29 September - 10

Usch tiden går och man hänger knappt med. Har inte haft tid att uppdatera här på ett tag. Men sånt är livet, men nu kommer det ett litet inlägg. Så vad har nu hänt sedan sist? Hrm ja var ska man börja? Händer ju saker helt tiden, inte lätt att hänga med. Har i alla fall haft super ont i knäet :/ även i vänster knäet :S helt sjukt. Skaffat facebook :O oh nej det var inte jag som skaffade den, för det var Sebastian och Mattiiin som skaffade den åt mig :P Men nu kan ni även hitta mig där!

Överlevde dagens träning, 20 ungar också jag. Alla andra tränare hade förhinder, men jag såg det hela som en utmaning. Vilket man lungt kan säga att det var. Inte lätt, men det svåra var inte att dem var 20 st utan att vi har två grupper. Fick en ny idag :) alltid lika kul! Annars så har jag intr gjort så mycket denna dag, duschat och sitter nu vid TV:n och kollar Efterlyst på TV3 :)

2h med mys

Efter en lång dag i Skrylle med skolan så var man rätt slut, man blir liksom trött av att bara vara ute. Ute sedan 08.45 till 15.00 ungefär. Så det känndes i kroppen när man kom hem, speciellt i knäet. Så hoppade i duschen, sen blev det en stund framför TV:n i sängen tillsammans med Frank. Slutade med 2h mys, vaknade 18.20 så då fick vi masa oss upp, ut och gå en sväng. Sen har vi myst hela kvällen, snart dags att gå sista turen för idag.


(Frank, 23 sep 2010)

Brännboll

Ännu en frilufsdag på Hvilan, helt fantastiskt. Naturligtvis så var det vår klass som fick äran att organisera det hela åter igen. Sist var det vollyboll som stod på schemat, denna gång tipsrunda och brännboll :) Något försenade under dagen, men det var ingen som märkte det, då allt rullade på så ingen klagade. Alla gick vår fina tipsrunda och det var två grupper som fick 32/36 så det var bra!

Brännbollen den rullade på precis som vollybollen :) man fick ju göra en insats och plocka ner tipsrundan så man har faktiskt gått 5km. Sen har man chillat runt med alla trevliga människor. Har ännu en gång haft en trevlig dag med skolan :)(Skrylle, 23 sep 2010)

Angel in the heaven

Jag ser det som en ära, en ära att ha några av dem jag älskar mest i denna värld i himlen. Jag vill och kommer alltid minnas dem för vem dem var för mig. Inte vem dem var för alla andra, jag ser dem som en del av mitt liv. Dem är fortfarande en del av mitt liv, dem är bara inte här, här hos mig fysiskt.

Jag saknar er my angels ♥

21 September - 10

Ingen dag är den andra lik, vad mer kan man säga. Ingen dag går i repris, det finns helt enkelt bara en 21 september 2010, denna dag precis som alla andra går aldrig någonsin i repris, därför får man leva dagen, när den väl är här. Man får ta vara på de ögonblick som man får ta del av. Det man inte får uppleva, är inte heller meningen att man ska uppleva.

Jag tror att allt har en mening, det finns helt enkelt en mening för allt och alla. Sen att en del saker är mer positiva än andra och att en del människor tyvärr får vara med om en massa skit. Men jag tror ändå att det har någon mening, sen vad meningen är det är en annan sak.

21 september 2010 har bjudit på massa saker som alla andra dagar, men kan inte säga att jag gjort samma sak som alla andra dagar som en del brukar säga. En del saker gör man varje dag och det är så det ska vara. Men man gör alltid något unikt varje dag. Dagens unika sak var att jag var ute och gick i mina nya vandrarkängor som jag fick av mammsen och pappsen igår :)


(Frank i mossen, 21 september 2010)

Life is life...

"Dröm stort & sikta mot månen. Når du inte dit så ta en stjärna påvägen"

Man har fått höra ett par gånger att man ska leva varje dag som om den var den sista. Men det tycker jag inte är sant, tänk vad skönt att inte veta när det är dags att vandra vidare. Plötsligt händer det helt enkelt. Det var faktiskt min farmor och hennes väninna som sa det. Har faktiskt funderat på att tatuera texten som står överst, tycker den är så skön på något sätt.


(Jag, 16 sep 2010)

14 September - 10

En lång men ändå chill dag i skolan. 08.30 var det dags för musik, första lektionen för den här gången :) faktiskt helt okej för att vara musik, man är ju inte speciellt musikalisk ;) Sen bjöds det på många glada skratt naturligtvis. Efter musiken var det dags för 3h håla :/ drygt eller vad?

Men några stycken från klassen drog till Burlövs center och tog det lungt. Första affären vi steg in i allihop, gissa vilken? BR leksaker haha, vi hade i alla fall skoj, lättroade som vi är. Tog sedan en tur runt, slutade på Expresso house för en fika med Clara och Janette. Mome, Mulslem, Puja, Walid och Jaybee tog en tur till i affärerna. Sen bar det av till skolan för lite käk. Sen svenska och sedan hem.

Bara tagit det lungt resten av dagen, myst med familjen.


(Frank, 14 september 2010)

Att älska...

En del tycker att det är självklart med en familj, en familj har väll alla? En familj som man älskar, en familj som älskar dig som du är. Men det är inget som är självklart för alla. Det vet både du och jag om vi tänker efter, men jag vet samtidigt att jag är en av de lyckliga som har en familj som älskar mig, en familj som alltid finns där för varandra, världens bästa familj.

Att älska någon annan, kanske känns givet. Men det är inte lika givet för alla, alla vill vi känna oss älskade. Alla vill vi dela med oss av vår kärlek, men alla har inte någon att dela sin kärlek med. Så dela med dig av din kärlek till så många som det bara går, det kan finnas någon som behöver det.


(Skrylle, 4 september 2010)

Den 13 september

Denna måndag till ära så har man varit ledig från skolan, skönt att få sova ut litta. Inte för att man inte gjort det i helgen men ändå ;) hade ju en liten hund som väckte mig 08.00 och tuggade på täcket :/ mindre nice. Men somnade i alla fall om igen, vilket var tur för jag var super trött.

Men nog om det, har i alla fall hunnit en hel del idag trots min lilla sovmorgon. Ute och gått med hunden, då mammsen är sjuk, pappsen jobbar och brollan är i skolan. Sen varit en sväg på bibblan, lämnat mina böcker så nu blev man av med dem äntligen. Sen cyklade jag hem till min älskade farmor och fikade. Även hennes granne kom på besök, så fick underhålla dem i nästan 2h. Men sen var det dags att bege sig till djuraffären, handla litta mat till mina små råttisar. Men naturligtvis så träffade man Stefan och Mattias påvägen, även lite andra människor som man var tvungen att snacka en sväng med, så det blev ett stopp påvägen. Sen en sväng in på City gross, handla fika med hem till mammsen och mig.

Tagit det lungt, försökt att lägga in en annons på blocket, inte funkat som jag velat men så är det, hoppas det funkar sen i alla fall. Får la ha lite tålamod! Även fixat lite annat smått och gott. Fikat med mammsen också vidare. Sen nu sitter man här och laddar inför kvällens träning som man ska hålla i, ska ha handom P00-01 då deras tränare ringde och frågade om det gick bra. För dem skulle ha föräldrar möte ;) haha så det ska nog gå fint! Kankse kommer ett inlägg senare ikväll om jag orkar :P

Ville bara säga...

Jag ville bara säga hur mycket din förståelse och din närhet betyder för mig. Det finns inga ord som kan beskriva denna känsla. Det är bara underbart att veta att man har någon som dig.

Älskar dig Mattiiin ♥

Din dag!

Idag är det en speciell dag, det är nämligen världens bästa farfars födelsedag. Om du varit här med oss ännu så hade vi tillsammans firat din dag, 80 år! Grattis på din dag farfar, tänker på dig. Det känns tomt utan dig, det går inte en enda dag utan att jag skänker dig en tanke. Minst en tanke per dag, som jag sagt så många gånger förr så är du inte borta för mig, du är bara inte här.

Ett stort GRATTIS på din dag!

Hänt på Hvilan

Tiden den bara springer bara iväg, helt sjukt. På fredag har det gått en hel månad sedan jag började på Hvilan, tänk en hel månad! Som alltid i mitt fantastiska liv, så har det ju hänt grejer ;) Ligger lite efter här i bloggen, men sånt är livet. Lägger kruten på andra saker, kommer lite inlägg då och då när man har tid och känner för det helt enkelt.

Som nu, har en liten stund över. Precis kommit hem från Stefan, snackat lite om terminen på handbollen, planerat lite smått också. Sen blev man bjuden på god kantarellsoppa :) mumsigt värre. Nu sitter man här i soffan vid TV:n och ska skriva en liten reflektion. Inte vet jag hur jag ska börja, eller med vad. Men det kommer säkert snart, börjar ja så skriver jag den snabbt ;) Så tar ett inlägg här emellan.

Detta inlägg hade jag tänkt lägga fokus på vår underbara Vollyboll turnering som vi i Flu1 skulle organisera och planera. Vilket gick superduper bra, fantastiskt hur bra det blev. Sen var det ju pricken över i:et att vi spelade final mot lärarna och vann ;) nice!


(Vollyboll turnering, 2010 31 augusti)

Lekdag på Hvilan

Dags för en liten som uppdatering då ja, som sagt haft en del att göra så inte hunnit uppdatera förrän nu. Inte för att det hänt onintressanta saker eller så men haft fullt upp. Så är det när man går i skolan därför ligger jag efter ca en vecka med bloggen. Men bättre att hinna med skolan ;)

Som rubriken lyder så har vi haft en lekdag på Hvilan ;) en lekdag som planerats av Flu2, endast till oss i Flu1 :) den bästaste klassen någonsin. Har haft så ofantligt kul denna dag samt resten av veckan. Kommer några få bilder som får spegla vår dag i Alnarpsparken, så otroligt fint. Dagen bestod av vandring från skolan till parken, tipsrunda påvägen, lekar och fika när vi kom fram.


(Augusti 2010, Alnarpsparken)