Tredje dagen...

Ja, då har man allt börjat jobba igen. Skolan den har varit slut i snart 1 ½ vecka, sen har man varit ledig i ca 1 vecka. Sista jobb dagen på simningen är också avklarad, så det är klart på den fronten. Knatteskutt det startar till hösten, så det ligger lite på is just nu. Ska dock ringa schefen under veckan. Så det får nog bli imorgon. Men där är allt lugnt, har koll på det mesta.

Men har ju börjat på mitt sommarjobb, med bredvidgång. Men det har jag bara gjort en dag, sen har jag fått jobba dessa andra två dagar. Så idag har varit min tredje dag och jag trivs som handen i hansken ;) hehe kommer att ha en trevlig sommar! Sen för att sätta pricken över i:et är att jag fått delegering idag! Sen har jag klart hittat min favorit :)

Imorgon blir det dags att cykla till och från jobb då man ska på ett litet möte :)

Du finns...

Jag vet att du finns där, jag vet att du inte har lämnat mig och jag vet att du fortfarande älskar mig. För vi har aldrig slutat att älska varandra. Det finns inget slut, det tog inte slut när du tog dina sista andetag, du somnade för att vakna någon annanstans. Det var bara till att acceptera, fanns inte så mycket att göra. Men jag kunde ha varit hos dig, suttit vid din sida, hållt din hand och sagt hur mycket jag älskar dig. Men nu var jag inte där, jag satt inte vid din sida, jag höll inte din hand och jag sa inte hur mycket jag älskar dig. Men jag fanns med dig i ditt hjärta och du i mitt. 

Än idag kan jag minnas denna dag som om det var igår, jag kan fortfarande inbilla mig att du fortfarande finns med mig. Att du när som helst kommer och knackar på dörren. Men inte händer det något. Hur mycket jag än önskar, hur mycket jag än ber så kommer du inte tillbaka. Det är inte så lätt att inse, det är svårt och det kan vara tufft ibland. Men jag försöker att vara stark, jag försöker att kämpa när allt bara känns svårt. Då tänker jag på dig och får ny kraft. Med dig i mina tankar kan jag minnas, men samtidigt fortsätta med allt. 

Du ger mig mer kraft än du någonsin kunnat förstå. Du ger mig stöd, varje dag. Det går inte en dag utan att du finns i mina tankar. Du må vara långt bort, men för mig är du HÄR ♥

(Jag & farfar)
 

Introduktion/förflyttning

Då är man klar med introduktions kursen samt förflyttnings kursen inför jobbet i sommar. Har varit intressant, mycket som man inte visste sedan tidigare, men också en hel del som man hört och sett. Men så är det nästan alltid på kurser.

Har klarat av två halvdagar med introduktion och en halvdag med förflyttning. Faktiskt nyttigt att få prova på och se hur det går till när man förflyttar personer som inte själva kan. Ska faktiskt bli riktigt kul att jobba i hemtjänst i sommar, men nu är jag allt ledig till måndag :) för då börjar min brevidgång. Juste för er som inte vet så ska jag jobba i hemtjänsen i Lund hela sommaren :) Sen har man ju sista simningen på lördag, skönt med lite lov men ändå, man kommer sakna alla barnen och deras föräldrar.


12 JUNI 1993 ♥

För att precis på dagen för 18 år sedan föddes världens bästa lillebror, nämligen MIN ♥ Johan Andersson! Tusen gånger grattis till världens bästa lillebror som fyller 18 år idag :) Firade honom det gjorde vi igår med god mat, trevliga människor och massa skratt!

Glad blev han allt för sina presenter, länge sedan man såg någon bli så glad som han blev ;) kuligt värre. Hoppas att du hade en super dag igår och så även idag. Världens bästa lillebror, älskar dig!

GRATTIS PÅ DIN DAG ♥(Johan 11 juni, 2011)

STUDENT!

GRATTIS TILL STUDENTEN JESSICA HOLMBERG :)

För att i fredags 10/6 var det Jessicas tur att ta studenten, vilket var mycket trevligt.
Mattiiin och jag fick äran att pimpa bilen och fixa lite med det.
Lilleman var ju så snäll och lånade ut sin bil. Tusen tack!
Blev en lyckad dag tycker jag.


(Jessica 10 juni 2011)

Trötta pojkar

Se vad man hittade innan man skulle ge sig iväg till avslutningen i fredags ;) haha två trötta pojkar i min säng! Söta är dem i alla fall och trötta kan jag säga. Dem märkte inget när jag tog bilden och inget när jag gick nästan.


(Mattiiin & Frank 2011)

Söderåsen 7-8 Juni

Ännu en hajk är nu avklarad, känns mycket skönt får jag säga. Varit och vandrat i två dagar på Söderåsen här i Skåne med klassen :) varmt har det allt varit kan jag säga. Riktigt kvavt, eller ja det är bara förnamnet. Vi var ju indelade i grupper, där vi fick varsin karta och sen skulle vi vandra till olika platser och fotografera att vi varit där och sen vandra med packning på ryggen.

Men jag kan ju säga att det var en upplevelse. Det är inget man gör varje dag precis. Men sen ska jag inte säga att det var super lätt, för det var varmt och kämpigt i denna värme. Men vi hade i alla fall tur med vädret, som vi haft på alla våra hajker och resor :) Ingen oska här inte! Dock har jag inga bilder direkt, men fick ju ta en på våra fina ljusstakar som vi fick göra ute i skogen.


(Ljusstakar, Söderåsen 2011 Juni)

R.I.P Skrutten ♥

Ja, då har även lilla Skrutten somnat in och lämnat oss alla. Min lille Skruttan som blev över två år, så hon blev en gammal liten dam allt ;) hon fick ju bo själv ett tag så Pyret som var hennes bokompis somnade in för någon vecks sedan. Så nu har jag bagarn bur, känns helt tomt :/ men vad ska man göra?

Kommer i alla fall alltid att minnas min lilla Skrutten, min lilla mysis. Alltid på myshumör, kvittade när man lyfte ut henne ur buren. Finns ingen annan råtta som är som henne, men alla mina råttisar är speciella. Dem har varsin liten personlighet, Skrutten var så mysigt, snäll och mjuk. Dock så rymde hon upp bakom köksskåpen en gång, men det var bara en liten tur ;) tihi min söta lilla råttis! Jag saknar dig redan min söta lilla vän<3 Kommer alltid att minnas dig för den du var för mig, även en liten råttis har en egen personlighet och speciella egenskaper! Skrutten var min tredje råttis, skaffade henne samtidigt som Pyret, efter att min lille Melker hade somnat.

R.I.P Skrutten 2011-06-05
Trädgården :)

Det börjar allt att ta sig i vårt lilla trädgårdsland som vi har i år. Första året vi har det och vi hoppas allt att det blir lite grönsaker :) har bara haft tomater förr. Men nu odlar vi gräslök, sallad, salladslök, rädisor, rocula och morrötter, även två små tomatplantor har vi allt. Men dem får stå i egna krukor, precis som vår fina vinbärsbuske :)

Allt har i alla fall börjat komma upp så det är kul, det är faktiskt pappsen som har gjort den fina lådan som allt står i, duktig pappsen :D fin fint blir det.


(Odling 2011)

Vems?

Ditt liv? Mitt liv? Hennes liv? Hanns liv? Deras liv? Vårt liv? Vad är det som egentligen räknas? Inte spelar det någon roll, eller gör det? Inte vet väll jag, orkar man ens bry sig? Alla har vi våra egna liv, men vi har också ett liv tillsammans med dem vi älskar, håller av och vill ha nära.