Vind...

Usch ja inget kul alls :( har näst intill varit storm hela veckan. Men har varit envis och cyklat ändå. Till och från jobb alla dagar hittintills ;) hehe trots att man i stort sett haft motvind varje dag till jobb. Även hem idag då vinden måste ha vänt. Men vad gör det, det är trots allt skönt att cykla :) känns så bra när det är gjort. När man kommer till jobb, sen när man kommer hem också! 
 
Trots att det är rörigt på jobb, vilket det mer eller mindre har varit sedan dag 1! Men det är la en av minusen när det gäller nya arbetsplatser. Inte lätt när man trivs på sitt jobb, men kan tänka sig att göra något annat samt att man vill ha ett jobb på 100% och inte "bara" 75%. Men jobb växer inte på trä och vem vill inte ha ett fast jobb? Men det är minsann inte lätt det heller. Brukar dock trösta mig med att jag i alla fall har ett jobb. Finns många som inte har det.  
 
På tal om jobb så har jag varit på en intervju :) gick super. Ska på intervju nr 2 angående samma tjänst :) gäller ett extra jobb, hoppas det kan gå vägen. Sen ska jag på en till intervju ;) wiiihhiiioo det går bra nu! Så får la se vad framtiden har att erbjuda vad det gäller jobb samt annat. Det slog mig häromdagen att det är helt underbart att livet bara rullar på och det är helt enkelt toppen ;)

Invigning...

Så har ännu en vecka bara flugit förbi. Hade lite lyx förra veckan då både jag och älsklingen var lediga i måndags och det var minsann skönt. Dessutom mysigt med en extra dag tillsammans. Men vi låg inte på latsidan ;) vi var och skaffade oss utemöbler. Så här går det minsann framåt. Har ju varit super väder hela veckan. Man känner att våren är påväg. Så nu äntligen kan även vi vara på balkongen och inte bara Kiwi. 
 
En härlig vecka helt enkelt. Dagarna på jobb går fortare än vanligt när det är fint väder. I fredags fick vi ett ryck och monterade ihop grillen. Det fattades bara lite andra saker för att kunna grilla ;) hehe så i lördags så åkte vi till Hornbach och köpte ben till grillen så vi skulle slippa grilla på marken. Blev super bra :) sen fick vi även införskaffa lite andra grillsaker. Så nu är vi redo för en vår/sommar med massa grillkvällar ;) 
 
Blev invigning av grillen på lördagen med bästa vän och hennes sambo ;) mycket trevligt får jag säga. Man ses alldeles för sällan.
 
 
 
 
 

Nagelgodis - 1

Så kör vi ett nytt race, denna gång ett inlägg med lite bilder på mina senaste verk av naglar ;) men det är inte lätt att välja alla gånger. Vilken färg, nagellack, mönster eller inte mönster. Det är minsann inte lätt när det är svårt ;) hehe men man får ju allt bestämma sig för något. Man har ju kvar det andra till nästa gång. Har "bara" en skolåda med lack och en liten låda med saker :) toppen!
 
 
 
 

Sist...

Det har hänt en hel del sedan sist! Det är knappt så man vet vart man ska börja. Men får börja med att min bästa älskling fyllt 25 år :) toppen! En underbar födelsedag blev det allt, med hemma gjord prinsesstårta! Inte min favorit tårta men det var ju inte min födelsedag! 
 
Sen har bästa svärmor varit på besök :) vilket var super uppskattat av Kiwisen ;) hehe hon har dessutom varit och sovit över hos "farmor och farfar" haft en toppen helg vår lilla Kiwis ;) även vi då vi varit på musikal :) Jesus! Den var helt klart bra!