Mars 💐

Så har ännu en månad passerat, hunnit med att döpa lillkillen har vi gjort :) hehe Men mycket annat har vi också hunnit med. Man önskar ibland att man hann med så mycket mer. Men om man sätter sig ner så ser man hur mycket man faktiskt har hunnit. Ett besök hos frissan har vi hunnit med ;) Vegas killen fick hänga med ;) hehe men efter en stund kom mormor och räddade honom ;) haha men duktig var han minsann! Sen har vi hunnit med att plocka ramslök :) mums! Hehe finns ju en hel park här i vår lilla by.

Min kära mormor har fyllt år, hela 85 faktiskt. Så det blev besök hos mormor och morfar på hennes dag. Tillsammans med lillebror och barnen :) sen blev det födelsedagsfirande på Gästis i Staffanstorp ;) mumsigt värre. Vilken mat! Sen en trevlig kväll hemma hos mormor och morfar. Lite lekplatshäng med promenad har vi också hunnit med. Härligt när vädret börjar bli lite varmare :) hehe massa syskonmys har det också blivit som alltid ;) mys!

(null)

Vegas dop 💚

För att idag har vi haft dop för vår älskade lille Vegas som nu har fått sitt namn :) hehe älskade lillkillen. Det blev efter många om och men en lyckad dag. En lagom lång sermoni i kyrkan precis som vi ville ha det. Sen blev det lyckat med mat och allt som vi förberett i minsta detalj. Hehe min röst hann komma tillbaka :) maten räckte till alla och där blev över. Dock bara ett axplock med bilder från denna dag 17 Mars ;) en underbar dag.

Många fina presenter fick vårt lilla charmtroll :) älskade Vegas. Nu är du döpt precis som din syster. Måste säga ett stort tack till alla som kom och gjorde denna dag till en oförglömlig dag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)