Trött!!!

För att just nu så är jag så sjukt trött och jag vill bara hem! Men det går dock inte, ska ha Info & La nu + redovisning så kan inte gå hem, sen efter det så har man filosofi. Inte allt för intressant precis, men man har inget val! Så ja man får la bara ta det lungt och vänta på att tiden ska gå! Älsklingen kommer snart till min skola, för att vänta eller för att hämta nycklarna så att han kan åka hem! Jag som också vill hem, NUUUUU!!!!

För mkt!

Jag
Ibland blir det bara för mycket! =/ Usch fy hatar när det är sådana här dagar! Inget känns bra, man bara gör allt för att man ska göra det. Det fungerar ungefär som en robbot eller något! Man gör allt som man blir tillsagd att göra, vist är det skumt!? =P

Jag har iaf kommit fram till att livet är skumt, som sagt livet har sina goda stunder men också sina dåliga som för tillfället. Är så trött på skolan för tillfället, de ända vi har nu oh göra är plugga till prov efter prov =/ Trodde att det skulle bli bättre nu efter temat, men för tillfället så längtar jag tillbaka till temat! Konstigt nog så är det så!
 

När jag såg dagens ljus...

Hjärta

Öppnade ögonen och möttes av solens strålar som killade in genom fönstret. Fåglarna kvittrade, jag rullade upp rullgardinen. Allt var som en dröm, kollade ut genom fönstret fick se den vita snön som låg täckt över alla hustaken. Kände en känsla i hela kroppen, den kröp sakta upp för ryggraden, jag ryste till det var en kal vind som susade in genom fönstret som stod lite på glänt.

Just då ville jag inget hellre än att vara där ute i snön. Känna den kalla snön som sakta kryper in mellan tårna, det gör ont i fötterna, men lite lidande skadar ingen. Plötsligt så fick jag syn på något som jag aldrig någonsin tidigare hade skådat, kunde inte förstå att det var sant, kunde inte riktigt se vad det var. Smög mig försiktigt närmare, kom nästan ända in på. Men inte riktigt, trampade fel och föll till marken.

Kände den kalla snön mot min kind, kände hur hela jag frös till is, mins att jag försökte resa mig upp. Men nådde inget resultat, jag bara låg där. Hjälplös som aldrig förr. Kände mig bara så bortglömd, plötsligt blev allt bara svart, kunde inte se något. Men som från ingenstans så fanns du där, där vid min sida. Du tog mig i din famn, kramade mig hårt och viskade i mitt öra "Jag älskar dig"      

Helg har det varit!

Snacka om att det har varit en lång och skön helg, det är klart hade ju inte skadat som den hade varit lite längre! Men nu är det ju inte så "tyvärr" men, men man ska inte klaga! Det har som sagt varit underbart, fast att helgen började lite si och så!

Fredag: Var nämligen på djursjukhuset med min lilla älskling Gunnar<3 Så ja jag skulle sluta tidigare men jag fick i stället ledigt hela förmiddagen, för jag hade varit så duktig och lämnat in och redovisat allt redan på torsdagen =] Så duktig som man är, så jag kom till skolan och hade engelska i 2h ganska så chill för en gångs skull! Gick på stan och köpte rosor till älsklingen, tyckte att han var värd dem, så underbar som han är så! Sen åkte jag men och slappade, kollade TV och väntade på att tiden skulle gå! Fick små söta SMS av älsklingen^^ Sen kom pappsen hem och vi skulle snart åka iväg, men då kom älsklingen lite så tidigare än förväntat! Men det gjorde inget, för han fick komma in också åkte jag och pappsen iväg med Gunnsar! Allt gick bra han fick bara en spruta mot de han hade på ryggen, så han ska få 2 till. Men han var jätte duktig. Vi skulle även väga honom, han vägde 5,7 kg! Haha Sen åkte vi hem till älsklingen, osså bakade vi kaka till min moster osså gjorde älsklingen ett kort! Kollade idol och hade lite myspys, käkade pizza gjorde vi de med! Sen nannade vi!

Lördag: Ohh idag som alla andra lördagar så gick jag upp 08.00 för att cykla iväg och träna ungarna! Hehe fick lite så panik, för jag fick ett SMS av den andre tränaren, att hon inte kunde komma. Så jag fick ta hand om träningen själv, men det gick fin fint! Hade lite tur, för det kom inte så många ungar. Sen cyklade jag och handlade bröd för att min ena moster och min kusin skulle komma. Knuffade upp älsklingen ur sängen, sen satt vi och kollade lite på TV. Bättre sent än aldrig så kom dem, och vi började med att fika, sen gjorde vi klart Annes present! Sen hoppade jag och älsklingen in i duschen =] mysigt, gjorde oss extra fina, för vi skulle ju på 40 års fest!^^ Haha hemma hos mina kusiner ;] Underbart får man ju lov att säga, det var ett tag sedan man träffade alla samtidigt! Stackars älsklingen fick stå ut med alla på en gång, men han fick i alla fall förklaringen till varför jag är som jag är! Hade jätte trevligt! [Bilder finns på www.stuttsi.bilddagboken.se ] Jag och älsklingen gick hem lite tidigare, för jag var trött hade ju varit uppe sedan 08.00! Det regnade skit mkt ute och blåste =O

Söndag: Vi som hade planerat att vi skulle gå på julskylltningen i Lund idag jag och älsklingen<3 Men det regnade så sjukt mycket så vi kände inte riktigt för det, så vi kollade film haha! Men sen slutade det regna och vi hade lite tråkigt, så vi åkte in! Det var mysigt, kollade på kläder inför julafton och nyår. Men får kolla vidare hittade inget, sen gick vi och handlade mackor!^^ Mysigt värre, kom hem och hoppade in i duschen, det hade naturlingtvis börjat regna. Så tråkigt, men vi kollade film och hade det mysigt! Sen somnade vi...

Älsklingen kommer sen<3

Älsklingen kommer sen =] Efter sin träning så kommer min underbaring, jag som har saknat honom så sjuk mycket! Det finns inga ord för hur mycket han betyder för mig, har så svårt att uttrycka mig när jag pratar eller skriver om min älskling! Han är helt enkelt den bästa! Har fått ur gulliga SMS hela dagen, jag blir så rörd så jag vet inte vad jag ska säga eller svara på dem! Som t.ex. vad gör man om man får ett sånt här SMS? Jo jag vet man försöker svara, men svaret blir aldrig lika bra som SMS:et!
Vill vara hos dig nu =( kan inte leva utan dig<3
det finns inte en dag utan dig.
Jag kan knappt vänta tills imorgon =$ älskar dig<3
Man blir bara så glad, man blir liksom varm i hela kroppen. Att få det bekräftat bara så där att man är älskad, är bara så sjuk underbart. Det är de lilla som betyder så mycket! Det är därför jag älskar min "lilla" Martin så sjuk-in-i-helvetes mycket! Jag finner inga ord, jag är mål lös... 

Smartast i stan ett IG och ett MVG på samma dag^^

Tema
Ihoo jag vill fira är så otroligt GLAD^^ för att idag var sista dagen med temat för min del, är nämligen ledig i morgon eftermiddag!
Så ja min grupp fick redovisa det sista idag, vilket gick fin fint! Vi är bara bäst så, trevligt att även Johannes var med för första gången i de här temat!
Men vi andra tre jag, Frida och Emmelie har jobbat skitbra ihop med temat tycker jag! 
MVG på rollspelet och Researchuppgiften =] Vadå bäst liksom!
Är så glad för att det är över, sitter och skriver på den sista uppgiften och den sista reflektionen så snart klar =D
Skickade nyss in reflektionen så nu återstår uppsatsen om organdonation!

Tyska prov idag då jag =S
Ytterst irriterad får man ju också säga att jag är!
Fick 28.0 poäng på tyska provet man skulle ha 29.0 för G!
Så läraren satte IG, vilket känns så in i helvets surt!
Sjuk jag menar så mkt kan ja inte missat om det bara va 1 poäng ifrån eller!?
Kunde iaf fått G-^^
Men har snackar med läraren så slipper kanske omprov =] Så jag ska inte klaga för mkt ;)


Smartast i stan ett IG och ett MVG på samma dag^^

Till minne av John Hron

John
Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.

Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

STOPPA VÅLDET

Kärleken...

Kärlek
När kärleken knackar på din dörr,
när du inte riktigt vet vad du ska säga när din drömprins står där!
När allt bara är som en dröm.
Du blir tvungen att knipa dig själv i armen för att se om du är vaken.
Det är ingen dröm, du blundar och öppnar ögonen igen. Men inget försvinner, allt är sant. Det är sant att det är du och han. Ni är tillsammans, bara ni två och ingen annan. Du känner dig extra stark när du går och lägger dig om kvällarna för du har den där tanken att det är du och han. Ingen annan ska få förstöra för er, det är kärlek äkta kärlek. Ni vet att ingen annan kanske förstår, men ni vet att det är äkta och det är de som är huvudsaken!

- Precis så här känner jag, allt detta har hänt mig och jag är så otroligt glad över att det är du och jag älskling, för det finns ingen som är så underbar som du.

IdrottsLedarStipendium^^

JagTjoho jag vet att jag är lite smått seg för det som jag ska skriva om nu de hände i torsdags och inte idag! Men så kan det vara ibland, var för trött i tordags när jag kom hem så där har ni förklaringen till dte hela! Nog om det jag var iaf på stipendium utdelning i Lund! 18.00 började allt och man ksulle hämta det på CC House en resturang i Lund, ganska så komiskt för det är där jag äter varje dag med skolan "Tyvärr" inte så god man men det fick helt enkelt gå! Dock så var det ganska så trevligt för vi fick våra stipendium på 7000:- och sne fick vi se på några komiker som var där för att underhålla oss! Vilket dem lyckades med ganska så bra tycker jag. Men de tråkiga var att det var jätte äcklig mat! Oh ja det var inte bara jag som tyckte det utan det var fler! Fick då ditta bredvid några som jag inte kände, var ensam från klubben =/ men sen när allt var slut typ vid 20.30 så fick jag syn på min gamla fotbollstränare och min granne! Men det var ju för sent då, pappsen kom iaf och hämtade mig, var hemma ca 21.15 så drygt men jah hade ju fått 7000:- så man skulle inte klaga! Sen snackade jag med älsklingen när jag kom hem en stund sen var jag så trött så jag somnade direkt när jag la mig i sägen. Det hade varit en lång dag får man ju lov att säga! Hade dock bara pluggat lite på vår redovining men det skulle nog gå bra! <Kysssar> 

- Jag har 1,50 och en diamant i min ficka!

Jag
För att - Jag har 1,50 och en diamant i min ficka! Slå det om du kan!? Haha Jag vet jag är smått speciell och lite så annorlunda, jag är medveten om det! Så ni behöver inte säga det hela tiden!
"Blink blink med ytterlampan" haha Mamma frågade vad jag sysslade med!?
- Jag skickar meddelanden till grannarna!
Man har inte roligare än man gör sig, som man brukar säga!^^ Kan inte alltid förstå varför alla ska vara så fullt seriösa hela jävla tiden!
Jag mena man lever bara en gång, man kan se allt från en positiv synvinkel, även om man får den presenterad från en negativ. Bara vänd skiten upp och ned så ser du hur kul det kan bli!

En helt vanlig dag med ett MVG i rytmik!

Lolipop
För att idag så gällde det! Nu eller aldrig var det,
vi skulle visa upp vår dans för de andra i klassen!
Vilket skulle bli skit skoj tyckte i alla fall jag, men det var fler som tyckte det! De vet jag ;)
Var inte nervös, men trodde att jag skulle vara det. Men de var skönt att vi fick köra igenom dansen några gånger innan vi skulle visa den för de andra, men alla stod ju ändå och kollade på så vi hade inte behövt visa den igen!

Men det gjorde vi så gärna, för vi hade det så sjukt skoj när vi dansade!
Det är helt så tråkigt att dte är över =/ Men man kan alltid hoppas på att det blir sådana här saker fler gånger tycker jag för jag tycker att det var så sjukt skoj. Jag som inte ens gillar rytmik annars för jag är smidig som ett kylskåp.
Eller ja inte helt men typ^^ Det är ändå illa, är dock ganska så nöjd med mig själv att jag dansade hela dansen och att jag lärde mig alla stegen utom ett som jag och Hanna har problem med ;)

Så sjukt skoj att man inte var ensam om att ha svårt med något för alla hade typ svårt för samma steg, vilket gjorde att vi enkelt kunde lösa det och skratta åt varandra!
Vilket ledde till att alla kunde se dumma ut när vi dansade!

Vill bara tacka min underbara grupp, även om vi tyckte lite olika så har det varit så sjukt skoj och det hade det inte varit utan er, alla i gruppen har vi behövt; Camiii, Anna, Hanna, Erika, Belle, Sandra och Nathalie. Även mig har gruppen behövt Tette =].
 Hoppas att vi kommer att jobba tillsammans fler gånger tycker att det har varit sjukt skoj, oh det är sorligt att det nu är över. Vi som har övat så mycket också fick vi dansa i 3 minuter sen var allt över...

Debatt - Vänstern vs Moderaterna

Debatt idag! Joho så var det, det var debatt som stod på schemat! Vi hade då utsätt Camiii som ordförande i vår klass men det var ingen som ville vara det i den andra klassen så jag fick ställa upp så snäll som jag är. Men jag och Camiii jobbar så bra ihop så det var chill.

Dock ganska så svårt, för debattörerna som kom från Vänstern vs Moderaterna snackade hela tiden coh vi skulle samtidigt hålla koll på publiken. Så det var lite så rörigt, men det var kul! 

Om det bara hade funnits dessa två att välja mellan så hade jag utan tvekan varit Moderat, men ja nu är det inte så enkelt, politik är bara så komplicerat som det kan bli. Men det var en intressant debatt i alla fall, men lite så dryg och en del hade så där smått konstiga åsikter om t.ex. friskolornas existens!
 

MARTIN<3

ÄLSKAR DIG OCH BARA DIG AV HELA MITT HJÄRTA NU OCH FÖR ALLTID!
"EN GÅNG DU OCH JAG, ALLTID DU OCH JAG"

Älsklingen<3

Gråter för att jag älskar dig!

Tårar
Gråter för att jag älskar dig! Jag är så otroligt lycklig så jag gråter, det har aldrig hänt förr. Förlåt för att jag inte alltid vet vad jag ska säga när jag ser dig, jag är bara så lyckligt, jag finner inga ord älskling! Jag är ledsen att jag kan vara lite jobbig ibland men det är vi alla någon gång! Men du ska veta att vad som än händer och vad jag än gör oh vad du än gör så kommer jag alltid att älska dig av hela mitt hjärta för *En gång du och jag, alltid du och jag* Glömmer aldrig de du sa älskling, du är den finaste, sötaste, snyggaste, hetaste, gulligaste, fjompigaste, sexigaste pojken i hela vida världen och du är min bara min!
Jag vet att du alltid finns där för mig, jag vill att du ska veta att jag alltid finns där för dig älsklingen!

Tema hit och tema dit!

Jag börjar bli trött på de här skitet nu asså! Oh det är inte ens ett roligt ämne, jag mena hallå *GENUS* klart det kan vara intressant så men man får ju göra det intressant det blir inte bara intressant av sig själv precis!
Genus
Jag tycker bara att allt som har med skolan att göra är så sjukt in
i helvetes tråkigt just nu, har bara sådan lust att jobba igen!
Saknar jobbet även om det var så drygt emellan åt så viste man att
man fick iaf pengar för det man gjorde och hade det ganska så
skoj emellan åt.

Kommer aldrig någonsin att glömma alla de dagar som jag fick jobba tillsammans med en helt underbart flummig tjej som heter Rebecka! Jag saknar det så sjukt mycket så att det inte går att beskriva!

Vill tillbaka jag vill ha sommar igen med jobb och en massa sol! Som plötsligt förvandlas till tråkig hös och pengar förstås =] det är ju de som är positivt! Jag behöver en stor jävla kram just nu! Jag vill bara va hos min älskling<3

Gahh jobbigt det kan vara då!

Jag på dåligt humör
Gahh jobbigt det kan vara då! Ibland så känner man inte för något. Precis så har det varit idag, inte alls varit på G idag, vilket jag alltid brukar vara! Kan dock bero på att jag inte kan skicka sms till älsklingen =/ inte snackat med honom på hela dagen ='[ *snyft snyft* jag som inte vill något hellre än att få snacka med älsklingen, det känns ju fan som en evighet sedan vi snackade sist, fast att det var senast igår!

Men va fan allt har varit extra tråkigt idag fan. Känner bara för att svära lite * fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan* ahh jag vet inte speciellt moget men är inte på så bra humör just nu så!!! Jag orkar fan inte göra något och jag har inte lust med något förutom en sak och det är att träffa älsklingen!

Gahh jag får snart damp, jag ska stå ut 1 ½ dag typ innan jag får träffa min älskling igen! Det är ju fan en evighet, snacka om att jag kommer att vara så in i helvetes jobbig dessa dagar innan jag får vara med världens underbaraste pojk! Jag är så otroligt kär, så det finns inga ord!


ÄLSKAR DIG MARTIN HOLMBERG NU OCH FÖR ALLTID DIN THERESE ANDERSSON!!!

Farfar jag älskar dig<3

Farfars grav<3
För att just idag så var jag oh pappsen & hälsade på farfar! Oh kan inte fatta de att du inte finns hos oss länge! Jag vill inget hellre än att du ska vara hos oss igen! Du förstår nog inte hur stor saknaden är & den bara växer!

Det var ett tag sedan jag var vid din grav, jag vet skäms något enormt borde gå dit oftare! Men det tar mig emot, känns så jobbigt när det är en massa andra människor omkring en när man står där! Det är inte för att jag inte vill eller så, för jag vill men tycker att det är så otroligt jobbigt!

Men för mig så ligger du inte där nere i marken du finns i mitt hjärta som du alltid har gjort & kommer att göra! För det finns ingen som du, du kommer alltid att vara världens bästa farfar! Att inte få träffa dig som jag alltid gjort är så in i helvetes jobbigt, du kan inte förstå hur jobbigt jag tycker att det är. Även om jag inte visar det.

Allt jag gör, gör jag för dig farfar! Jag lever för dig med, varje dag får jag kämpa för allt jag gör. Allt som är jobbigt känns extra tungt att gå igenom utan dig vid min sida. Men jag kämpar på för jag vet att det är de du vill. Du hade gjort exakt samma sak om du varit här hos oss, du är alltid hos mig farfar.

För du finns alltid inom mig, tänker på dig varje dag & kommer alltid att göra det. Vårt liv tillsammans farfar har inget slut, det har just börjat, fast att jag får göra så mycket utan dig så finns du alltid med mig! - Jag älskar dig farfar<3

2 månader med Honeybunny

07-09-01
[2007-09-01]

Jag är lyckligast i världen så är det bara för jag har världens bästa älskling, han finns alltid där för mig! Ibland blir ja lite så fundersam och undrar hur han kan stå ut med mig!?

Men jag inser ganska så snabbat att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom och därför är det inte alls svårt att stå ut med mig! Du ska veta att jag aldrig vill någonsin förlora dig, vad som än händer och sker så kommer jag alltid att älska dig!

Från första dagen du tog mig med storm, du har behandlat mig så som ingen annan någonsin har gjort. Att det finns personer som du är bara så underbart och att just jag får vara tillsammans med en! Det är helt ofattbart underbart!

Jag är så lycklig så jag gråter, det har nog aldrig hänt förut! Jag vet inte vad jag ska ta mig till allt är bara så underbart, att jag vet att du är min!
- Älskar dig Martin<3   

Höst-lov!!!

KärlekNova Lund

[ www.stuttsi.bilddagboken.se för fler bilder]
Jahapp då sitter man här då ja, nu när lovet är över! Men man ska inte klaga har ju varit ledig 2 extra dagar bara för att min skola är bäst! Dock så har jag haft ett uberunderbart lov får jag ju lov att säga!

Började med att man fick ett brev i brevlådan om att man hade blivit tilldelad ett stipendium på 7000 :- som man ska hämta om två veckor! Sen så hade jag utvecklingssamtal helt underbart gick det som vanligt! Sen shoppade jag lite med mammsen =] senare på kvällen så kom min Tinis och vi hade tjejsnack och käkade pizza!

Sen tränade vi ungarna på lördag morgonen 08.30-09.30 som jag gör varje vecka! Vet helt stört men jag älskar dessa ungar asså! Sen shoppade jag och vännerna på Nova Lund trevligt, trevligt men lide så drygt för det var skit mycket folk ute! Men hittade en tröja och ett linne =] sen kom Honeybunny på kvällen myspys! Men jag fick även annat oväntat besök, för telefonen ringde och det var Multii =] Tihi han var på väg till mig!
Trevligt dtev ar ett tag sedan sist, men där kom Multii, Quix och Kim! Sen åkte vi en sväng allihop!
Sen skulle guldfisken och de andra dra vidare in till Lund så jag och älsklingen stannade hemma<3

Men bara för att jag har världens bästa älskling, som jag har varit med hela lovet! Snacka om att jag är kär, kär och galen för den delen! Tänk en hel vecka med sin älskling, vi som har hittat på så mycket skumma saker! Vi var bland annat på mobilia och där har jag inte varit på några år men hittade iaf ny DVD =]

Sen hade jag och älsklingen 2 månader den 1/11 så då var vi och badade! Mysigt värre, då vi badade i den så kallade bubbelpoolen! Aha älskar dig så sjuk mycket min lilla fjomp<3

Dock så har jag pluggat idag =[ usch fy det var ett tag sedan men så är det! Imorgon så är det skola igen känns skönt faktiskt!