Att vända blad...

Blad

När det är dags att gå vidare, lämna allt som varit bakom sig. Att bara vända blad kan vara lite så drastiskt, man kan inte bara glömma allt. Inte om de betyder något för en eller om det är något som har berört en negativt eller positivt spelar ingen roll.

Men man måste kunna vända blad, liksom bara läsa vidare i boken, läsa fler kapitel. Livet är inte ett kapitel, det finns så otroligt många. En del mer betydelsefulla än andra, vi tycker och tänker olika.

Alla måste vi någon gång gå vidare här i livet, det är ingen ide att vara kvar på samma blad hela tiden! Man lever bara en gång, orka vara kvar på samma blad hela livet!? Vänd blad, se vad som händer här näst, skriv blad efter blad så fort som du är beredd att gå vidare till nästa blad. Vänd bladen i din egen takt, bestäm över ditt eget liv...      

"En gång du och jag, alltid du och jag"

Kärlek 07-09-01
Jag finner inga ord för vad du betyder för mig älskling! Jag kommer aldrig någonsin att kunna beskriva hur mycket jag älskar dig! Du kommer aldrig att förstå det, inte ens jag förstår det! Jag är bara så offtabart lycklig när jag är med dig! Tänker på dig alltid älskling, du är alltid med mig! Kommer aldrig någonsin att glömma 07-09-01 då de blev du och jag! Som du sa "En gång du och jag, alltid du och jag" Det finns inget slut, livet har precis börjat! Älskling du är mitt liv, du fick mig att förstå att jag var älskad, älskad på riktigt! Jag drömde inte, det var sant! Du fick mig att öppna mina ögon och se. Se vad livet har att ge, så mycket mer än de som ögat ser! Hjärtats stora lust, luftens fria vilja, du är den enda jag vill ha!

De som varit...

Farfars hjärta
De som varit de förgångna, de som nu är historia. Ska man glömma!? Man borde men det finns saker som man inte kan sudda ut och förtränga bara sådär. Saker som betyder ytterst mycket för en. Saker som bara inte vill försvinna, saker som man aldrig någonsin kommer att glömma, personer som aldrig kommer att försvinna i ens minne.

De finns alltid där, man släpper aldrig riktigt taget om dem. Precis så känner jag, jag kommer aldrig någonsin att släppa taget om dig farfar.

Jag minns än idag, hur du höll min hand i din och sa "Kalla händer men ett varmt hjärta" Farfar det finns inget slut, du kommer aldrig någonsin att försvinna från min stjäl. Du lever för evigt kvar här inom mig.

För mig kommer du aldrig vara död, du kommer bara vara borta, så långt borta! Önskar så att du vore här, en sista gång att jag kunde få säga allt det som jag aldrig hann säga till dig. Du lämnade oss så snabbt, men ändå så fick du lida så.

Livet är så fruktansvärt orättvist, varför ska det vara så!? Farfar mitt hjärta kommer alltid att tillhöra dig precis som ditt alltid kommer att tillhöra mig, vi två för alltid farfar<3   

Akuten i Lund 19.00!

Akuten

Akuten, precis varit där vilken upplevelse, dock ingen trevligt upplevelse!
Det är inte som man tror, det är inte varje dag man är på akuten vilket man ska vara glad för.
Så mycket folk, så många olika andledningar till att man är där!
Det är sjukt, själv så kom man där med lite ont i halsen, man kände sig så sjukt dum, där satt människor med
både de ena och det andra felet.
Där sitter folk som knappt kan gå.
En kille som troligen hade brutit foten, ca 11-12 år var där med sin pappa.
Han grät, han ville inte träffa doktorn, man såg rädslan i hans ögon. Hans pappa försökte att lugna ner honom. Men han drabbades av panik, så mycket folk och så många olika händelser på en och samma gång.
Man berörs även om det inte drabbar en själv, så får man en förståelse över vad som hänt och man känner sig berörd fast liksom på avstånd.
 

Sjuk =/

SjukBara så otroligt bull, orka det är inte rätt läge nu!
Okej det är aldrig rätt läge men va fan!
Temat börjar idag och jag missar allt, jag kommer fan att miss typ en hel jävla vecka!
Snacka om att jag får jobba röven av mig sen!
Skit, har iaf haft ännu en underbar helg med älsklingen!
Alltid lika mysigt!
Fast i morse när man vaknade mådde man SKIT!
Det var de enda rätta ordet som kan beskriva hur jag mådde och mår just nu!
Nyss vaknat och sitter här och försöker dricka lite varma koppen, kan dock knappt svälja =/
Pappsen är också hemma och är sjuk =/
Brollan han mår inte så bra hen heller, men han är i skolan!
Mammsen mår bra än så länge iaf!
Usch fy jag vill inte vara hemma, kommer ju ligga efter som fan i alla ämnen typ =/ Får iaf försöka att göra klart psykologin!
Alltid något, det är ju de lilla som räknas!
Nej nu ska jag nanna en stund orkar inte göra något =/


Vill bara säga att jag älskar min Martin<3

Ett liv utan dig!?

Kärlek
Ett liv utan dig!? Ett liv utan dig vill jag aldrig leva, du gör mig glad som du gör mig svag.
Jag kan knappt stå på egna ben när jag ser dig, jag blir knäsvag.
Ett liv utan dig hur skulle det vara!?
Jag vill inte tänka så, för det finns inget liv utan dig!
Mitt hjärta bankar när jag hör din underbara röst,
mina läppar formas till ett leende när jag ser på dig.
 Jag är din och du är min. när du sover hos mig så sover du inte i min säng, du sover i vår säng.
Allt mitt är ditt, vill dela allt med dig.
Allt som går att dela, det är inte jag mot världen längre, nu är det du och jag för vi står vid varandras sida i vått och torrt.
Jag vill aldrig någonsin lämna din sida, jag vill för alltid finnas där.
Martin jag älskar dig!
 

Älsklingens träning<3

Livet är underbart! Jag kan inte förstå att det är sant, igår satt jag i skolan och smsade med älsklingen och drömde mig bort, dröm de om att jag skulle får träffa honom samma kväll. Hade prov och det gick nog sådär, helt stressad. Men fick sluta efter det, vi fick hoppa över geografin underbart.
Hjärta av choklad
Men fick ändå gå hem och plugga. Men då fick jag sms av älsklingen
att han kunde komma till mig =] Så vi bestämde att jag skulle
komma och möta honom i Malmö, för jag skulle följa med på
hans träning. Vilket jag gjorde, pluggade lite geografi innan jag
stacka till bussen.

Sen var det psykologi som gällde, sen kom älsklingen och
hämtade mig. Sen kollade jag på hans
träning, trevligt! Sen tog vi bussen hem till mig, myspys! Hade ju
längtat efter honom något enormt! Sen var jag ju tvungen att käka
så vi gjorde lite käk, sen duschade vi och hade lite myspys
innan vi somnade. Helt otroligt underbart!

Älskar min älskling så sjukt mycket, vill aldrig i hela världen lämna honom<3 Älskling du är min lilla chokladpralin, den meningen kommer jag aldrig att glömma älskling, tyckte att det var så gulligt sagt! Älskar dig av hela mitt hjärta!  

Svenska - Antiken!!!

MVG
Förkylning och skola är två saker som inte hör ihop. Dock så lyckas jag nästan alltid att kombinera dem. Så sjukt trött och hängig. Vet inte riktigt varför jag gick till skolan idag, men nu sista lektionen så vet jag varför! Fick beskedet idag, vi fick veta det! Helt otroligt vi fick veta vad vi fick på svenskan som vi hade gjort, så klart så fick vi MVG! Bara så sjukt glad, den här lilla grejen förgyllde hela min dag, är mycket, mycket gladare nu än vad jag varit hela tiden annars idag. Trodde dock inte att vi skulle få MVG utan ett starkt VG, men ibland kan man överträffa sig själv. Just nu så vill jag bara träffa älsklingen!!!   

Helg med älsklingen<3

För att det är fredag, så otroligt skönt får jag ju lov att säga. Även om det är drygt att sluta 15.20 =/ men jag överlever. Så skönt idag har man då först varit i skolan då, dock drygare än vanligt, börjar nog bli lite så sjuk. Dock så kom älsklingen till skolan =] Ihoo!!! Tina och älsklingen hängde med mig hem, mycket trevligt. Vi skulle ju till Svedala sen på kvällen, efter många om och men så bestämde vi oss för att käka PIZZA, så älsklingen blev glad!
 
Mycket gott, men orkade då inte hela, men det är inget ovanligt. Sen skulle vi ha tagit 165:an men vi pallade inte gå dit, för om vi hade missat den så hade vi fått gå till busstationen igen, drygt värre. Så vi tog 172:an ist in till Malmö och bytte buss där. Hehe väl inne i Svedala så kom jag på att där hade jag ju varit förr, jag hade kollat på fotboll precis några meter ifrån älsklingens skola! Mysigt värre får man ju lov oh säga att det var på deras skola. De hade även ett par ytterst intressanta stolar som jag och Tinisen lekte lite med! Älsklingen tyckte dock att vi var lite knäppa, men så kan det vara! Sen kom ju även Nikki mycket trevligt de var ju ett tag sedan man träffade henne! Sen fick man även träffa en annan ytterst trevligt flicka Sara! Kollade lite på Idol osså, den följde vi Nikki till tåget då vi kom på att även vi kunde ta tåget.

Sen slutade det med att älsklingen behövde gå på toa så ja de blev närmaste buske, hehe även jag och Tinisen provade en annan buske. Det är nog de knäppaste vi gjort på länge asså! Sen tog vi tåget till Malmö, vandrade sedan till bussen, då jag upptäckte att mitt busskort slutat fungera igen =O Så trött på de, blev lite irriterad, och tyvärr så tog jag ut de på älsklingen (förlåt så mycket älskling). Ohh hemma då, så skönt gick hem oh hämtade Tinisens saker sen tillbaka till stationen! Sen gick jag och älsklingen hem och hade lite myspys!


Gahh så var det lördag, fy fan 08.00 ringde klockan. Det var ju dags för träning, snacka om att jag bara hade lust och skita i det. Men kunde inte göra det, hade ju lovat! Väl på träningen så var allt nice, man hade ju gjort det tyngsta, man hade ju stigit upp. Som tur var så gick allt snabbt, men segt på vägen hem. Gick tillsammans med Emelie! Hade då tagit mig friheten att ta pengar oh köpa frukostbröd till familjen. Sen då när man kom hem så låg älsklingen där oh nannade så sött. Min lilla gullegris, så sjukt söt.

Men han vaknade ganska så snabbt, så vi bestämde oss för att gå upp och duscha. Myspys, sen efter det så gjorde vi inte så mycket. Vi bara kollade TV och lyssnade på musik, själv så blev jag trött som in i, så jag somnade vid älsklingen när han kollade lite saker på sin dator. Sen bestämde vi oss dock för att gå och handla godis =] Mums, hehe men när vi hade plockat ihop allt som vi skulle ha så fungerade inte mitt kort =O ahh så fick gå ner i centrum och trycka ut pengar och då funkade det. Fick sedan gå tillbaka så drygt men fick iaf vårt godis. Käkade sedan och kollade på TV. Mysigt, fick sedan för mig att göra milkshake gottigottgott! Sen somnade vi gott efter lite myspys! 

  Aouww så nu var det söndag, sista dagen på helgen. Så drygt, vaknade ganska så sent, typ vid 11.30 men vi låg kvar oh myste, vi orkade inte gå upp. Sen gick vi iaf slutligen upp då och käkade frukost, gott var det för man var så sjukt hungrig. Vi fick dock sitta ute i och med att mammsen och pappsen höll på i vardagsrummet.

Goosch vad kalt, men överlevde fick mysa med älsklingen så! Sen fick vi för oss att vi skulle cykla till MC för vi blev sugna på mjukglass, ubergott jue! Så de gjorde vi sen cyklade vi hem igen. Hade lite myspys och duschade. Sen tog vi det bara lugnt, det är ju de man gör på söndagar, så lite smått tråkigt. Men fick se de positivt fick ju tillbringa ännu en dag med älsklingen för han bestämde sig att han skulle stanna till imon!

Så ja nu sitter man här på sista lektionen och det är måndag! Tyvärr kan man ju säga, för jag fick ju lämna älsklingen vid bussen 07.30. Saknar honom så, ville ju bara vara med honom.

Bara så sjukt drygt inte för att man vill gå upp ur sängen någon dag men idag ville jag absolut inte. Är så sjukt förkyld så det knappt är sant, ville bara ligga kvar och mysa med älsklingen. Men idag så ska jag plugga, företagsekonomi och sen får det nog bli lite psykologi eller geografi får se vad jag känner för. Men nu ska jag konsertera mig på svenskan i stället...   

Det finns inget slut farfar<3

Hjärtan
Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig! Du betydde så ofatbart mycket för mig, du var inte som alla andra. Du hade något speciellt, du var ytterst speciell för mig. Fanns alltid där, du förstod mig i alla lägen. Jag behövde inte säga något, du såg de på mig.

Att du inte längre finns hos mig, känns bara så tungt. Varje dag utan dig, är tyngre än att bära omkring på 100kg guld. Har ett stort hål i mitt hjärta, en del av mig har lämnat mig. Djupt där inne så finns du för alltid kvar. Din plats kan ingen någonsin ta, den är din, bara din!  

Jag som sa till dig att jag för alltid skulle finnas vid din sida, men endå så svek jag dig. Jag fanns inte vid din sida när du lämnade mig för gott. Kan inte få de ja gjorde ogjort, livet fungerar inte så! Önskar så att jag bara kunde skriva om hela historian utan något slut. För mig så finns det inget slut, du är alltid hos mig.

Ditt liv skulle inte sluta så här, livet är så orätvist. De bästa ska alltid försvinna först, utan någon anledning. Vad hade du gjort för ont, för att förtjäna all den smärta som du fick genomlida innan du lämnade oss!?

Försöker trösta mig med att det var bäst att du fick lämna denna jord, ingen förtjänar att lida så oh allra minst du! Att sakna någon så som jag saknar dig är ytterst jobbigt, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig!

Lyckligast i världen!

Älsklingen<3
Det finns nog ingen som är så in-i-helvetes lycklig som jag är! Det är du älskling som får mig att må så otroligt bra! Det är du älskling som alltid finns där för mig, det är du som förstår mig i alla lägen. Det är du som håller om mig när jag ska somna, det är du som vaknar vid min sida och säger "Gomorron älskling". Det är du som säger "Jag älskar dig, vill aldrig förlora dig". Det är bara dig, dig som jag älskar av hela mitt hjärta. Känns som om jag har känt dig hela livet, att du alltid har funnits där för mig. Vi kan snacka om allt, du får mig att le vareviga dag! Även då jag inte kan vara dig nära, då du finns några kilometer bort, så finns du ändå hos mig i mitt hjärta 27/7 älskling!

Man kan inte få...

Historia
Man kan inte få de man gjort ogjort, jag har insett det men du måste också inse det! Jag kommer alltid att älska dig som min vän, men mer än så kan jag inte lova dig. Allt blev bara så fel mellan oss, men det är inget att göra åt saken.

För nu är det som det är! Jag kommer inte att glömma dig, men jag kommer ihäller inte tänka på dig varje dag, i och med att det blev som det blev mellan oss. Du svek mig och det gjorde så sjukt ont! 

För mig är huvudsaken att vi kan snacka med varandra och att vi är vänner. För din vän vill jag alltid vara, så länge som du vill! Men vill du inte så kan jag inte hindra dig precis, de är ditt val.

Men din kommer jag aldrig att bli, för jag är lycklig så som mitt liv är nu! Jag har redan en pojk som älskar mig för den jag är! Vet att du tycker om mig vännen, men det är bäst att det blev så som det blev tror jag!? Hatar att jag ska behöva såra dig, men får sätta mig själv i centrum för en gångs skull!

 

2007-09-01

Kärlek

2007-09-01
1 Månad med min älskling idag!
En helt underbar dag, blev det tillslut, dock så skulle de inte ha blivit som det blev.
Men inget mig emot, vi var nöjda båda två, själv så hade jag studiedag!
Oh ja älsklingen "försov " sig.
Så jag fick spendera ännu en dag med min älskling, vilket var helt sjukt underbart!
För det finns ingen som är som min älskling, så underbar!
Kommer alltid att älska dig Martin Holmberg du betyder så ofatbart mycket för mig!
Du är inte som alla andra älskling<3
ÄLSKAR DIG<3