Bortom havet...

Det är ofattbart, det går inte att beskriva, det är hemsk, det är så att jag skäms. Jag minns det som om det var igår, men nej, det var inte igår och det var inte sista gången jag såg dig. Men det är bilden jag har kvar av dig. En bild av dig, med ett leendé på dina läppar, mina händer i dina, tårarna ner från din kind. Det fyller hela min stjäl, det fyller hela mitt hjärta, jag blir varm när jag tänker på dig. Jag finner kraften som ingen annan kan ge mig. Jag finner allt det där som ingen annan någonsin kan ge mig.

Du är min dröm, du är min fantasi, du är mitt hopp, du är min kärlek, du är mitt allt de där som någon annan aldrig kan bli. Du är den där speciella personen i mitt liv som aldrig kommer att försvinna var du än är. Så långt bort, men så nära mig.En tanke till dig bortom havet, farfar ♥

Jag har slutat...

Jag har slutat att räkna dagar.
Jag har slutat att räkna veckor.
Jag har slutat att räkna månader.
Jag har slutat att räkna år.
Men jag kommer aldrig att sluta räkna tiden jag fick med dig.

Kväll i Malmö

Lördags kvällen spenderades i Malmö av alla ställen tillsammans med mina underbara vänner plus några andra trevliga människor. Startade med att Schtumpen kom hem till mig, lämnade sina saker, vi satt och chillade tills det var dags att ta bussen till Malmö. Sedan var vi i Malmö, väntade på resten av gänget, så kom Malin. Trevligt att få träffa henne igen, ett bra tag sedan. Så nu var hälften samlade, traskade längre in på Entré för att Mattiiin och Malin behövde gå på toa. Men naturligtvis så hade vakten stängt och låst toan för att dem skulle stänga den delen av Entré. Så vi fick traska vidare till huvudingången. Sen väntade vi på att resten av folket skulle komma, så kom Erik och Sandy. Sedan så kom även min söta lilla Ia och Patrik =) Så var alla på plats!

Kvällen inleddes med att vi fick hänga in våra jackor, sen blev det till att bege sig till bords, väntade på maten och sen blev det dags att beställa dricka, jag, Malin och Ia beställde en bringare 170 cl 7-up =) mumsigt värre. Sedan så fick vi god hamburgare, pommes och mycket god sås =D Dock blev jag mätt efter att ha käkat halva hamburgaren, så det slutade med att Patrik åt upp min haha.

Sen blev det dags för bowling =) tihi lite smått spänt har ju inte spelat på några år. Men roligt det tycker jag allt att det är. Men det gick då bättre än vad jag själv trodde att det skulle göra, kom 2:a på tjejbanan och vann över Mattiiin ;) tihi dock fick man ju ett par kommentarer om hur man kastar iväg klotet, men jag kör min egen stil =P Sedan så missade vi då bussen med 2 min när vi skulle hem, så Mattiiins handledare och hans flickvän körde oss till Staffanstorp, så vi slapp att vänta 1h!

Tack för en nice kväll!

Grå tisdag!

Inte nog med att man var superduper trött och då menar jag verkligen superduper trött när jag vaknade, så får man höra att det ska bli snö/snöstorm senare under dagen. Upplyftande eller? Nej inte precis, det vill jag inte påstå. Sen blir man ju inte så positiv heller när man kommer ut och ser hur otroligt tråkigt väder det är, grått, grått och åter grått. En grå tisdag som denna har det inte hänt något speciellt. Tror inte heller att det kommer att hända heller.

Redovisat det har vi gjort idag, gick super. Så det var sista arbetet som vi hade tillsammans i denna grupp. Lite smått tråkigt tycker jag allt. Men ska samtidigt bli kul att få arbete i en annan grupp =) Usch nu är vi "lediga" en hel vecka, för nästa fredag är det dags för vår första tenta!

Familjen!

Det är inte alltid lätt att sätta ord på något som är så spciellt, så värdefullt, något som betyder så otroligt mycket för en. Men är man tvungen eller? Kan inte nog beskriva hur mycket ni betyder för mig, min familj. Ni som står mig närmst, ni känner min bäst, ni vet vem jag är. En bild säger mer än 1000 ord!

Stefan & Stefan

Det är faktiskt lite skumt men samtidigt ganska så komiskt. Precis som överskriften lyder, så träffade jag Stefan & Stefan igår. Kiver på bussen, tar fram min bok och ska precis börja läsa så kliver Sefan S på bussen. Såg först inte att det var han, men sen när han kom och satte sig bredvid mig så kopplade jag. Så det var till att stoppa ner boken igen, sen var det handbollssnack som gällde. Alltid lika trevligt att snacka lite handboll, fick veta att Stefan hade köpt en bok om handboll, trevligt trevligt!

Annars har dagen flutit på som vanligt, inget konstigt alls, hade dock en bra föreläsare idag. Samt att det var en intressant föreläsning, det är alltid en fördel det. Sen så blev det dags att skynda sig till tåget, snacka om att man fick stressa litta. Men hann med tåget i alla fall.

Dock så är det ett tåg som stannar överallt, lite drygt men bättre än Pågatågen i alla fall. När tåget saktade in för att stanna i Dösjebro, så stod Stefan "Multii" där och skulle gå av. Så fick bytt några ord med honom också. Så ja hur stora är odsen att jag träffar Stefan & Stefan på samma dag!?

13 Februari = 20 år!

Min bajb har nu fyllt 20, så nu är han stor pojk, blev en tur till Vellinge i fredags då pojken han fyllde 20 som sagt, hade en mysig kväll tillsammans med älsklingen också vidare. Nannade över hos älsklingen, men sen så var man tvungen att skynda sig hem då man skulle ha gäster hemma. Så har man blivit en stor flicka då ja, orkade verkligen inte skriva igår när sista gästerna gått hem. Hjälpte mammsen och pappsen att plocka undan allt. Vilket jag tycker gick fin fint, kom i säng ungefär 02.34 så lite smått trött det var man allt.

En mycket lyckad dag får jag ju säga. Fick en massa fina grejer av alla mina underbara släktingar. Hade faktiskt tänkt att skriva en fin liten lista på allt som jag fått.

Honeybunny
Underbart fina små örhänge i guld och diamanter formade som hjärtan
Geléhjärtan MUMS

Peter, Katarina & Jessica
Dessertskålar, 4 st i rött/orange

Mammsen, Pappsen, Johan & Frank
En mini dator
2 schalar

Brollan
Datormus till min nya dator
Datorfordral
Body lotion - hallon
Japan mix

Farmor
Ett super snyggt fat
1000:-
Blommor - Flamingos

Anderssons
En glasvas med tulpaner
500:-

Mormor & Morfar
Liten berlock - Tro, hopp & kärlek
Geléhjärtan/chokladhjärtan
1000:-

Jönssons & Olssons
Påslakansett - svart & vitt

Faster Gulli
En skål
Blommor - rosor
En handsydd väska

Mina små tjejer på handbollen
Presentkrt på Kicks 200:-

Handbollsklubben
Presentkort på Team sportia 200:-

Man kan intre annat än att vara nöjd och mer än det. Helt sinnes, sen inte nog med detta, det blev så lyckat allt. Maten den var superduper god, efterrätten den var god, men vi fick mycket över. Sen var det nice sällskap under hela kvällen, saknade dock min älskling.

Sen mitt upp i allt så är det ju Alla hjärtans dag idag, en mysig dag. Fått ett super fint hjärta av mammsen och pappsen ett lila, där det står "Världens bästa tjej" sen gav jag och brollan mammsen och pappsen varsin också. Där det stod "Världens bästa mamma" & "Världens bästa pappa" brollan fick en som det stod " Världens bästa kille" på av mammsen och pappsen. Sen fick älsklingen en likadan som brollan!

11 Februari - 10

Idag har jag fått mycket gjort kan jag lova. Varit en sväng hos min älskade farmor, käkat god frukost där, omelett, spanat, köttbullar och bullar. Mycket gott, längesedan man åt en sådan frukost. Sen bar det av in till stan för att träffa Tinisen som man inte har träffat på ett tag. Hade bestämt att vi skulle ta en fika och snacka lite. Slutade med att jag shoppade loss och sedan tog vi en fika.

Fick inhandlat följande idag:
Present till älsklingen
Örhänge 2 par
Tröja
Leggins
Skor
Servetter
Bullformar med mönster
Smink
Liten nessesär

Känner mig faktiskt nöjd med alla mina köp idag. Känns skönt att jag hittade det sista till älsklingens present, bättre sent än aldrig, såhär dagen innan han fyller år. Har aldrig tidigare varit ute så sent! Men nu är allt klart, så det känns skönt.

Sen bidde det en mysig fika på favoritstället "Mormors bageri" Alltid lika mysigt och gott var det med. För mig blev det en varm choklad och en chokladkaka! Så tusen tack Tinisen för en trevlig dag i stan.
Sen har jag bakat kaka tills kalaset för mig på lördag, sen gjort en överraskning till babe. Packat in älsklingens presenter, packat undan saker och skrivit dagbok samt blogg som ni ser.

(Bjuder på bilden - 09)

"Det var tider det..."

Tänk när man var liten, tänk när man var "ung och dum" hehe nej men några år tillbaka, tänk det är ganska så fantastiskt när man tänker efter, hur man var som person då och hur mycket man har förändrats. Man får ofta höra så fort man kommer till en ny skola eller en ny utbildning, att när ni går ut här ifrån så har ni förändrats jätte mycket som personer, er personlighet ser annerlunda ut. Tahh brukar jag bara tänka då, men så här i efterhand så stämmer det faktisk, i alla fall mer eller mindre!