev för idag, be för imorgon, mer kan du inte göra.

Allt är nu svart som natten, de svarta molnen har nu tagit upp hela himlen, inte ett vitt moln så långt ögat kan nå. Allt ser bara så svart ut just nu, inget ljus någonstans. Endast i mitt inre jag kan se, en liten gnutta ljus. Det är du min vän, som får mitt inre att lysa.

Jag som trodde allt var mörkt, allt såg så ljust ut från början, men så kom svarta moln och svepte in över staden. De mörklagde hela staden, tog all glädje och fyllde våra liv med sorg. Du måste visa dig stark, det är just nu. De tog allt ifrån oss och ersatt det med skit.

Men innerst inne vet både du och jag att de ljusa finns kvar. Låt inte dem vinna, du är starkare. Vi mot dem, du är inte ensam. Du och jag mot världen, tillsammans klarar vi allt. Se nu har allt blivit mycket ljusare på bara några sekunder. Det är bara för att du tror på dig själv. Våga vara stark, säg vad du tycker. Gör som dem, stå upp för vem du är!

Det kanske inte alltid är så lätt, men att försöka är inte fel. Stå för vad du säger om andra så blir livet mycket ljusare. Du vet den som snackar skit om andra I din närvaro, snackar skit om dig I din frånvaro. Det är inte lätt att vara alla till lags. Men får du veta att det är så, varför inte göra samma sak! Så att de fattar vad de har gjort för fel. Alla förtjänar en andra chans.

Why care? They hate you
Can you not see? They hate you
Do you not understand? They hate me
I don’t care they hate us Why care? Together we hate them too!

Det är något som faktiskt stämmer, varför bry sig? Ödsla en massa tid, tankar, energi på dem. Det finns viktigare saker här i världen, även om de gör din vardag mörk och svarta moln infinner sig. Låt inte ditt inre luras av det du ser. Lägg det åt sidan, ta tag i problemen när de kommer. Löser sig inte problemet, skit då i dem. Ödsla inte energi på dem i alla fall.

Lev livet, låt inte dem störa dig. Inte under din tid här på jorden. Tänk på att för varje dag som går, kommer vi ett steg närmare döden. Så lev livet medhanns du kan! Var barn så länge du lever, ärlighet vinner man på i längden kom ihåg de ;]

Kärlek i de gröna sommar gräset...

Gräset
Regnet faller från himlen som för en sekund sedan var helt underbart blå. Regndropparna piskar nu mot rutan, i samma takt som natten timmar sakta närmar sig. Pojken blickar ut mot gatan, små vattenpölar som sakta bildas, varje liten droppe regn samlas och får en ny vän. Regndropparna smeker gatan under gatulampans sken. Men det är inte som vanligt, han känner inte sig ensam. Det är precis som gatulampan vakar över varje liten droppe regn, han tänder ett ljus.

Lågan från ljuset når fönstret i samma sekund som pojken andas tungt. Alla minnen väcks nu till liv passerar lika snabbt som regndropparna möter marken och träffas av gatulampans sken. Regndropparna kastar sig längs gatans kant, för att sedan falla mot evigheten ner i närmaste brunn.

Pojken bryr sig då inte om att ta på sig någon extra tröja eller något liknade. Han traskar rakt ut i regnet känner regnet mot sin kind. Hans tårar försvinner bland himlens alla droppar. Men han känner inte sig ensam längre, han står där på gräsmattan. Tårarna som sakta glider ner från hans kind, möter himlens droppar och tillsammans faller de mot evigheten och vet inte vad som väntar dem när de möter de gröna sommar gräset.

Inget är som de har varit allt har nu förändrats på några sekunder. Allt gick så snabbt, plötsligt så står han där i de gröna sommar gräset, men han är inte ensam. Känner varje liten droppe regn som smeker hans kropp. Han känner sig varm, det är någon som känner som han tycker precis som han. Han är inte längre ensam.

Plötsligt händer de, någon tar hans hand. Lyfter den, placerar den i sin. Två händer möts, men vem är det som känner på samma sätt, han som trodde att det bara var han i hela världen och ingen annan som kände just samma sak.

Det underbaraste har inträffat och han kan inte tro att det är sant. Det är någon annan som känner exakt samma sak som han. Men han vågar inte öppna ögonen för att se vem det är. Tänk om det bara är en dröm?

De va ingen dröm, hon står där vid hans sida men hans hand i sin. De är som gjutna för varann. Allt är bara så perfekt, få stå där vi hennes sida. Få känna att man inte är ensam är så mycket värt.

Nu är de två om saken, ingen behöver nu känna sig ensam mer. Det är så det ska vara. Det finns alltid någon till någon. Någonstans finns den du älskar och den som har dig kär. Tycker som du har samma syn på livet. Pojken fick nu en läxa lära. ”Det finns någon för alla”, man behöver dock inte tycka samma sak, va lika eller något. Det är bara så det finns någon för dig lika väll som det finns för mig.

Men innerst inne är man som frågan och svaret. De behöver varandra. Det är aldrig skoj att få en fråga och sedan inget svar. Eller ett svar på en fråga som man inte får veta. Pojken vågar inte tro att det är sant men öppnar sakta ögonen, i samma ögonblick som flickan.

De ser på varann, öga mot öga. Tar varandras händer, dansar runt, runt i ring. Men släpper plötsligt taget. Faller mot de gröna sommar gräset, känner hur lyckan nu har smugit sig på, tagit den plats som länge varit ett hål, hos dem båda två.

Flickan känner då hur kärleken börjar gro, öppnar munnen för att säga ”Känner kärleken till dig, den rinner genom min kropp som blodet i mina ådror” Regnet träffar hennes rosen röda läppar som sakta möts av pojkens fuktiga läppar. De ligger där tillsammans i de gröna sommar gräset tätt, tätt intill varann. Lika tajt som kläderna deras på kroppen de har.

”Älskling, jag är frågan och du är svaret, vi hör ihop. Utan den ena är vi inte fullständiga” Pojken vet då inte vad han ska säga blir som stel. Får inte ur sig något allt skulle då bara bli så fel. Men plötsligt, "Om varje droppe regn speglar min kärlek till dig, så skulle det regna för alltid<3" Precis sekunderna innan slutade de regna, varför blir allt så fel. Men fickan förstår, det är så det ska va de två. Men då pojken sagt dessa ord, började regnet falla. Allt var då som en dröm. De som nyss blev så fel blev nu inte så fel.

Men det var för att flickan förstod. Det skulle va de två. Det är gjorda för varandra, hand i hand de nu ligget i de gröna sommar gräset, känslan av att inte vara ensam. Är de enda som är något värt.