Bibblan 📚

Idag blev det en liten tur framåt eftermiddagen för mig och barnen. Då sambon varit hemma hela dagen för han haft ont i ryggen, så han fick va hemma och vila ryggen. Men resten av familjen packade i oss i vagnen för att gå en sväng till bibblan. För att träffa barnens mormor. Sen för att skriva ut lite papper, samt passa på att låna några böcker när vi ändå va där. Vi fick skrivit ut de vi skulle, samt att vi fick lånat några böcker. Fixat nytt lånekort för mig. Samt lekt en stund ;) sonen sov hela turen, vaknade när vi skulle gå till Ica för att handla mellis. Sen blev det en tur hem till mamma och pappa för att äta lite mellis där med barnen innan vi traskade hem igen. 

(null)

Doplammsgudstjänst 🐑

Så vart det lördag och det innebär hela familjen lediga ;) mysigt minsann. Dagens aktivitet var doplammsgudstjänst i vår församling för att hämta hem lillemans lamm :) Där morbror Johan, morfar, farmor och farfar hängde med och efter gudstjänsten blev det lunch. Köttfärsås och pasta :) mums tyckte vi alla. Speciellt sonen :) hehe Sen blev det promenad hem till oss, för lite fika. Då kom även mormor hit, sen grillade vi på kvällen och barnens farmor och farfar stannade hos oss. En mysig kväll minsann :) 

(null)

1 års kontroll 👶🏼

Så vart det dags för vår lille kille att gå igenom sin 1 års kontroll på BVC ;) väga och mäta samt vaccination stod på shemat för vår lille kille. Allt i sin ordning med vår kille, han följer sin kurva fint och allt såg bra ut. Inget konstigt minsann, sen gick det fint med vaccinationen. Lite ljud kom det från lilleman, men när han fick en leksak så va de bra igen ;) hehe älskade unge! Över 12kg nu ;) Sen efter besöket fick det bli lite lek och sångstund innan det blev lunch ;) sen traskade vi hemåt en sväng innan det var dags att hämta hem syrran :)

(null)

Lekplatstripp 💨

För att vi varit inne och städat samt fixat en massa här hemma denna blåsiga dag. Men som så många gånger förr så har jag kli i benen om jag sitter still för länge ;) hehe så efter vi fått lite mellis i magen så packade vi cykelvagnen och tog en sväng genom byn ;) till en av våra många lekplatser. En mysig liten utflykt innan vi trampade hemåt igen för att fixa mat. Sen mysa i soffan innan läggdags.

(null)

Kalas tajm 🎂

För att idag är det en stor dag, vi ska fira våran lille Vegas ;) som fyllt 1 år minsann. Stor kalas som dottern säger. Alla ska komma, det är mys. Första reaktionen när vi skulle ha kalaset i lokalen som vi brukar ha när dottern fyller år. Så tyckte hon det var konstigt att vi skulle fira lillebror där och inte henne. Men sen när vi va där och fixade en massa så va det helt okej ;) hehe inte lätt minsann.

Det blev en mysig eftermiddag/kväll med alla nära och kära. Så otroligt kul att både min farmor, mormor och morfar kunde vara med. Så även min mammas faster ;) det är inte alla som har den turen ;) men vi har! Ett fint och mysigt kalas. Maten blev uppskattad och allt blev lyckat. Fylltfranskbröd blev det denna gång och glass kiosk till efterrätt ;) så än en gång ett stort GRATTIS till dig vår lille Vegas!

(null)

Kvällspromis 🌔

När vädret tillåter en kvällspromis med en underbar solnedgång ;) det är härligt. Då kan man inte sitta inne och sega. Hehe då får dessutom denna mamma extra kli i benen. Så sagt och gjort så blev det en promenad i byn med båda barnen. Sambon vart inte hemma, vi gick till två olika lekplatser innan det blev mörkt och solen började gå ner. Så mysigt, härligt väder och sen kunde man sitta ner i soffan med gott samvete. Det är alltid skönt minsann ;) 

(null)

Kompisar 👶🏼🐕

När en bild säger mer än tusen ord ;) vår älskade Kiwi och Vegas som myser tillsammans i köket. Det är så underbart att se hur lugn, snäll och mysig Kiwi är mot barnen. Hon är som hon är annars, men mot Vegas och Veija är hon fantastisk. Vår älskade Kiwi ;) om din kompis Frank ändå kunde varit här hos oss. Känns konstigt att tänka på det, men snart har det gått 1 år sedan han somnade in. Vår allas älskade Frank.

Men så mycket kärlek där är i denna bild. Det är ibland svårt att fatta. Massor av kärlek vår älskade Kiwi och Vegas.

(null)

Höstpromenad 🍁

När det är så skönt väder som det varit idag är nog höstpromenaderna de bästa promenaderna utan tvekan. När det liksom är så lagom, du behöver en jacka. Men inte hundra lager på dig för att gå ut. Så idag vart vi på promenad, jag, lilleman och vår fyrbenta ;) En mysig sväng i det fina vädret. Man får njuta när man kan, passa på. För rätt som det är så är det tråkigt höstväder, med storm och regn. Man får njuta!

(null)

Mini firande 🎉

För att idag är det ingen vanlig dag :) det är vår underbara Vegas födelsedag och som vi brukar göra så blir det lite mini firande här hemma med mormor, morfar, morbror, farbror och hans fru. Tyvärr kunde inte farmor och farfar komma denna gången. Men vi andra fick en mysig eftermiddag och kväll ;) hehe Lite paketöppning och beställning av mat. Ja ni läste rätt ;) jag lagade inte mat till alla haha. Sen blev det även lite efterrätt, som uppskattades av alla. Så även sonen, mums minsann! Ett stort GRATTIS vår älskade Vegas! Dagen till ära så ville han inte ha någon kvälls välling ;) haha han åt så mycket av min kycklingrulle och chokladkaka så han somnade bums sen!

(null)



Vegas 1 år 💙

Älskade lilla minimänniska vad skulle vi gjort utan dig!? Tänk att det var du som låg där inne och skvalpade runt, vår älskade Vegas. Att det var du som valde oss, att du valde att komma till vår familj. Underbara barn, en glad och charmig liten prick sedan första stund. Men bråttom hade du inte, du tog det hela med ro, som du gjort från början. Alla kontroller som jag fått gå på, men allt va bra med dig. Du växte och hade det gött där inne, inga planer på att komma tidigt som din syster. Så dig fick vi starta och ut kom du vår "lille" kille ;) 4040g och 54cm kärlek kom ut i en väldig fart när du beslöt dig för att komma. 

Vår älskade kille, lite hjälp med andningen, då du tagit några hastiga klunkar fostervatten ;) törstig redan då! Så en tur till NEO fick vi ta även denna gång ;) men vad gör det när allt gick bra! Tänk nu har det gått exakt 1 år sedan du valde att titta ut. Dagen efter din farfars födelsedag! Tur du valde en egen dag ;) hehe Vi älskar dig så, vår älskade Vegas. En kille med krut :) en bastant kille minsann, hade vi vetat att du skulle va ett kraftpaket så hade vi gymmat innan du kom! Hehe världens bästa lillebror är du och världens bästa storasyster har du! Vi älskar dig massor Vegas, tänk att du redan är 1 tiden den bara flyger iväg.

(null)

Kalas 🍰

Kalas dagen till ära för "svärfar" som egentligen fyller år dagen innan lilleman ;) hehe men som tar sitt kalas tidigare för att vi ska fira lilleman nästa helg ;) Så idag blev det en tripp till Bjuv, för lite gotteheter och bebismys ;) så underbart. Man blir så bebissjuk ;) haha sambon brukar säga att det är något fel på mig! Men icke, hehe man blir bara så sugen på bebis igen, trots att vi har en fortfarande. Han har ju inte fyllt 1 än ;) hehe

(null)

Lillebror 💙

Det är så härligt när man kan hjälpa någon annan :) man är bra på olika saker, man är stark på olika sätt. Inga speciella planer denna dag, ute på promenad med lilleman och det plingar i luren. Lillebror som undrar om jag kunde komma in till honom och hjälpa han med en sak på datorn. Massa som skulle läsas också ;) vad gör man inte för sina syskon? Hehe så vi blev hämtade jag och dottern. Fick gjort det där vi skulle, sen en snabb sväng på lekplatsen hann vi med det med ;) Sen när vi skulle bege oss mot bilen, tror ni inte att en fågel lyckad skita mig rakt i håret! Jag som hunnit duscha innan vi skulle till min bror. Snacka om otur, haha men får köpa mig en lott imorgon ;) 

(null)

Kåseberga 🐟🦐

Så fick man en sådan där blixt idé igen och behovet av att hitta på något som ibland bara dyker upp för mig. Får liksom myror i hela kroppen ;) måste göra något, så som gå en promenad, besöka någon eller någotställe! Så denna gången blev det ett ställe som vi ofta åkte till när vi var mindre, Kåseberga hamn ;) ett mysigt litet ställe vid havet. Där vi köpte rökad fisk och goda såser. En familjetripp minsann, sen en liten biltur för mig, övningskörde hela vägen dit och än en gång kan jag konstatera att jag är inte alls bekymrad över mig själv i trafiken, utan alla andra idioter som finns på vägarna. Några vart ju ute och körde denna dag kan jag säga ;) haha

Men vi kom fram och fick gått vår lilla mysiga promenad och köpt vår rökade fisk ;) mums minsann. En liten fika nere i hamnen innan det vart dags för lunch. Blev middag hos oss på kvällen då även min farmor kom, rökad fisk med tillbehör en mysig kväll. Så ännu en mysig dag :) med min älskade familj!

(null)