Stefan & Stefan

Det är faktiskt lite skumt men samtidigt ganska så komiskt. Precis som överskriften lyder, så träffade jag Stefan & Stefan igår. Kiver på bussen, tar fram min bok och ska precis börja läsa så kliver Sefan S på bussen. Såg först inte att det var han, men sen när han kom och satte sig bredvid mig så kopplade jag. Så det var till att stoppa ner boken igen, sen var det handbollssnack som gällde. Alltid lika trevligt att snacka lite handboll, fick veta att Stefan hade köpt en bok om handboll, trevligt trevligt!

Annars har dagen flutit på som vanligt, inget konstigt alls, hade dock en bra föreläsare idag. Samt att det var en intressant föreläsning, det är alltid en fördel det. Sen så blev det dags att skynda sig till tåget, snacka om att man fick stressa litta. Men hann med tåget i alla fall.

Dock så är det ett tåg som stannar överallt, lite drygt men bättre än Pågatågen i alla fall. När tåget saktade in för att stanna i Dösjebro, så stod Stefan "Multii" där och skulle gå av. Så fick bytt några ord med honom också. Så ja hur stora är odsen att jag träffar Stefan & Stefan på samma dag!?

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo