Halloween 🎃

Halloween hos våra små Nissar :) Till dotterns stora förtjusning så fick även våra små nissar lite halloween fint :) lagom läskigt minsann. Hrm undrar vem som tycker att det är roligast egentligen? ;) hehe alltid lika kul att se barnens miner speciellt dotterns när de hittat på något bus ;) 

(null)

31:e Oktober

För att här hemma förbereder vi lite till vår läskiga middag som vi ska ha här hemma på dotterns begäran ;) Idag blev det lite pysslande av namnklämmor till middagen på lördag :) Alltid lika kul när båda barnen med glädje hjälper till och vill vara med när något ska fixas och pysslas ihop. Man är aldrig ensam när det ska fixas!

(null)

(null)

Vab 🤒

Vab med denna donna idag, ja när hände det senast? Det var minsann inte igår kan jag lova, utan att överdriva så var det 2-3 år sedan som någon av oss vabbade med denna tjej ;) Så när man väl är hemma så får man minsann mysa till det lite extra, med önskelunch och baka favorit kakorna ;) hon har smak hon! Älskade lilla tjej, tänk vilken tur vi haft som fått dig! Att just du valde att komma till oss, var älskade lilla lus ;) älskade, envisa och starka unge!

(null)

MYS 🥰

Du är världens mysigaste kille :) mammas kille! Tänk att du, just du valde att komma till vår familj :) älskade du, bästa Vegasen! Massor med mys och annat bus tillsammans med dig min Vegas. Alltid med ett leende på läpparna :) Så glad, chill och trygg i dig själv. Du gör oss alltid så stolta och glada! Vi älskar dig vår Vegas! 

(null)

Hemtentamen 📚

Så vart det min tur! Första hemtentamen står på schemat idag för min del :) något nervös är jag allt kan jag säga. Skolväsendets historia är liksom inte riktigt min grej. Men det ska säkert gå, kan inte göra merän att försöka. Har i alla fall läst litteratur, varit på föreläsningar och allt så det får bära eller brista. Men för att värma upp så får det bli en tur med fyrbenta vännen :) resten av familjen har jag skickat till svärföräldrarna i Bjuv ;) hehe så jobbar jag. Kan ju säga att det blev några timmar framför skärmen för att skriva, skriva…läsa igenom och fin putsa imorgon innan den skickas in.

(null)

(null)

Bullar…

Det blev minsann lite bullar sådär en lördag som denna :) det tackar man inte nej till minsann. Alltid kul att prova nya recept, telefonen blir periodvis full av recept hehe så ibland får man rensa och prova. Dessa blev både goda och var inte speciellt svåra att göra. Så de kommer troligen göras igen någon dag :) barnen godkände dem, men de är inte så glada för bullar. 

(null)

Skoltjejen 👧🏼

Tänk att du blivit så stor, så stor att du nu börjat skolan! Det är ibland svårt att förstå. Det är inte utan att det är mysigt att få den där lilla stunden varje dag till och från skolan tillsammans med dig :) lite kvalitetstid! Imorse när jag lämnade dig på skolan, ville du stolt visa upp något som du lärt dig! Stora lilla du, kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig. Du kommer i alla fall alltid vara min "lilla lus" :) 

(null)

Kalas nr 2 🎁

Kalas nr 2 för vår lille Vegas som fyllt 3 år men också för barnens farfar som fyller år dagen innan Vegas :) de kunde fått samma födelsedag! Ett trevligt kalas med bästa spiderman på tårtan, den stora favoriten här hemma hos sonen :) sen massa kul presenter. Dottern fick sin efterlängtade glass som hon letar efter hela sommaren. Men som hon av en slump hittade på Ica i Bjuv :) så vi fick skicka farfar på uppdrag. Men här har vi minsann en glad kille som var både nöjd och trött efter dagens kalas. 

(null)

S Ö N D A G !

Det är precis denna känsla som infunnit sig denna söndag. Slappa är det som står på schemat för vår del idag ;) hehe Kiwi hon hänger med och stretar inte emot. Det är skönt med slappa söndagar ibland får jag säga. Dessutom att bara vara hemma är inte helt fel det heller :) 

(null)

Familjen 💕

Det bäst som finns har jag precis framför mig här på vår lilla familjepromenad för att få lite frisk luft. De bästa i mitt liv, mitt allt det är min familj. Min underbara sambon, som gett mig mina två underbara barn. Älskade små liv, ni gör våra dagars så meningsfulla. 

(null)