Valborg idag!

Valborg vart det här! Varit en tur i skolan för att träffa Mohamed :) fixa vår opponering som vi ska genomföra nu på onsdag :) gick bra till slut men så äre inte lätt alla gånger! Hehe sen blev det allt till att styra hemåt :) dock har man fått tillbringa resten av dagen i soffan/sängen men sjukt ont i magen. Hade turen att jag kunde sitta ute i solen en stund underbart väder har det ju varit :) hehe planterat alla grönsakerna i landet har man också fått göra härligt! Grillning har det också blivit med familjen denna kväll :) soffläge blir det nu för att förbättra på magen min. Imorgon är ju en ny dag, en ny månad!

Jubba jubba jubbaaaa!!!

Så då har det hunnit bli söndag också mitt i allt ;) tänk varje dag bara rusar förbi! Snart är även denna helg slut :) har gått snabbt som sagt. Har iaf sovit lagom länge med tanke på att ja la mig vid 03.00 igår så, upp oh fixa sig litt. Börja kolla igenom materialet till opponeringen som man ska genomföra, sen vart det dags för lite kalas för världens bästa morfar :) där det bjöds på mycket god mat! Sen vart det dags för en kvälls jobb 15.30-23.00 ;) gick fin fint en underbar kväll :) sen blev det en tur till MC hehe och jag var sugen för en gångsskull ;) hehe ligger och degar i soffan nu!

Wooohooo!!!!

Woohooo hemma efter en lång dag minsann ;) startat dagen med 2km runda härligt i det fina vädret :) sen blev det en dusch innan man for och handlade lite blommor med mammsen ;) hem oh ta de lugnt innan det stod jobb på schemat 17.00-22.30 sen var det dags för utgång så hem oh svida om och packa om väskan innan det var fest i Lund som gällde ;) landade på John Bull först med Rebecca, Nettan, Claudio och två trevliga pojkar ;) sen drog vi vidare till Glorias där det blev lite moves på dansgolvet wooohooo :) nu har jag landat i sängen! Blir ju jobb imon och kalas innan det hehe!!!

True!!!

It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives!

Trötter ;)

Egentligen så borde jag sova nu, men snart så lär jag allt göra det. Ligger i sängen, känner att ögonlocken börjar bli tunga, så snart blir det allt en dejt med kudden efter en lång och intensiv dag. Upp och hoppa i regnstället för att ge sig ut i regnet på promenad med mammsen och vovven. Sen en snabb tur ner i byn för att handla dagens middag en baugett och bullar till frukost :) Sen hem och käka goda bullar med mammsen samt snacka skit. Sen blev det allt till att fixa lite smått, ett besök med fika hos mormor och morfar har man också hunnit med. Trevligt och god fika blev det med. Sen fick man bege sig till träningen med småtjejerna, härligt får man säga. Många pigga och glada! Sen tagga föräldrarmöte efter det :) gick även det bra dock inte så många föräldrar men så kan det vara. Sen var det bara till att kasta sig på cyklen för att hinna hemom en sväng innan det var dags för träning för min egen del :) härligt att få röra på sig litta tycker jag allt. Dock har man fått duktigt ont i rumpan, men ja det går la över när jag gifter mig haha eller nåe oh jag som inte ska det oj kommer ha ont i rumpan för resten av mitt liv! Nu ska ja nanna och tagga skola imorgon :)

Tisdag idag!

Har man haft en bra dag? Jadå klart man har, som alla andra dagar. Den har till och med varit bättre än ja väntade mig. Men det är ju alltid positivt :) tihi men så kan de vara. Lite halv sovmorgon blev det allt :) sen en promenad med vovven och ett besök hos världens bästa farmor. Så det blev allt god brunch :) tihi det gillar vi kan jag säga. En mycket god fika kan ni tro, hem och ligga ute i solen med skön musik i lurarna. Sen fick man ta en nannetur då man fick sjukt ont i magen, vaknade utan ont i magen så det var ju bra :) hehe sen var det dags för tur nummer två med vovven :)  tagit det lugnt och hjälpt mammsen samt pappsen att deklarera har jag gjort. Snart blirt mer myss...

Dagen...

Ja då har ännu en ny vecka tagit fart. På dagens schema stod det konstigt nog inte allt för mycket. Men det kan ju vara skönt det med :) Upp och gå en promenad i det härliga vädret med mammsen och vovven. Underbart väder, härligt med vår. Sen hem för att ta på lurarna och dunka skön musik. Då det allt var dags för en jogging tur, en av få saker som stod på dagens schema. Gick fin fint, blev en tur på 2,6 km. SKÖNT kan man lugnt säga! Sen blev det en lång härlig och varm dusch :)
Sen bar det av in till Lund för lite årsmöte med BBK :) gick fin fint, ett trevligt och roligt möte. Naturligtvis så blev det skrivet att jag nu mera är coach för BBK:s damer också hamnade man ju i styrelsen. Som vice ordförande, så nu är man det med. Tillträder den 1 maj :) Så det ska allt bli spännande! Imorgon hade jag tänkt att besöka min underbara farmor, sen får man se vad som händer!

Inburrad ;)

För att än en gång sitter jag på tåget i skivande stund :) är på G hem efter två härliga dagar i Ängelholm med Micke. Trevligt varit på bio både igår och idag mysigt ;) är i skivande stund på Kattarps station haha en bra bit kvar innan man är hemma kan ja ju säga är hemma om ca 1,5h! Sådär lagom en söndag haha har iaf haft det mycket trevligt, mycket skratt och fnitter ;) Imorgon är det måndag och det innebär en ny vecka :) får la se vad den kan bjuda på då!

Ny beställning!

Så då har man fått en liten beställning, tackar nej det gör jag sällan! Det är ju hur kul som helst :) ett tag sedans sist jag fick pilla med smått och gott. Men nu var det dags igen. En på mammsens jobb som slutar nästa vecka och då fick jag förfrågan om jag ville sätta ihop ett fat med ljus och dekorationer till henne, hela arbets gruppen frågade mig :) lite kul allt! Bjuder lite på smakprov från dagens resultat! Det är alltid lika kul att se när andra saker som man själv har använt till annat blir använt igen, som mitt gamla halsband här :) Hur snyggt som helst som en dekoration, men inte som halsband om du frågar mig. Haha och folk brukar klaga på att jag samlar på allt, men vadå!? Det kommer ju till användning, man kan använda de mesta en gång till :) Snyggt kan det allt bli!

Fredag...

Härliga fredag du är så välkommen så :) men behöver man nog inte säga. Trots att man inte har vatt i skolan eller jobbat varje dag så är det skönt med helg. Varit ganska så effektiv idag, gick upp redan 08.40 typ sen var det promenad som stod på schemat, dags att ta en tripp till skolan också :) dags för lite handledning, som gick hur bra som helst. Små saker att fixa på arbetet, fixade dem när jag kom hem. Sen tog jag allt en jogging tur i nya skorna och ja jag är kär! Härligt, hem och byta träningskläder för att fara på träning med småtjejerna :) en super bra träning var det idag! Hem för att hoppa i duschen, sen åka och handla lite godis med mammsen och kycklingrulle till middag. Annars har denna kväll bjudit på en myskväll i soffan :) med Lets dance ;) Sen blir det sängen!

Fattig & rik på samma gång!

Då vart man nästan 1500:- kr fattigare då ja, men ett par nya jogging skor och ett färdigt examensarbete rikare. Så ska nog inte klaga :) Happy me! Äntligen fått klart arbetet och den sista delen, diskussions delen. En av de lättaste delarna men man kan ju inte bara ordbaja, det ska ju gärna låta lite bra också ;) Så imorgon blir det handledning med min handledare, så sen får man se om där är något man måste fixa till eller ej. Men huvudsakligen är det ju klart så skönt. Går snabbt att fixa till om där är något som behöver fixas, så det är lugnt, det ska ju inte vara inlämnat förrän nästa torsdag haha!
Ute i god tid som vanligt, YES! Typiskt mig kanske, jadå. Men som min lärare sa när jag och Claudio träffade henne i tisdags "Du är väl klar med arbetet? Och inne på tredje arbetet nu" Haha eller inte, har ett liv! Men det är ju kul att höra att man är duktig :) För övrigt så bjuder jag på en bild på mina nya små älsklingar!

Jag <3 Frank

En liten paus är aldrig fel mitt i allt arbete och det blir ju inte direkt sämre om man får mysa lite med världens bästa vovve :) puss på sötaste vovven! Kärlek som aldrig försvinner...

Fullt ös medvetslös!

Rubriken för detta inlägg talar sitt tydliga språk. Stämmer exakt in på min dag :) Fullt ös sedan man steg upp ur sängen. Än en gång så hade jag gett mig in på något som jag aldrig tidigare gjort, men varför inte liksom!? Lite typiskt mig att sätta mig i situationer som jag aldrig tidigare varit i, haha men det löser sig alltid. Gillar lite utmaningar ;) Dagens stora utmaning det var att jag anmält mitt intresse att arbeta som lärare, hehe kan ni förstå jag som lärare! Dessutom på en högstadieskola ;) men som det alltid brukar gå så gick det hela fin fint :) Min egen gamla högstadieskola, det var mycket som var som förr hehe men även en del nytt. Härligt, härligt kan jag säga! Lärare i svenska fick jag vara idag, samling med 7or och sen var man allmänlärare och fick den stora äran att hålla reda på alla ungar på hela skolan så att det jobbade också. Guttans, gick fin fint. Många trevliga elever får jag ju säga, trots att det var en del som tvunget skulle hålla på. Men dem är ju bara "barn" haha!

Kan ju inte mer än säga att jag mer än gärna jobbar där ibland, fick dessutom skriva på anställningspapper så nice! Sen var det allt att kila till bussen för att komma hem en mycket snabb vända. In och svida om till joggingkläderna för att ta en joggingtur ner till hallen, där det väntade träning i 2h med huliganerna och mina kära knäppisar till tränar kollegor :) härligt, sådär lagom svettig haha! Träningen gick la sådär idag, dock var målvakterna mycket fokuserade :) härligt tjejer. Sen var det allt dags för joggingtur nr två :) hem igen! Lite effektiv har man varit i och med att man sprang till träningen, annars hade det inte blivit förrän senare och då hade de inte varit så nice.
Sen fick det allt bli en lång och varm dusch. Härligt, mat på det och nu är man en ny människa. Laddad med massa energi för att imorgon så ska jag skriva klart mitt examensarbete, endast diskussionen kvar som jag redan har börjat på. Sen blir det handledning på fredag :) gutt!

Tiiiissdag :)

Nu är man riktigt på G kan jag ju lugnt säga. Endast en liten del återstår på mitt underbara examensarbete :) guttans, vilken känsla. Så det kommer allt att bli klart imorgon hoppas jag. Dock är ju min morgondag duktigt fullbokad kan man ju lugnt säga. Haft en bra dag annars var en tur i skolan för att ha möte med klassen, där blev man dock inte mycket klokare men det är la som vanligt haha! Startar morgondagen med lite jobb 08.00-14.45 ska man jobba som lärare på en högstadieskola :) hehe önska mig lycka till har jag riktigt otur får jag undervisa i matte :/ haha men det ska säkert gå bra! Sen blir det till att ta sig hemåt för en snabb visit för sen är det dags för träning med huliganerna och mina två knäppisar till tränar kollegor. Efter det får det allt bli en joggingtur :) Så morgondagen är fullspäckad, sen får man la hinna med och skriva de sista på examensarbetet så det blir helt klart! Nu blir det en dejt med kudden för att ladda inför morgondagen! Glömde ju säga att mina beställning från Ellos kom idag :) happy me!!!!

Ibland...

Ibland tar det emot, ibland vill man bara stänga in sig någonstans och låsas att man inte finns. Men vad hjälper det? När du kommer ut igen är det samma sak! Ingen skillnad alls, du kan inte fly från det som är svårt, det som tar emot, det som är jobbigt. Det går inte i längden...

Men kanske funkar för en stund!? Inte vet jag, inte min plan precis. Men hade kanske varit värt att testa? Man kanske är som en ny människa när man kommer ut, eller inte! Tror det minsann räcker med skön musik i lurarna och försvinna bort. Bort långt i drömmarnas värld...om så bara för en stund. Drömma sig bort, så långt bort så ingen annan når. Försvinna iväg, skönt. Så är man snart tillbaka där man var innan, men vad gör det?
Du kan inte alltid vara på topp, men du behöver inte vara i botten. Halvvägs räcker mer än vällll, sikta högt och långt så kommer du en bra bit!
Så sikta mot månen för att nå ditt mål.
Når du inte hela vägen så har du kommit en bit.
Men för allt i världen glöm inte ta en stjärna på vägen!

Mååååndag!

För att idag är det mååååndag :) ny vecka och nya möjligheter vad kan man då vara annat än glad? Började denna härliga måndag med en något välförkänt sovmorgon :) sen var det upp och hoppa som gällde. Rullade upp gardinen och fick se att solen sken, UNDERBART! Frukost och hjälpa brollan som ringde med en sak :) Sen var man på G, fixade med all litteratur som man skulle återlämna på biblioteket. Så det fick allt bli en liten tur till biblioteket innan det var dags för frisören :) fick lämnat alla böcker så nu var den saken ur vägen!

Innan det blev ett besök hos frisören så var det inom CG som gällde, där man träffade på Filip :) hehe trevligt och alltid lika kul. Då man får höra "Varför är du så glad? Det måste ha hänt något" haha Underbart, glad är man var dag bara man vill! Sen blev det frisören :) gutt nu har man frächat upp sig litta, blivit snäppet snyggare än om det knappt går haha härligt när det är gjort. 2h senare bar det av hemmåt för att ta en tur i det fina vädret med vovven :) härligt! Underbart väder har det varit hela dagen, man kan inte bli annat än glad. Som det ser ut nu så har ja inte alls mycket kvar på examensarbetet, skriver antagligen klart det imorgon eller på onsdag :D Annars så blir det en tur till skolan imorgon som omväxlingsskull :)

Skåne!

Vad kan man mer än säga ÄNTLIGEN!!! Inget för det är så otroligt skönt att äntligen vara hemma i Skåneland igen :) härligt med en liten utflykt så här bara en tripp till Västerås är la aldrig fel. Dock drygt med ca 8-9h bussresa och inte nog med det man var ju inte precis själv på bussen den va full av ungar haha 18 som tillhörde mig och mina 2 ledarkollegor. 18 små hulliganer :) Men det har allt varit en mycket trevlig helg med mycket glädje och skratt. Har man skrattat så tårarna har sprutat, sminket runnit och magen gjort ont så har man haft kul! Sen som vi kom fram till "Man blir som man umgås" haha Skönt att få krypa ner i sin egen säng efter en underbar dusch :) nu är man som en ny människa! Yes dags att dejta kudden för imorgon är det en ny dag :)

Härligt!

Haha man har f*n inte roligare än man gör sig eller vad säger ni? Nej precis idag har jag skrattat så mycket så jag fått ont i magen, kommer ha träningsvärk imorgon ;) sen har man dessutom gråtit så mycket som man skrattat. Men kan man göra annat när man får umgås med sina kära ledarkollegor? Nej tror minsann inte det ;) haha sen att vi typ har sjuk humor det är ju en helt annan sak! Första samtals ämnet var nämligen Max med sin kaffe kick ;) haha som vi skrattat, hela långa dagen. Sen har det minsann bara blivit värre under dagen! Haha härligt detta!!! Fått ett nytt smeknamn det har man det med, Pittbull!!! Haha

Västerås dag 2!

Kan man annat än att le? Nej tror inte det minsann :) Varit uppe sedan 05.40 då man vaknar på en madrass utan luft! Kul eller vad? Not, något som är positivt är ju att man inte vaknat tidigare haha alltid något! Uppe med tuppen så är det när man är på läger med 18 ungar och 2 andra muppar till tränare ;) frukost och sen var det dags att ladda för en hel dag i hallen med 6 matcher att coacha :) härligt, snacka om stirrigt och mycket ljud i hallen, sammanlagt 9 handbolls planer i samma hall det är fullt ös i Västerås ABB arena det är där allt händer ;) tyvärr förlorade båda våra kära lag sina matcher men ack vad gör det alla är vi glada ändå :) hunnit kolla både på F02, P02 och F97 mellan alla våra matcher bra jobbat. Käkar korvstroganoff och ris till lunch helt ok! Sen blev det lite taco till middag ;) inte fel det heller men hemmagjord är bäst! Sen har kvällen bjudit på lite hemma disco för F00 och P00 :) vin ledare satt och planerade nästa läger! Sen kan man inte annat än att säga att det helt klart har varit en lång men rolig dag :) många skratt! Bytt upp mig till en tjockismadrass i gympasalen som vi sover i ;) haha blir snart till att inviga denna madrass för ännu en natts sömn i Västerås, tagga slutspel imorgon :)

Västerås dag 1!

Efter ca 8,5h bussresa så befinner man sig sedan några timmar tillbaka i Västerås :) yes, dags för en helg i Västerås, trevligt ska det allt bli får man hoppas. Vi har iaf hunnit installera oss i vårt "rum" haha vi fick en hel gymnastiksal, snacka om att vi hade tur. Kan vara för att vi är 18 spelare + 3 ledare inte vet jag ;) men ibland ska man allt ha tur eller? Jodå! Härligt, en match har vi hunnit med också med ena laget, tyvärr en förlust men alla är vi lika glada för de :) snart blir det att placera sig på sin madrass och försöka sova. För imorgon är det en ny dag i Västerås, där det kommer bjudas på en massa handboll och skratt! Underbart eller vad ska man säga? Dock har jag en dejt med huvudvärken just nu ;) men snart kommer kudden och lägger sig i. Så det blir en dubbel dejt för att avsluta denna underbara dag! Puss oh kram direkt från Västerås ;) hoppas ni har det nice i Skåneland!

Onsdag 11 April

Så då har det snart gått ännu en dag. Men det kommer ju en ny imorgon :) får man se vad den har att erbjuda, denna dag till ära har bjudit på lite av varje skulle jag nog säga. Blev en super sovmorgon, som inte alls var planerad! Men vadå lite spontan får man vara ibland, fick ju gjort det jag skulle ändå. Blev äntligen klar med sista fakta delen till mitt examensarbete :) så skönt! Känns faktiskt lite konstigt om jag får säga det själv, men man har ju ändå lite kvar att göra på arbetet. Ska försöka att få klart det mesta nästa vecka. Önska mig lycka till :)

För övrigt så har man ju varit ute på promenad, dock inte i något allt för fint väder. Men varmt har det varit! Blev en hyfsat lång promenad med vovven idag, lika så blir det imorgon. Hade även tänkt att försöka springa en lite tur imorgon, hoppas att mitt knä håller! Träning med småtjejerna stod det allt på dagens schema också, gick hyfsat bra mycket skratt som vanligt, kan inget annat än att gå dit med ett leende på läpparna och lika så när man sen ska hem. En härlig känsla är det allt :)
Bakat kaka det har man också hunnit med, kladdkaka blev det idag! Så sjukt sugen på att baka blev jag när jag cyklade hem från träningen, så det blev som sagt en kladdkaka. Mums, god blev den också. Sjukt länge sedan jag bakade kladdkaka eller ja att jag bakade överhuvudtaget! Får la ändra på de kanske? Men frågan är dock vem som ska käka de jag bakar? Inte så sugen själv på att käka de, men kan ju alltid baka lite frukostbullar det sitter aldrig fel att ha det i frysen :) Bjuder även på en bild från min härliga promenad idag, våren är äntligen här!

Lockar :)

Haha för att jag precis som så många gånger förr har insett att jag har lockigt hår! Dock inte alls lockar som förr vilket jag mer än gärna välkommnar för en gångs skull :) förr hade man mer som affro haha! Nu är det lockar som man faktiskt kan tänka sig att visa lite då och då! Dock kan jag fast mina lockar är som jag alltid velat ha dem, önska att man haft rakt och platt hår. Men man kan inte få allt här i livet  :)

F*N!

Snacka om surt eller vad!? Man har en, endast en faktadel kvar på examensarbetet och det är så otroligt skönt. Men samtidigt så frustrerande så det finns inte ord. Har en massa som man skulle kunna skriva i denna del, men man måste ju ha litteratur som styrker det man skriver. F*N säger jag, allt annat har flutit på som bara den vilket är skönt, men sen kan man vända på det. Någon gång ska man la ha de lite svårt ;) Så får la leta litteratur nu som en galning och hoppas där är något man kan använda.

Så på tal om något annat så har jag bokat in den sista intervjun imorgon :) gutt sen är den delen också helt klar! Känns skönt, ingen stress här inte. Hoppas bara jag kan få träffa min handledare någon dag denna vecka för att stämma av lite. Sen har man bara tre smådelar kvar :) GUTT!

Tåget!!!

Då sitter man på tåget på G hem från en mycket trevlig och härlig helg i Munka Ljungby med bästaste Micke ;) och lillasyster :) Underbart väder har vi lyckats att få dagen till ära också! I skrivande stund befinner jag mig som sagt på tåget som precis rullat in på Landskrona station :) Litta tur hade man allt att man hann på tåget tihi! När man sedan kommer hem får det allt bli en jogging tur i det fina vädret om det nu inte snöar i Staffanstorp som det gjorde igår haha men de funkar ändå! Härliga söndag, sen blir det att mysa ner sig i soffan med lite smått oh gott ;) får la se vad man kan hitta på, ladda energin till imorgon då det är 2h träning för småtjejerna som står på schemat :)

Mycket motion :)

En dag med mycket motion och skratt. Härliga torsdag :) En lagom sovmorgon inleddes denna dag med, härligt. Frukost blev det också, faktiskt blivit lite dålig på att käka frukost nu den senaste veckan, usch fy på mig. Får bli bättre på de igen :) Sen kom Jim och hämtade mig. Dags för lite motion och skratt. Badminton stod på dagens schema, ett bra tag sedan man spelade. Men det var kul och som sagt det blev många skratt som alltid :) Fina vädret har det ju varit dessutom och imorgon ska de snöa haha eller inte! Tror inte de kommer någon snö, men vi får la se.

Efter en tripp i Lund med Jim, så blev det en kort paus i trädgården med vovven i solen. Men sen kom springet i benen och lusten att ta en jogging tur blev för stark. Så det var på med jogging kläderna, snörade skorna och på med lite skön musik i lurarna och så blev det en tur. HÄRLIGT, känner att kondisen är på G att förbättras och det gillas :) Sen när man ställer sig på vågen och man ser resultat där med är ju aldrig fel. Dock har det inte varit ett mål att vågen skulle visa resultat, inget för mig. Men när den gör det är det ju kul! Har alltid haft inställningen, "Har man inte blivit som man skulle va så får man va som man e"
En skön dusch efter all denna motion är aldrig fel, det satt fint och sen att lägga sig på sängen och bara ta de lugnt. Dock blev det bara 5 min som det var lugnt. Sen fick jag ett sådant sug efter skön musik i lurarna och lite plugg. Så fick gjort klart ännu en del på arbetet, så det rullar på. Ska göra en sista insats på arbetet för denna vecka imorgon hade jag tänkt :)

Idag!

Ibland känns det som om tiden bara flyger förbi, vips så är det en ny dag! La mig i tid igår, eller ja iaf någorlunda 01.00 ;) mycket tidigare än andra dagar iaf, man får vara glad för det lilla. Sen som pricken över iet så kom jag upp i hyfsad tid 10.30 ;) Gutt imorgon blir det ännu mer bättring hoppas jag haha! Annars har denna underbara dag bjudit på promenad med mammsen och vovven i stormen haha, sen har man pluggar skallen av sig och fått klart ännu en del på arbetet Gutt! Hara bara 3 fakta delar kvar så är nöjd ;) känner att det rullar på! Får se om man hinner lite plugg imorgon mellan alla motion man ska hinna med imorgon ;) promenad med vovven, badminton med Jim och joggning tur i det förhoppningsvis fina vädret ;) hunnit vara och handla mat med mannen har jag det med, en liten klapp på axeln är jag värd ;)

Dagens...

Inte vet jag vad som hände med förekommande två inlägg, men ibland kan la även blogg.se få lite spel ;) haha men det överlever jag säkert. Denna underbara dag har bjudit på en skön sovmorgon, att bara få ligga kvar i sängen och sträcka på hela kroppen. En härlig känsla må jag säga, hade dock varit ännu bättre som du? låg vid min sida, slå upp ögonen och mötas av ditt leende och morgon pussen är det bästa som finns.

Det är helt enkelt inte mycket som kan jämföras med en morgon puss :) Det är härligt, känslan när det pirrar i hela kroppen, det går inte att beskriva med ord. Att dela dag efter dag tillsammans med dig? det vore inte fel.
Dagens bilder bjuder jag på nedan, hoppas att det faller lite i smak om inte så synd om dig för det blir helt enkelt inte bättre ;) inte lätt att se både bra ut och vara hyfsat smart :) Men en del lyckas och jag är en av dem haha

Ujs

Jsbs

Hvavsb

Hej

Ladda...

Ladda batterierna för imorgon är det en ny dag :) all energi behövs. Har försökt att lova mig själv att lägga mig i tid, vad det nu ska innebära är ju en helt annan sak. Men igår blev det allt lite sent 02.45 släckte jag ner datorn haha lite i senaste laget. Men är man social så är man, inte lätt alla gånger. Haha det är inte lätt att vara mig alla gånger ;)

Följer du med?

Följer du med?
Till drömmarnas land...

Från mitt hjärta...

Jag talar från mitt hjärta, jag säger vad jag tycker och tänker.
Jag står upp för den jag är, vad jag gör.
Är ärlig och försöker att tänka innan jag gör något.
Varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag tänker jag på dig.
I de svåraste stunder, så vet jag att du finns med mig, när allt bara kommer som en bomb.
Allt på en gång, då vet jag att du finns där, i mitt hjärta.

När jag tror att jag vet svaret, men jag vet i själva verket inte.
När jag försöker visa mig stark, då finns du där för mig.
Du gör mig stark!

När besvikelse på besvikelse dyker upp, det tycks inte finnas något slut.
Mer, mer och mer.
Då står du där, tydligare och starkare än någonsin.
Du lyser som den klaraste stjärna i den svartaste natt.

Att veta att du finns, det gör mig stark.
I mitt hjärta, det värmer för varje andetag, det växer.
Jag växer för varje dag som går.
Med dig i mina tankar!

Dubbla matcher!

Yeshh, då vart man äntligen hemma får jag nog ändå säga. Efter en helt klart lagom "stressad" morgon och en dag full med handboll. Men varför klaga? Nejdå, här klagas det minsann icke :) Dock vaknade jag i senaste laget, haha. Samling 10.00 med småtjejerna inför dagens matcher. Vaknade si så där vid 09.30 haha, då skulle jag ha suttit på cyklen ;) men ack vad gör det? Man var ju ändå i tid ;) haha Man får ju se allt från den ljusa sida, framme i tid!

Dubbla matcher hade vi på dagens schema :) gutt, dock mot samma lag men vad gör det? Alla våra kära tjejer var samlad, endast en som inte kunde. Bra jobbat! Hade varit duktig och delat upp dem i två ganska så jämna lag. Tyvärr så förlorade vi första matchen 7-11 men vad gjorde det, spelade bra ändå. Andra matchen den vann vi med 11-10 så man kan inte annat än vara nöjd minsann! Sen blir man lite extra glad när de andra tränarna tycker att jag ska vara med och coatcha båda matcherna, men dem fick bara vara med på varsin! Kan man vara lite STOLT? Absolut kan man vara dem :) Nu blir det allt handboll på TV, för att förlänga denna söndag i handbollens tecken :)