Inte bloggat på några dagar...

Inte bloggat på några dagar, jag vet om det! Men nu är det så att jag har varit upptagen och sen har jag inte orkat, jag har inte ens lagt in några bilder på några dagar!  Men ta det lungt  där ute i värmen, det kommer om någon dag eller i slutet av veckan!

Som sagt vädret är ju helt underbart just nu och då kan man inte sitta inne för mycket, därför har det inte blivit så mycket bloggande! Men tyvärr så ska det bli sämre väder till helgen. Fast klart det är både på gott och ont. För då blir det mer bloggande för min del och då finns det mer för er att läsa! Men snälla glöm inte att kommentera, jag svarar och kommenterar hos er!

Nej, nu har jag inte så mycket mer att skriva!? Ni får iaf hålla koll här inne då och då, samt inne på bilddagboken för man vet aldrig när jag bloggar eller laddar upp bilder ;) ha det bra i värmen!

En "Tette-tårta"

Så var det dags för tårta! Idag efter jobbet, så körde jag först till biblioteket
för att skriva ut lite lappar, som jag ska ha med mig till jobbet imorgon.
Det gick hur bra som helst, tyvärr så vill ju inte skrivaren fungera här
hemma! Där är färg, men det händer inget bara vitt! Men sånt är livet,
ja sen efter det så drog jag in på ICA för att köpa lite saker som jag skulle
ha till tårtan! Handlade allt utom jordgubbar som jag redan hade hemma
också mandariner!

Det blev:

  • Kiwi 3 st
  • Bananer 4 st
  • Tårtbotten
  • Vispgrädde
  • Vaniljsås

Sen så köpte jag då en glass också men den var inte till tårtan som är ganska så klart! Men jag får ju säga att jag blev nöjd med tårtan, hoppas nu att den är god bara! Sista dagen på jobbet imorgon då, synd men så är det! Så därför tänkte jag bjuda på en "Tette-tårta"

Idag har vi verkligen jobbat på bra, snacka om att det har varit varmt, sjukt varmt till och med! Men vi har haft det kul ändå, eller vad säger ni!? Imorgon blir det tårta, sen kalas på kvällen, kanske grillfest sen om vi hinner! På lördag är det Helsingborgsfestivalen med älsko och Sebastian kanske träffar någon man känner!?

Shopping med mammsen<3

Efter en ytterst varm dag på jobbet så var det dags för shopping med mammsen :)
nice det var nämligen ett tag sedan! Man får ju lov att säga att man fyndade en
hel del, gick in i första affären som då var Ur och penn och ut kom man med ett
par nya örhänge som kostade endast 15:- och ett nytt mobilsmycke för 10:-
men det fick man av mammsen! Sen vandrade vi vidare till Cubus, en helt
underbar affär där jag fyndade, en klänning för 70:- en tröja för 150:- och ett par
jeans för endast 100:-

Sen vandrade vi vidare och det slutade med att vi hamnade inne på Vero moda och
där blev det ett par shorts som kostade mig 80:- sen köpte mammsen en tröja också
på REA så det kostade 90:- dock i en annan affär. Sen inne på Only så hittade jag
en jätte snygg tröja som det dock inte var någon REA på men köpte den ändå
130:- Inne på Lindex var det också REA där dem hade erbjudande ta 2 betala för 1,
så där hittade jag en tröja och ett linne som totalt kostade 100:- skulle också
ha nagellack så hittade de röda och sen ett annat som jag blev förtjust i. Men det fick jag av mammsen, sen hittade hon en tröja och jag fick en klänning som var über söt :)  bara för att det var ta 2 betala för 1 så fick jag den för mammsen hittade inget annat!

Sen köpte jag en hårinpackning inne på Kicks för 20:- och sist men inte minst så köpte jag två diadem inne på Glitter för 39:- så vad säger man!? Idag har jag blivit 689:- fattigare, men det är chill för på fredag så får man lön, nice! Känner mig smart som in i, för nu har man handlat på REA när ingen annan har pengar, alla idioter ska nog ut i helgen men då har man redan varit på REA:n!


Tack så mycket mammsen och pappsen för allt som jag fått!   

"Sen ska jag hem & laga mat i 1h, käka i 5 min & diska i 20 min"

Jobbat idag med, men det är ju inget nytt. Man börjarfaktiskt att vänja sig, att klockan börjar ringa kvart i 6, men sen går man inte upp förrän 06.30 :) Men det är en annan sak, det är faktiskt skönt att gå upp, man får så mycket gjort!

Då har ännu en dag på jobbet passerat, vilket är ytterst skönt men samtidigt så är det tråkigt, för det betyder att jag bara har 3 dagar kvar :( Men jag får se det till det positiva, vi har det hur kul som helst när vi jobbar speciellt vi tre Mattias, Marcus också jag. Stefan sköter sig själv mest i och med att han är arbetsledare! Men vi har kul ihop alla 4 och det är det som jag kommer att sakna något enormt!

På tal om något helt annat, jag skriv igår att jag var trött. Jo vist det var jag, men idag är det 100 gånger värre, har varit sjukt trött hela dagen. Först så skyllde vi på att det var tisdag, sen kom vi fram till att det var vädret, men nej det var Marcus, för han har bara störat sig med mig bara för att jag har varit trött, skitunge! Men för övrigt så har det varit en bra dag, sitter hemma själv med Melker just nu, ska snart gå och kolla lite TV innan jag ska nanna kudden ♥

Älskar dig så älskling, sknar dig min lille skit ;)

PS. Dagens rubrik står Marcus för!

Överraskning!?

Överraskning, satt och tänkte på det innan. Vad är en överraskning för dig!? För mig kan det vara precis vad som helst, men det första jag tänker på är en present!

Älskar överraskningar, speciellt när det bara händer och inte när det är någon speciell dag eller så. Jag blir nästan så nyfiken så jag spricker! Men nu var det ett tag sedan någon överraskade mig, hoppas att det händer snart. Hade varit hur kul som helst och jag hade blivit så über-glad som man kan bli!  

När livet bara...

När livet bara rullar på, när allt bara är perfekt, när allt händer vid rätt tidpunkt. Det låter som ljuv musik i mina öron, men sådant är inte livet, allt rullar inte på till 100 %, allt blir inte perfekt och allt händer inte vid rätt tidpunkt. Så är livet bara, fullt av saker, som man aldrig tänker på, det bara händer. Oftast när man aldrig minst behöver och orkar med det.

Livet är något som är oklart, man vet aldrig vad som händer, vad som kommer att hända, de enda man vet är vad som hänt! En del vill inget hellre än att dö, de försöker gång på gång, medhanns andra vill leva livet ut och kämpar. I grund och botten är livet ett stort svek, i alla fall för många.

Alla vill vi olika saker med våra liv, alla kan inte få sina behov tillgodosedda, det är så livet fungerar. Tyvärr kan inte alla få som dem vill, för då skulle ingenting fungera, men man kan göra saker på så många olika sätt, ändra på många saker. Saker som folk bråkar och krigar om i dagens värld. Det kan lösas, om man bara ser på "problemet" från mer än en synvinkel!

 

Trött!?

Ibland är man bara så trött, som jag är på den här bilden typ! Bilden är
tagen av Sebastian när vi var i Berlin på studieresa! Just nu så sitter
jag och kollar på Journeyman :) Men samtidigt så sitter jag och funderar
på om jag ska följa med till Fridde och Carola imorgon kväll och
käka middag. Det var nämligen ett tag sedan sist! Men tänkte skriva upp
lite vecko planer som jag har!


Måndag: Jobba sen ta det lugnt, mysa med Melker

Tisdag: Jobba först sen troligen middag hos Fridde och Carola.
Annars hemma själv och ta det lugnt med Melker!

Onsdag: Jobba hela dagen sen efter det shopping med mammsen! Mys med Melker sen när jag kommer hem :)

Torsdag: Jobba, sen bakning inför min sista arbetsdag! Melker mys!

Fredag: Sista jobbe dagen, sen blir det att snygga till sig, för sen ska man på kalas i Trelleborg!

Lördag: Helsingborgsfestivalen med älsklingen och Sebastian troligen!

Söndag: Ta det lugnt, chill och mys med Melker och älsklingen/familjen!


Ja, så ser min vecka ut i stor drag, men allt kan ju hända! Nu ska jag snart nanna kudden, sängen är så där vad ska man säga, ganska så tom nu när älsklingen inte är här, men den känns extra stor!

PS. Glömde säga att mammsen har gjort stora framsteg, idag fick Melker krypa lite på henne och sitta på axelen! Pappsen har redan myst med honom 2 gånger, medhanns brollan klappar honom. Men snart sitter han nog på hanns axel med! 

Måndag igen!

Så var det ny vecka och allt. Tänk vad tiden går fort!? Det kändes som om det
var fredag igår, men ack nej så var det inte. Men man får se det positiva, ännu
en arbetsdag med dem bästa! Sen är det, nu bara 4 dagar kvar, sen går jag
på sommarlov! Har då 3 hela veckor nästan 4, som jag ska ta de chill och göra
precis vad jag vill!

Det ska bli skönt med lite sommarlov nu efter allt jobb, har snart arbetat mina
6 veckor :) känner mig duktig! Idag var det iaf dags för klippning av alla häckar
runt Nämdemansgården i Staffanstorp, usch ho vad vi har att göra. Så ja, jag vet
vad som väntar mig nu min sista vecka! Men allt går för det är bara så otroligt skoj,
vi har så roligt på jobbet!

Dock så får ni observera att det är en gammal bild, från förra veckan på Marcus och Mattias, som kryper runt och leker! Nej dem letar efter ogräs!

PS. Det kommer mer blaj senare :)

Ändrat om!?

Idag har älsklingen varit så gulli och gjort om hela min blogg, så nu kan man då säga att den är UNIK! Diggar den skit mkt och den passar mig precis! Helt otroligt snygg blev den, men det är klart, det är ju min älskling som har gjort den! Sen har han också gjort om sin egen lite mer än han redan tidigare hade!
Älskar dig Martin ♥

Vecka 29!

Veckan som har gått, har då bestått mycket av jobb! Underbart att känna ihop sina egna pengar och om en vecka så är det löning! Men ja som sagt, tiden går fort när man har kul, varit hemma själv denna vecka också med älsklingen och min lille Melker :)


Måndag: Idag var vi och käkade hos mormor och morfar, mysigt kusinen var också där! Mycket trevligt hade vi och vi fick så klart god mat!


Tisdag: Idag var det bara jobb som stod på schemat sen tog vi det lugnt hemma jag och älsklingen. Melker fick så klart vara ute och mysa han med!


Onsdag: Jobbet först så klart, sen var det dags för inventering med handbollen och ja det gick hur bra som helst! Sen möttes jag och älsklingen vid City gross för att vi skulle stor handla till fredag/lördag!


Torsdag: Efter jobbet så var det dags att städa hela huset och snygga till i trädgården! Älsklingen dammsugade hela huset och dammtorkade och jag skötte trädgården. Man får ju lov att säga att det blev hur bra som helst!


Fredag: Otroligt kul på jobbet, dock inte gjort så mycket som kändes seriöst, men vi fick mycket gjort och kul hade vi när vi städade! "Den lilla svarta" hittade vi inte men vi hittade den "Lilla vita" En efterlängtad dag om man säger så, för idag så var det grillning som stod på schemat. Josefin och Sebastian kom! Tyvärr så kunde inte Anna följa med, synd och ja lille Stefan var magsjuk stackaren! Men det blev en lyckad kväll, mycket skratt också!


Lördag: Idag så kom mammsen, pappsen och brollan hem från semestern. Skönt att alla är hemma igen, underbart. Älskar verkligen min familj, dem är bara bäst! Sen blev det lite mys också fick dem hälsa på lille Melker!


Söndag: Ja så var det snart måndag igen, men först så får det ju vara söndag. Vilket det så klart är idag, skönt! Farmor har varit på besök, vi drack kaffe och käkade nybakad sockerkaka! Sen kollade hon på Melker och ja han var ju söt! Sen har vi varit och handlat! Ikväll så blir det grillning, mysigt och gott!


Ja, här har ni min vecka då, skönt för nu har jag bara en vecka kvar att jobba, fast att det är samtidigt ganska så tråkigt! För jag kommer att sakna alla, Marcus, Mattias, Stefan och Lars! Men vi kommer troligen att träffas nästa år kanske, vem vet!?

Mellemelle

Min underbara lille Melker, som redan nu har fått ett smeknamn :) Mellemelle! Sött eller vad!? Han är bara så underbart och ja det verkar som om han trivs :)

Har kommit fram till en sak och det är att han är galen i potatis! Sen har jag varit och köpt koppel till honom som jag tänkte prova idag! Köpte det igår, sen kom jag fram till att jag ville ha längre snöre, så köpte det idag! Snäll som Fredrik är så fick jag det för 40:- Sweet :)

Nej nu ska jag få ut Mellemelle och sen ska vi gå och mysa med älsklingen som sitter och väntar där uppe! :) Oh imon kommer mina underbaringar, Josefin, Sebastian och lille Stefan saknar dig vännen!

Melker är hemma :)

Hämtat hem min lille Melker har jag gjort, dock har jag inte haft tid att skriva in det här! Men så är det, han har nu varit hos mig i snart 4 dagar :) Så sjukt underbart, älskar honom så! Dock är han en liten blyger emellan åt men det funkar, inte så konstigt. Annars är han hur go som helst, bilder kommer inne på www.stuttsi.bilddagboken.se

Underbart SMS!

Jag vet inte vad jag ska säga är bara så otroligt GLAD, fick ett av världens bästa SMS för några timmar sedan, det var från Malin och hon skulle bara meddela att jag kunde komma och hämta Melker redan den här helgen om det fanns intresse :) och klart att det finns! Fatta så otroligt lycklig och överglad jag blev! Tänk en hel vecka tidigare, kan det bli bättre!? Så nu har jag förberett hela buren bara vatten och Melker som fattas ;) men det kommer på söndag och jag längtar så sjukt mycket!

VARMT!?

VARMT!? Jo det är det minsta man kan säga, det har varit så sjukt varmt under hela dagen och jag min stackare har varit ute i solen från 07.00 idag tills 16.15 då jag kom hem. Har varit och jobbat hela dagen som alla andra dagar, nu är det bara en dag kvar den här veckan :)

Imorgon åker jag till älsklingen i Vellinge och stannar där tills söndag, då vi ska resa hem igen, för jag ska jobba på måndag. Sen är vi hemma i ca två veckor själva, mysigt. För mammsen, pappsen och brollan åker på semester på söndag förmiddag. Kommer att sakna dem, men får skicka SMS och ringa :)

Nej nu ska jag snart vandra iväg till min kära farmor, vi ska nämligen äta middag hos henne idag! Sjukt nice ska det bli, har haft en bra dag idag, mycket snacka och skratt. Fast det har varit varmt, nice med värme men inte så mycket när man arbetar! Tack och hej leverpastej :)   

Mitt motto här i livet...

Alla är vi olika, vi lever för olika saker, vi tycker att olika saker har olika värden. Vi accepterar olika saker, vi gillar olika saker, vi hatar olika saker också vidare. Man kan hålla på och skriva olika saker i evigheter, men ska försöka att begränsa mig! Mitt motto här i livet är i alla fall:

"Glöm igår, lev för idag, be för imorgon. Mer kan du inte göra"


Det är något som jag tycker stämmer, men att glömma igår är kanske lite till och ta i men nästan i alla fall. Men att leva för dagen det är så det ska vara, annars kommer man bara att ångra sig om man inte gör det som man vill, det som känns rätt också vidare. Man ska leva efter sin egen vilja, man ska inte göra som alla andra säger hela tiden. Gör som jag, lev livet dag för dag, man vet aldrig vad som händer!

Jobbet!

Underbart är ett av många ord som kan beskriva mitt sommarjobb, älskar verkligen det. Så otroligt roligt, okej allt vi gör är inte super kul men det blir vad man gör det till! De som inte är så skoj, blir plötsligt skoj i och med att man har så otroligt trevliga arbetskamrater :) finner inga ord för hur satans kul vi kan ha det emellanåt! Vi har då skaffat oss ett internt skämt "Det är bara som vi tror, vi vet inte" Men nu behöver vi inte ens säga det, vi behöver bara kolla på varandra också skrattar vi så att vi så att vi nästan inte får luft! Idag som många andra dagar har det varit super fint väder, så skönt. Men det kan bli lite för varmt emellanåt! Hehe som jag och Mattias kom fram till idag "Ja, idag så snurrar det mer i huvet än vanligt, haha" Nu har man gjort mer än halva veckan och det känns bra. Bara två dagar kvar, sen är det helg igen och det betyder:

  • Hem till älsklingen :)
  • Mammsen, pappsen och brollan åker på semester
  • Hemma själv i ca 2 veckor men älsklingen är där!
  • 1 vecka kvar tills jag hämtar Melker

Helt otroligt, när den här veckan är slut har jag jobbat 3 veckor av 6, det känns otroligt bra, men kommer att sakna grabbarna och jobbet otroligt mycket! Nej nu ska jag  snart käka, men skriver nog liter mer sen...

  

Djur är livet, jag kan inte tänka mig...

Djur är livet, jag kan inte tänka mig ett liv utan djur. Så tråkigt, så tomt, så rastlöst, så otroligt ointressant. Alla djur är underbara på sitt sätt, det är klart man tycker om andra mer än andra, så är det bara. Att mista sitt/sina djur är något av de hemskaste som finns, att först se dem lida, genomgå en massa smärta.

Det hade varit flera gånger bättre om de bara fick somna in och för evigt sova. Sluta känna smärta, slippa lida och vi slipper se allt och fatta ett beslut som ingen vill vara med om. Har själv haft två kaniner som vi var tvungna att avliva :( tråkigt men sant, men det var för deras eget bästa. Man vill inte fatta beslutet och dagarna innan är det värsta som finns, speciellt när dem lider, att se dem lida det gör så fruktansvärt ont.

Sen efter när det är gjort, lättar hjärtat för att man vet att man gjorde de ända rätta. Att dem är uppe i himlen, bland alla andra änglar, underbart att veta. Men man glömmer aldrig dem, man minns alla glada, fina minnen med dem, alla dagar som man fick spendera med dem.

Nu väntar jag på mitt tredje husdjur, som den här gången inte är en kanin, utan det är en råtta. Jag vet kan låta som stor skillnad och ja det är det. Men jag vill ha en råtta och då tänker jag ha det. Kommer aldrig att glömma mina djur, ingen av dem. Ni är för evigt i mitt hjärta, Nina och Gunnar ♥

10 månader!

Tiden går och vi lever med den! Älsklingen och jag har idag 10 månader, tänk vi har varit tillsammans i 10 månader. Det är helt underbart, vi firar dock inte det. Men det spelar ingen roll för vi vet att vi finns där för varandra och att vi älskar varandra.

Jag är fortfarande lika lycklig som jag var första gången vi träffades om inte lika lycklig som jag var då jag fick det bekräftat att det var du och jag 07-09-01 ♥ en av de underbaraste dagarna i mitt liv. Minns allt som om det vore igår, men det var inte igår, det var för 10 månader sedan! Snart 1 år tänk!?

Therese ♥ Martin