Semester/Sommarlov 🤗

Wiiihhoooo för att idag var det dags för denna kvinna att gå på semester och dessutom jobba sin sista dag :) börjar jobba igen i Augusti! Känns länge dit, men skönt ska det bli minsann ;) blir ca fem och en halv veckas ledighet, semester och föräldrarledigt. Så nu ska man fylla dagar med en massa skoj och annat. Skönt att lämna jobb idag med en bra känsla inför nästa termin :) men det får vänta! Här blir det semester tankar för hela slanten minsann! Firar med pizza och glass!

2 dagar kvar...

Vi räknar ner och det är endast två arbetsdagar kvar innan denna mamma tar semester :) wiiihooo och dottern får lite ledigt hela 5,5 vecka faktiskt! Ska bli så skönt med lite ledigt. Finns det några planer för ledigheten, hrm lite då vi troligen ska till Skölderviken några dagar men det blir i slutet av ledigheten :) Får se vad ledigheten annars har att bjuda på. Hoppas det fina vädret kan komma och stanna.

Midsommar 🌼

Det blir minsann tredje midsommaren för Veija hon hann ju titta ut innan midsommar 2015 :) än om hon var beräknad efter det. Men ack som det kan gå! Tredje gången, men faktiskt första gången hon kan vara med på "riktigt" inte för att jag tror att hon kanske kommer komma ihåg så mycket men ändå. En mysig midsommar i Bjuv blev det i år för lilla familjen ♡ hos Veijas farmor och farfar tillsammans med deras vänner. Härligt och vi hann minsann att klä midsommarstången, men sen kom regnet. Det bara öste ner :( som vanligt höll jag på att säga. Men det brukar liksom vara regn på midsommar.


Delar med mig av några bilder från vår midsommar :) hehe älskade lilla unge du är vårt allt. Kiwisen fick vara passa huset och älskade mammsen och pappsen passade henne ♡ En härlig midsommar med andra andra, kändes dock som om vi inte gjorde annat än oh åt :) hehe 

Varma dagar ☉

Sommaren har änsålänge bjudit på en del gobitar så som några soliga dagar och glass. Samt många timmar ute :) härligt minsann. Som bara en sådan sak som att slippa ha jacka på sig och massa lager. Kommer bli en mysig och bra sommar, det känner jag på mig. Samt nu i skrivande stund har jag 5 arbetsdagar kvar innan semestern. Så nedräkningen har börjat hehe ska bli skönt med lite ledighet och soliga dagar som jag självklart beställt. 


Men nu är det så att vi njuter varje dag och har tagit tillvara på varje minut av soliga timmar. Ute länge på kvällarna och vi träffar alla i släkten också. Sen har vi för ett tag sedan skaffat cykelhjälm till Veija, så nu cyklar vi hit och dit :) Skönt att kunna välja på cykel eller gå. Bjuder på en sommarbild på hjärtat vårt ♡ underbart!

Firat bästa lillebror 🎂

Firat bästa lillebror då han fyllde 24 år i måndags :) Tänk vad tiden går. Fick verkligen tänka efter när sambon frågade ja han blir 24 va!? Ehh ja 24 för jag är 27. Ja det stämmer minsann! Inte så lätt att hänga med alla gånger, åh inte heller att hålla reda på alla. Tänk min lilla lillebror är 24! Inte för att det är gammalt, men 24 känns ändå vuxet och seriöst. Hehe själv är man inte så långt ifrån 30! 


Det blev ett mysigt kalas med goda kakor och tårta :) Veija hon njöt minsann. Sen blev det grillning på kvällen. Så en hel lång kväll ♡ mysigt minsann! En härlig dag med fint väder, då vi kunde sitta ute! Är sommaren här på riktigt, här för att stanna!? Man kan ju hoppas :) Ett stort GRATTIS till världens bästa lillebror ♡ Älskar dig!

Sommarlov 🌻

Wiiihoo för i torsdags var det dags för sommaravslutning på jobb med alla barnen och kära kollegor. En härlig dag men också lite sorglig dag. Då några kära kollegor inte kommer jobba kvar. Av olika anledningar, men ändå. Trist minsann, men så är läget. Men nock om det och åter till sommaravslutningen :) härligt väder bjöds det på hela dagen och alla var så fina ♡ själv började man sent och hade stängning. Vilket var sådär trist, men man fick göra det bästa av det hela. Få barn kvar så vi slappade och gjorde det vi kände för. 


Kunde i alla fall gå lite tidigare från jobb :) skönt man ville bara hem. Än om man skulle jobba dagen efter också så :) hehe kändes inte så. Så nu har barnen sommarlov, vilket betyder att en del är lediga, men en del är också hos oss på fritids :) så vi får hitta på en del skojiga saker minsann! Två veckor tills jag får semester/Sommarlov ♡ 9 arbetsdagar! 

Min andra halva...

Det är du som är min andra halva, min bättre hälft. Det är du som får mig att må som allra bäst, du som får mig att skratta varje dag. Det är du som får mina gråa hår att titta fram ibland. Du som är den där speciella personen som jag bara älskar oavsett vad. Du som är den enda för mig, den rätta. Du är den jag vill dela resten av mitt liv med ♡ min stora kärlek. Pappa till mitt barn och förhoppningsvis pappa till mina barn så småningom! Det finns någon för alla, man ska bara hitta rätt. Så som jag gjorde för 5 år och 4 dagar sedan. Tänk vad tiden går, 4 år som förlovade ♡ Jag älskar dig!

Bebissjuk 👣

Gahh har enda sedan Veija kom sagt att minst ett syskon vill jag att Veija ska få. Det liksom kliar i hela kroppen. Vill ha en bebis ♡ Tänk så underbart att få uppleva det igen. Jag hoppas, hoppas att man har den turen. Har varit sugen ett tag, men för kanske en vecka sedan eller så. Så blev suget ännu större :) längtar så efter en till bebis. För att inte tala om när man ser alla gravidbilder, magar och bebisar överallt. Jag vill uppleva det igen :) minst en gång till. Gärna två om jag får bestämma. Man blir ju så sugen på en till när jag igår satt och kollade samt fixade med mina bilder på mobilen.


Så man kan bara önska och hoppas att man får uppleva det igen. Önskar även denna gång att man får gå en hel graviditet. Även över tiden om det skulle behövas. Men framförallt att bebis är frisk. Helt klart att alla får må bra och vara friska. Längtar tills det är vår tur, blir så glad för alla andra när dem får det där lilla + på stickan och allt går vägen ♡ Kärlek!

Egentid...

Egentid är även den så viktig minsann :) utöver att jag fixar mina älskade naglar typ en gång varje vecka eller ja efter 1,5 vecka så får det från och med nu bli en och annan joggingtur. Ibland själv och ibland med dottern som kan följa med då jag införskaffat mig en joggingvagn. Som jag fyndade för 900:- nöjd! Ibland gör man bra köp. 

Sommaravslutning 💐

Så vart det sommaravslutning för vårt lilla/stora hjärta ♡ Tänk vad fort tiden går, efter sommaren är det ett helt år sedan lillaloppan började på förskolan :) som tiden går. Men innan dess blir det minsann sommarlov och jag själv ska hinna med en sommaravslutning till. Med alla barnen på jobb. Men för att återgå till loppans avslutning. Tyvärr hann Veijas farmor bli förkyld också så dem kunde inte komma. Men mormor, morfar samt gammelmorfar kom. Så det blev några i alla fall. Dock hade förskolan prickat in den dagen då det skulle storma som mest. Inte lätt minsann. Så lite kallt var det allt. 


Men det störde inte barnen i alla fall ;) Veija hon showade på för alla. Hon var den enda som dansade båda deras danser och mer därtill. Älskade lilla unge ♡ mamma och pappas hjärta. Super duktig var hon minsann. Glad blev hon när hon fick se oss. Samt när gammelmorfar kom förbi en sväng. Några veckor till sen blir det sommarlov för Veija och semester för mig ♡