Helg med älsklingen<3

För att det är fredag, så otroligt skönt får jag ju lov att säga. Även om det är drygt att sluta 15.20 =/ men jag överlever. Så skönt idag har man då först varit i skolan då, dock drygare än vanligt, börjar nog bli lite så sjuk. Dock så kom älsklingen till skolan =] Ihoo!!! Tina och älsklingen hängde med mig hem, mycket trevligt. Vi skulle ju till Svedala sen på kvällen, efter många om och men så bestämde vi oss för att käka PIZZA, så älsklingen blev glad!
 
Mycket gott, men orkade då inte hela, men det är inget ovanligt. Sen skulle vi ha tagit 165:an men vi pallade inte gå dit, för om vi hade missat den så hade vi fått gå till busstationen igen, drygt värre. Så vi tog 172:an ist in till Malmö och bytte buss där. Hehe väl inne i Svedala så kom jag på att där hade jag ju varit förr, jag hade kollat på fotboll precis några meter ifrån älsklingens skola! Mysigt värre får man ju lov oh säga att det var på deras skola. De hade även ett par ytterst intressanta stolar som jag och Tinisen lekte lite med! Älsklingen tyckte dock att vi var lite knäppa, men så kan det vara! Sen kom ju även Nikki mycket trevligt de var ju ett tag sedan man träffade henne! Sen fick man även träffa en annan ytterst trevligt flicka Sara! Kollade lite på Idol osså, den följde vi Nikki till tåget då vi kom på att även vi kunde ta tåget.

Sen slutade det med att älsklingen behövde gå på toa så ja de blev närmaste buske, hehe även jag och Tinisen provade en annan buske. Det är nog de knäppaste vi gjort på länge asså! Sen tog vi tåget till Malmö, vandrade sedan till bussen, då jag upptäckte att mitt busskort slutat fungera igen =O Så trött på de, blev lite irriterad, och tyvärr så tog jag ut de på älsklingen (förlåt så mycket älskling). Ohh hemma då, så skönt gick hem oh hämtade Tinisens saker sen tillbaka till stationen! Sen gick jag och älsklingen hem och hade lite myspys!


Gahh så var det lördag, fy fan 08.00 ringde klockan. Det var ju dags för träning, snacka om att jag bara hade lust och skita i det. Men kunde inte göra det, hade ju lovat! Väl på träningen så var allt nice, man hade ju gjort det tyngsta, man hade ju stigit upp. Som tur var så gick allt snabbt, men segt på vägen hem. Gick tillsammans med Emelie! Hade då tagit mig friheten att ta pengar oh köpa frukostbröd till familjen. Sen då när man kom hem så låg älsklingen där oh nannade så sött. Min lilla gullegris, så sjukt söt.

Men han vaknade ganska så snabbt, så vi bestämde oss för att gå upp och duscha. Myspys, sen efter det så gjorde vi inte så mycket. Vi bara kollade TV och lyssnade på musik, själv så blev jag trött som in i, så jag somnade vid älsklingen när han kollade lite saker på sin dator. Sen bestämde vi oss dock för att gå och handla godis =] Mums, hehe men när vi hade plockat ihop allt som vi skulle ha så fungerade inte mitt kort =O ahh så fick gå ner i centrum och trycka ut pengar och då funkade det. Fick sedan gå tillbaka så drygt men fick iaf vårt godis. Käkade sedan och kollade på TV. Mysigt, fick sedan för mig att göra milkshake gottigottgott! Sen somnade vi gott efter lite myspys! 

  Aouww så nu var det söndag, sista dagen på helgen. Så drygt, vaknade ganska så sent, typ vid 11.30 men vi låg kvar oh myste, vi orkade inte gå upp. Sen gick vi iaf slutligen upp då och käkade frukost, gott var det för man var så sjukt hungrig. Vi fick dock sitta ute i och med att mammsen och pappsen höll på i vardagsrummet.

Goosch vad kalt, men överlevde fick mysa med älsklingen så! Sen fick vi för oss att vi skulle cykla till MC för vi blev sugna på mjukglass, ubergott jue! Så de gjorde vi sen cyklade vi hem igen. Hade lite myspys och duschade. Sen tog vi det bara lugnt, det är ju de man gör på söndagar, så lite smått tråkigt. Men fick se de positivt fick ju tillbringa ännu en dag med älsklingen för han bestämde sig att han skulle stanna till imon!

Så ja nu sitter man här på sista lektionen och det är måndag! Tyvärr kan man ju säga, för jag fick ju lämna älsklingen vid bussen 07.30. Saknar honom så, ville ju bara vara med honom.

Bara så sjukt drygt inte för att man vill gå upp ur sängen någon dag men idag ville jag absolut inte. Är så sjukt förkyld så det knappt är sant, ville bara ligga kvar och mysa med älsklingen. Men idag så ska jag plugga, företagsekonomi och sen får det nog bli lite psykologi eller geografi får se vad jag känner för. Men nu ska jag konsertera mig på svenskan i stället...   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo