23 dagar kvar...

Ännu en dag på jobbet är som borta, fattar inte riktigt var tiden tar vägen, det är smått svårt att förstå och det är sjukt att dagarna går så snabbt. Man hinner kanappt med själv =) Men på något konstigt sett så går det och man hinner med mer än vad man tror! Det är super skönt att jobba, för på något sett så hinner man med så mycket efter jobb också, skumt men sant. Sen ser man framemot sakerna lite mer än att gå hemma och dra hela dagen innan! Vi har faktiskt varit duktiga idag, vi klippte en stor häck så vi fick 100:- så vi köpte glass =) mumma! Faktiskt varit hos min lille farmor idag efter jobb och käkat middag mumsigt värre!

[25] [24] [23] [22] [21] [20] [19] [18] [17] [16] [15] [14] [13]
[12] [11] [10] [9] [8] [7] [6] [5] [4] [3] [2] [1]

SAKNAR!

Humanus år 1


Humanus år 2


Humanus år 3Jag finner nästan inga ord, så bilderna får tala för sig själv! Det är svårt att förstå, det är svårt att acceptera att det är slut, att det är över, men vi kommer för alltid att vara Sp06 från Humanus ♥ Från det kan ingen hindra oss, oavsett om några av oss bor flera tusen mil bort, en del precis runt knuten så kommer jag aldrig någonsin att glömma er!

5 veckor, 25 dagar

Börjat jobba idag igen, så nu har man endast 24 dagar kvar att jobba denna sommaren. Underbart för när sista dagen är gången så ska vi hämta hem vår lille Frank. Men får ju lov att säga att det är skönt att börja jobba, tjäna lite pengar och aktivera kroppen. Kul att träffa M, S och L igen =D det är alltid trevligt med trevliga arbetskompisar!

[25] [24] [23] [22] [21] [20] [19] [18] [17] [16] [15] [14] [13]
[12] [11] [10] [9] [8] [7] [6] [5] [4] [3] [2] [1]

Första titten =)

Tänk nu är det sant, jag kommer äntligen få en hund =) familjen var nämligen och kollade på hund idag! Hittade annonsen igår på blocket och bestämde tid idag för en första titt! Det slutade med att vi tingade en liten Frank ;) alla valparna var så superduper söta, skulle kunna ta med alla hem! Men ack nej inte så bra att ha en massa syskon! Så det fick bli den lille godingen som jag tog upp! Han var en liten Frank, det känndes så direkt! Lite kul var det, för vi sa att han skulle heta Frank, så sa ägaren att hennes barn tyckte att dem skulle heta, Frasse, Frank, Frippe och Foppa. Så det var nog ödet, Frasse ska bo hos ägarens mamma och Frank hos oss! Sen får man se var de andra ska bo!

Det är helt svårt att förstå, ville bara ta med mig alla hem! Speciellt Frank, tänk om ca 5 veckor så ska vi hämta hem vår lille kille =) ska då och hälsa på honom någon gång till innan vi får hämta hem honom. LÄNGTAR något så fruktansvärt! Just nu så är han ca 4 veckor liten ;) tihi

Morfar<3

Varför!? Varför är det ingen som vet, varför kan ingen finna svar!? När någon i ens närhet mår dåligt och annars är så frisk då blir man rädd. Man vet inte riktigt hur man ska reagera, hur man ska ta det. Det är inget som man är berdd på! Det känns bara så overkligt, att se dig så sjuk och att man inte kan hitta något!? Det är skumt, hoppas för allt i världen att det inte är något farligt, att man kan bota. Du är allas vår bästastebästaste morfar ♥ Det finns ingen som du, tänker på dig varje dag och hoppas att allt ska bli bra. Så att jag kan få se dig komma på din cykel farandes genom byn som alltid!
Jag älskar dig morfar!

Hemma igen!

Jag är hemma igen från Rhodos och det har jag snart varit i en vecka ;) tihi har bara inte orkat skriva så! Men nu är jag här och ska försöka att uppdatera lite oftare! Eller ja iaf när jag känner för det och har något att skriva. Har iaf haft en superduper bra vecka på Rhodos med min kära släkt =) något som man aldrig kommer att glömma! Bilder hittar ni som vanligt HÄR inne =) uppdaterar några varje dag så det kan ta ett tag, många bilder! Men här kommer ett smakprov på bildern =) Har fått uppleva mycket, gamla stan Rhodos, Lindos och en massa annat skoj, massor av sol och bad. Snorklat och samlat stenar, kollat på fiskar och bara haft det skönt!

Tack för en underbar semester, mammsen, pappsen, brollan, Åsa, Dan, Erik, Anne, Patrik, Jocke, Lotta

12 Juli - 09

För att idag om bara några timmar så åker jag till Rhodos med mina kusiner och familjer =) Ska bli superduper skoj men kommer så klart att sakna alla er här hemma! Speciellt min älskling och mina bebisar! Så kommer då inte blogga på en hel vecka men hoppas på att jag orkar blogga när jag kommer hem och lägga in litta bilder =D

Onsdag

Bara en liten parantes - Innan jag berättar om denna underbara dag så ska jag snabbt nämna en sak från igår. Igår var det dags flr hundjakt, Oscar ordförande i handbollsklubbens hund hade rymt och snäll som man är så gav man sig ut för att leta, jag kunde inte låta bli, brollan följde också med. Det var då ett par som hade hittat honom, sen hittade vi dem och Oscar. Dem höll på att snacka med polisen och gjorde en anmälan, men drog tillbaka den när vi kom. Tyvärr släppde dem honom och ja han sprang och började bråka med en hund så jag/brollan fick gå och bryta det hela för den andra ägaren han var nog lite borta han gjorde typ inget. Sen ringde jag till Micke och ja dem kom och hämtade Oscar. Så allt slutade bra =)

Dags för onsdag då, lill lördag som det så fint heter.Varit på Center Syd med familjen idag efter jobbet, hittade allt som jag behövde, ett par flippflopp äntligen, två linnen, två par schorts. Så nu är man redo för en riktig sommar, ska ju till Rhodos om bara några dagar, en vecka i värmen! Ska bli underbart, kul att hitta lite nya kläder, för det behövde jag =) Käkade wook på Center Syd idag, mycket gott var det. Så det blir till att ta med en färdig middag till jobbet imorgon. 2 arbets dagar till sen ska jag vara ledig i 2 veckor. Sen återstår det 5 veckor av sommaren och då ska jag jobba!

"Det är någon"

Ännu en dag på jobbet, som jag tidigare nämnt "ingen dag är den andra lik. Vilket man defenetivt kan säga, endast rensat en massa skit idag, sopat och sprutat lite ättika. Kanske inte låter som världens roligaste jobb, men vi har faktiskt haft superduper kul på jobbet. Tro det eller ej, men det är sant. Men en del kan man ju bara bli knäpp på, dem ger sig aldrig och det kvittar vad det än gäller. Jag är envis, men jag förstår andra, det finns en del som dock inte gör det.

M - Hörde du det? Det lät som om L sjöng, eller gjorde det inte det?
T- Jo, det lät som någon!
M - Haha
T - Jag menade L
M - Haha det får jag hoppas, att det var L och ingen annan

M - L det är någon!
L - Ha!?
M - Ja T sa att det var någon som sjöng!

6 Juli - 09

En helt vanlig dag, inget speciellt. Men man ska inte sluta förvåna sig, livet är fullt med överraskningar. Ingen dag är den andra lik, speciellt inte nu när man jobbar, i alla fall inte där jag jobbar. Haha men i grund och botten så är det faktiskt ganska så underligt, ganska så kul också för den delen om man tänker efter. Efter dagens jobb så har jag inte gjort så mycket, städat buren till mina bebisar, spolade av den med vatten slangen, sen skulle jag hoppa i duschen men då skulle mammsen köra till Kalle och lämna saker till brollan så följde med. Bara för att få träffa Midas, Kalles familjs hund, han är så go. Man får ta vara på varje tillfälle som ges med djuren =) Kan nästan inte slita mig från några av hundarna på jobbet, måste nästan hälsa på alla hela tiden =)

Mys!

Det är alltid så mys, mys att vara med dig. Att få sitta bredvid dig och känna värmen från din kropp styrömma ut, så nära men ändå på avstånd. Arr bara få ligga i din famn och du rör mig mjukt över kinden, stryker mig lätt över ryggen. Att veta att du älskar mig precis för den jag är, du vet hur jag är och du accepterar det. Därför älskar jag dig av hela mitt hjärta, saknar dig mer och mer för varje sekund som du är borta från mig, men det bevisar bara att jag älskar dig så otroligt mycket.

2 Juli - 09

Klockan ringde 05.45 första gången, 06.15 andra gången. Satte ett nytt alarm 06.30 sen steg jag upp, packade mina saker och klädde på mig. Satte mig på cyklen och cyklade till jobbet. Kan ju säga det att jag haft lite annerlunda uppgifter idag på jobbet och det är kul. Annars är det så enformigt, men ack inte idag!

Morgon 07.00-09.00
Städrunda, sopa av soprummen, plocka skräp samt sopat gångar.

Förmiddag 09.30-12.00
Grässklippning för hela slanten(super kul)

Eftermiddagen 12.30-16.00
Sprutat ättika, tvättat grässklippare, räffsat och sopat upp efter klippning av häckar

Min dag har alltså varit super tycker jag allt, men värmen puch säger jag bara. Snacka om att det har varit varmt, druckit det har jag gjort som bara den, men det är så klart bra. Det är gott när man är svettig och jobbar som in i. 6 veckor och 1 dag kvar! 

"Vi fyller 22 månader idag"

Att vara ensam, passar ibland, det kan vara skönt och jag behöver det ibland. Du vet hur jag är, du vet vad jag tycker om, du vet vad jag inte tycker om, du känner mig. Du vet saker som ingen annan vet, du vet precis hur jag är, vem Tette är! Du är unik och du har en speciell plats i mitt hjärta. Att vara tillsammans med dig, spendera tid med dig, det är helt magiskt, alltid lika mysigt. Tänker på dig varje gång som vi är ifrån vandra, men jag tycker om den där känslan av att få sakna dig. Då blir det extra mysigt att träffa dig igen om jag får sakna dig lite först =) Jag älskar dig min Mattiiin ♥ 

"Snart fyller vi 2 år, du fyller 20 år och jag fyller 20 år"

Jobbet - En vecka!

Tänk att idag så har jag jobbat i en vecka =) började ju jobba förra torsdagen. Två dagar tidigare än det var bestämt, men så kan det  vara, hoppa in tidigare. Men vad gör det när man har det så otroligt kul! Tänk jobbat i en vecka och jag har inte bloggat något om jobbet =O det är nästan skrämmande, men så är det ibland. När man har mycket annat att göra och sen helt enkelt ingen speciell ork, man är ganska trött efter 8h jobb ute i solen och så varmt som det är nu är inte att leka med! Har då aldrig någonsin tidigare druckit så mycket som jag har gjort under dessa tre sista dagarna! För er som inte vet så jobbar jag på HSB Skåne i Staffanstorp som typ vaktmästare för 3 året i rad ;) 6  veckor och 2 dagar kvar!