Höststädat...

Japp precis som rubriken lyder så har vi fått höststädat här hemma i trädgården :) en bra bit påväg. Klippt gräset, rensat bort allt ogräs som kommit upp igen mellan plattorna. Klippt och rensat de växter som dött. Satt undan småkrukorna :) så det återstår bara att plantera om en del växter i vår stora "rabatt" där bak. 
 
Sen köpa lite nya växter, lite höstväxter som kan bli fint nu i höst :) en fin höstdag har det varit idag. Så en promenad med hela familjen fick det bli innan vi lagade mat. 
 

Trött...

Allmänt seg har man varit de senaste dagarna :/ men det börjar kännas bättre nu. Fick i alla fall sova ut idag :) vi gick inte upp förrän 11.00 här hemma. Men alla verkade lika trötta här hemma. Men vi har i alla fall varit ute och gått idag. 
 
Varit en runda hemma hos mamma och pappa :) hämtat paket på Ica. Nagel grejer som jag beställt wohhooo :) sen var vi på tur med Kiwi jag och Vejsan. En skön tur får jag säga ;) Sen fick Kiwisen en dusch :) härligt nybadad unge igår och hund idag.
 
Men trötta är dem båda två hehe :) nu myser vi i soffan och kollar tv samt väntar på sambon som snart kommer från jobb. Han är dessutom så söt och handlar cheesburgarna påvägen hem!
 

Göteborg...

Då har vi varit på vår lilla tripp till Göteborg jag och Veija. Vi åkte i söndags och kom hem igårkväll :) en mysig tripp tillsammans med bästa mammsen/mormor, mosterbus och kusin Lotta. Sova på hotell och bara mysa med massa shopping ;) en efterlängtad tripp minsann!
 
Vi startade vår tripp i söndags 10.00 :) fikade påvägen varmchoklad och annat gott. Sen checkade vi in på hotellet efter att ha kört mot trafiken haha "Gör en U-sväng!!!" Ja som vi skrattade värsta äventyret! Sen mös vi en stund med söta Veija. Sen en tripp till stan och middag på restaurangbesök :)
 
Sen blev det hem till hotellet och där fastnade vi nästan i hissen med massa gubbar. Som vi skrattade hehe så vi grät haha sent i säng somnade nog vid 02.00! Sen hotellfrukost mumma innan vi shoppade loss gissa vem som fick mest? Jo Veija hehe! Men jag hittade också lite :) nya skor! 
 
Skönt att vara hemma i alla fall :) sovit som en idiot sju kvart i timmen!
 
 
 
 

Kalas i Bjuv...

Idag blev det allt en tidig morgon för oss :) vi steg upp redan vid 08.30 då Veija var hungrig minsann. Det blev lite gröt och välling förståss ;) det är härligt minsann, en gnutta äppelmos också. Sen har vi tagit det lugnt och bara varit här hemma.
 
Sen vart det dags att fara till Bjuv på kalas då bästa svärfar/farfar fyllt år. Det var god fika, mat och paj :) superduper gott! Så nu är man mätt och trätt hehe så sängen har kallat för mig och Veija. Älsklingen och Kiwi spelar Fifa ;)
 

Idag...

För att idag så försov vi oss nästan, jag hade ställt larm men bara stängt av det när det ringt kl 09.00! Så vaknade jag till 09.45 och då var det snabba puckar :) upp oh klä sig. Hunden bara breder ut sig i sängen Veija sover ännu och vi ska vara på BVC 11.00! Snacka om raket fart! 
 
Men vi hann dit :) puhh dags för vägning och mätning. Samt vaccination, nu väger Veija 5980g och är 63 cm lång :) stora tjejen! Vaccinationen gick bra, Veija skrek nästan inte allt! Vår duktiga lilla tjej. Sen somnade hon gott i vagnen och sov sedan middag ute i trädgården. 
 
Sen vart det dags för mat och då fick vi provsmaka gröt :) verkar vara poppis! Så det får vi äta mer av. Så skönt att det går bra med alla provsmakningar och allt. Även satt vår dagsrytm :) gjorde vi i och för sig ganska snabbt. 
 
 

Just nu 13:51

Hemma hos oss så tar vi det lungt :) blir snabbnudlar till lunch minsann hehe bara vänta på att dem blir klara. Precis haft besök av världens bästa lillebror och Frank. Blev till att äta frukost tillsammans :) mannagrynsgröt stod det på menyn ;) mumsigt! 
 
Veija kollar in leksakerna och sprallar på med armar och ben på sin filt ;) ibland är babygymmet poppis men inte idag! 
 

5 månader...

Tänk vad tiden går idag är vårt lilla charmtroll hela 5 månader :) känns som om det var igår du kom till oss men samtidigt känns det som om du alltid varit här! Det är så underbart att få se dig utvecklas varje dag :) älskar att se dig le. Du är det bästa som hänt mig och pappa. Vårt lilla mirakel och smakprover har du börjat äta ;) potatis/majs pure, äppelmos, smörgåsrån och blåbär/äpple pure och konstigt nog är nog favoriten potatis/majs puren :)
 
Snart har det gått ett halvår! Tiden springer iväg :) men man får trösta sig med att vi alltid kommer hitta på massa tillsammans vår lilla familj ♡ obeskrivlig kärlek! 
 

Shopping...

Idag stod det shopping på schemat och det kan man säga att det blev minsann :) en redig shopping men inte till mig utan till Vejsan ;) vårt lilla hjärta. Så nu är hon klädd minsann de mesta för att hon behövde nya kläder och en del för att jag tycker om att ha nya kläder till loppan :)
 
Så det blev en vinteroverall som Veija fick av mormor och morfar ;) sweet! Sen en fleeceoverall, en filt, en kofta/tröja, två par byxor, två mössor och sju boddiesar :) happy!
 
Sen hade min älskade farmor varit och hängt en påse med en tröja/jacka till lilla Veija :) Så söt!
 

Sötnöt...

Finns det något bättre? Nej, det tror jag minsann inte. Det är helt fantastisk hur mycket man kan älska en annan människa. En så liten människa att dem kan göra sig så älskade. Det finns inget bättre kan sitta och kolla på dig i alla evighet. 
 
Svårt att förstå hur mycket du betyder för oss vår älskade lilla Veija. Finns ingen som du. Alldeles unik och speciell :) Ditt leende får en att smälta ♡ så liten men ändå så perfekt. Vi älskar dig världens bästa Veija.
 

Det är fredag...

Underbart med fredag minsann, inte för det spelar mig någon direkt roll vad det är för dag precis :) men nu är äntligen älsklingen min ledig några dagar. Skönt så vi kan umgås lite eller nått. Blir massa fotboll istället, men får la roa mig med annat.
 
Blev i alla fall inte till att laga någon mat idag, det blev minsann pizza ett bra tag sedan sist minsann. En tur till farmor blev det allt idag ;) mysig fika och massa prat. Dessutom så fick Veija provsmaka sin första "mat" farmors hemmagjorda äppelmos :) det var mumsigt tyckte Veija. 
 
Nu blir det till att sova minsann ;) lagom trötta. Resten av familjen sover typ redan hehe :) så får vi se vad som händer imorgon. 
 
 

Flygande Jacob...

För att det är så sjukt gott med flygande jacob :) samt att det var ett bra tag sedan vi hade det. Jag åt dock det förra veckan då jag tog fram en box i förhoppning om att det skulle vara cabonara :) men icke det var flygande jacob. 
 
Så minsann det fick bli lite flygande jacob i onsdags :) gottigt värre. Dock utan jordnötter ;) det är super gott med jordnötter när man får det borta men inte hemma. 
 

Bebismys...

För att igår var jag och Veija hos gammelmosterbus med familj och hade bebismys :) härligt minsann. Dem blir så glada och tycker det är så mysigt med Veija :) Dem hade sett framemot det hela veckan så söta. Så det blev bebismys för dem och jag blev bjuden på tacos ;) Det är härligt! 
 
Idag blir det en promenad till vagnaffären för att ta en titt, våra fästen till liggdelen har börjat knasa sig, så får la se!
 

Mamma samtal - BVC

Jahapp idag var det min tur att gå på BVC :) på ett så kallat mamma samtal. Dock inget speciellt om du frågar mig. Men det kan ju vara för att allt har gått bra, är bra och känns bra. Som dem sa på BVC "Ja man kan inte tro att det är ditt första barn" att jag är så lugn och trygg. Som dem sa det speglar av sig på Veija :) 
 
Blev ett kort "Mammaprat" sen pratade vi om mat och vägde Veija också. Vårt lilla charmtroll väger nu hela 5596g och är hela 62cm lång! Har växt 21cm sedan hon föddes och gått upp 3966g vår duktiga älskling ♡ känns hur bra som helst. Som om jag varit mamma hur länge som helst .