Onsdag 11 April

Så då har det snart gått ännu en dag. Men det kommer ju en ny imorgon :) får man se vad den har att erbjuda, denna dag till ära har bjudit på lite av varje skulle jag nog säga. Blev en super sovmorgon, som inte alls var planerad! Men vadå lite spontan får man vara ibland, fick ju gjort det jag skulle ändå. Blev äntligen klar med sista fakta delen till mitt examensarbete :) så skönt! Känns faktiskt lite konstigt om jag får säga det själv, men man har ju ändå lite kvar att göra på arbetet. Ska försöka att få klart det mesta nästa vecka. Önska mig lycka till :)

För övrigt så har man ju varit ute på promenad, dock inte i något allt för fint väder. Men varmt har det varit! Blev en hyfsat lång promenad med vovven idag, lika så blir det imorgon. Hade även tänkt att försöka springa en lite tur imorgon, hoppas att mitt knä håller! Träning med småtjejerna stod det allt på dagens schema också, gick hyfsat bra mycket skratt som vanligt, kan inget annat än att gå dit med ett leende på läpparna och lika så när man sen ska hem. En härlig känsla är det allt :)
Bakat kaka det har man också hunnit med, kladdkaka blev det idag! Så sjukt sugen på att baka blev jag när jag cyklade hem från träningen, så det blev som sagt en kladdkaka. Mums, god blev den också. Sjukt länge sedan jag bakade kladdkaka eller ja att jag bakade överhuvudtaget! Får la ändra på de kanske? Men frågan är dock vem som ska käka de jag bakar? Inte så sugen själv på att käka de, men kan ju alltid baka lite frukostbullar det sitter aldrig fel att ha det i frysen :) Bjuder även på en bild från min härliga promenad idag, våren är äntligen här!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo