Love you ❤

Om det nu är möjligt så blir jag bara mer och mer kär i min Dennis för var dag som går. Det är svårt att förklara känslan men jag är så fruktansvärt kär, nykär. Allt är så underbart, man glömmer liksom allt annat som finns runtomkring :) det är underbart ❤ Ibland är det dock svårt att förstå att man faktiskt har världens underbaraste pojkvän och att han faktiskt vill vara min och ingen annans.

För bra för att vara sant, att beskriva denna känsla går helt enkelt inte. Det är inte lätt när det är svårt. Har aldrig någonsin i hela mitt liv känt så här. Praktiskt taget undrar jag om jag ens har varit kär förut!? ❤ Du är så bra älskling, men vi är bäst tillsammans. För alltid tillsammans du och jag :)

3 kråkor 😊

"Tre kråkor är fler än fyra elefanter!" Haha kan man göra annat än skratta!? Man har ju inte roligare än man gör sig minsann, pappsen som vaknar efter att ha somnat en tur i soffan haha! Min söta pappa ❤

Hjälp vid renbäddning...

Det är alltid trevligt när man börjar att känna sig lite bättre i kroppen och hostan nästan har försvunnit. Peppar, peppar ta i trä så! Det är dock surt att man fått vara hemma från jobb två dagar, usch fy. Sen att man är ledig två dagar efter, så man får vara hemma fyra dagar, dessutom varit ledig i helgen. Så har snart varit hemma en hel vecka :/ börjar bli segt.
 
Men det är i alla fall skön att man börjar kunna göra saker utan att känna sig trött, har faktiskt lyckats damma hela rummet, renbädda och dammsugat hela rummet. Dock i små etapper men ändå :) Det är ju dessutom alltid trevligt att få hjälp, mitt i allt städande. Världens bästa vovve som hjälper till att renbädda ;) haha kan man annat än oh skratta!? 
 

Saknar...

För att jag faktiskt kan sakna det...ja tro det eller ej med saknar faktiskt lite att gå i skolan. Att få skriva, plugga och fixa med grupparbete också vidare. Men det kanske inte är så konstigt, jag har ju alltid tyckt om skolan. Sen blir det ju inte bättre när man kollar igenom mammsens och pappsens dator. Där man hittar bilder från min examensdag :) happy! En helt fantastisk dag, men det är faktiskt svårt än idag att inse att man faktiskt är klar med sin utbildning, att två år har gått så fort! 
 
Två år som bara har flugit förbi, men som har innehållt så många skratt, roliga stunder, mindre trevliga stunder, massa härliga människor och så många roliga resor. Resor som i alla fall jag inte skulle gjort utan utbildningen! Jag saknar min fantastiska klass Flu2 2010-2012, kommer aldrig glömma våra två år tillsammans. Hade lätt kunnat gå ett tredje år, två av de bästa åren i mitt liv! 
 
 

Kär & galen!!!

Jag är helt klart kär och galen. Att finna ord det är inte lätt och lär inte bli lättare heller. Idag exakt på dagen är det 6 månader sedan jag och min älskade Dennis träffades för första gången. Tihi tänk vad tiden går fort, men det är ju så när man har kul. För det har vi ❤ Underbart, ibland känns det som om det var igår vi träffades för första gången för att jag är lika nykär idag som jag var för snart 5 månader sedan. Men ibland känns det som om jag känt min älskling i flera år, det är svårt att beskriva.

Jag är galet kär i min Dennis, vilket jag varit sedan dag ett!!! Underbart, att vara nykär är så underbart. En sån härlig känsla i hela kroppen. Har aldrig tidigare varit så säker på något, som jag är på oss Dennis ❤

Party...

Fantastiskt är bara förnamnet. Det har som alla andra helger man är ledig varit fullrulle. Födelsedagsfest i fredags för Alex :) trevligt än om min kära förkylning gjorde sig påmind hela tiden. Sen bjöd lördagen på en sovmorgon, så behövligt minsann :) härligt! Massa myss med min älskling som hämtade mig efter tågresan i fredags :)

Kvällen bjöd på födelsedagskalas för min moster, det bjöds på smörgåstårta och massa annat gott. Dock var man helt slut i huvet, denna förbaskade förkylning, I hate it!!!

Söndagen bjöd dock inte på någon sovmorgon :/ det var upp 08.00 som gällde för att coacha match med F00 :) gick hyfsat men tyvärr så blev det en förlust. Men det var bara till att bita ihop! Älsklingen var snäll och följde med ;) sen när vi kom hem efter vi handlat och lagat mat så kallade allt sängen. Man har ju gått oh blivit sjukt förkyld. Inget kul alls, fick dessutom stå över matchen igår :( surt men fick bli myss hemma ist! En underbar helg!!!

Feeeest!!!

Efter en lång och hyfsat trevlig kväll så sitter jag äntligen på tåget på G hem från Ystad. Efter att ha firat bästaste Alex som fyller år dagen till ära.

För en gångsskull så var jag vän med locktången :) och hyfsat på G. Men känner att förkylningen börjar göra sig påmind, vilket vi inte uppskattar men vad ska man göra.

Sitter iaf på tåget mot Lund nu i skrivande stud tillsammans med Hubert :) som faktiskt har gjort min kväll! Det har varit en händelserik kväll må ja säga!

Kärleken ❤

Det sägs att kärleken är blind! Men jag kan i alla fall se att jag har världens underbaraste pojkvän, finns ingen bättre! Jag kan också se att det finns ingen annan på denna jord, som får mig att må så bra som han.

Men att se är inte allt, känna är så mycket mer. Det jag känner för honom går inte att beskriva med ord, siffror, tecken...Men jag kan säga JAG ÄLSKAR DIG DENNIS PETERSSON <3

Håller helg!

Då håller vi lite helg, det ska bli skönt med tre dagars ledighet :) härligt måste jag då säga! Ledig hela helgen, men inte ska man ligga på latsidan för det ack nej!

Det blir fullrulle som alltid ;) hehe morgondagen bjuder på en slapp förmiddag, när lite smått och gott ska fixas. Sen blir det en tripp till Ystad för fest hos bästaste Alex :) så jag vet allt vad jag ska hitta på! Sen kan det bli ett snabbt besök i Lund där det också vankas fest! Sist men inte minst kommer älsklingen min!!! Längtar så jag håller på att bli tokig ;) Vad som händer resten av helgen skriver jag om senare ;) godnatt!

GLAD!!!

Så glad är jag :) arbetsintervju igår på en skola i Staffanstorp, kul när det äntligen händer och det ger resultat. När man själv söker jobb som en idiot bokstavligen talat! Men man börjar vänja sig vid att inte få något svar.

Men plötsligt hände det, jag blev kallad på intervju! Härligt, så var på intervju igår som sagt och det kändes verkligen bra måste jag säga. Ännu bättre när dem sa att dem skulle höra av sig redan denna vecka.

Kan det sen bli bättre när dem ringer dagen efter, alltså idag och frågade vilket intryck jag fick av skolan igår. Sen att dem pratat med båda mina referenser och till slut frågade dem mig om jag ville ha vikariatet! JAAAAA!!! Så det blir nytt jobb för mig i januari, härligt en nystart!!!

Så bra...

Det känns bara så bra...lite spänning i vardagen har ingen tagit skada av precis. Inte vad jag vet i alla fall. Man ska inte klaga minsann när man har världens bästa pojkvän. Kan fortfarande inte förstå att han faktiskt är min, bara min. Att han vill vara min och ingen annans! Det är svårt att förstå att det är sant, att det är verklighet.
 
Att få känna den där känslan, det är obeskrivligt, men så underbart. Det liksom pirrar i hela kroppen, man blir varm och man får svårt att sitta still. Precis som när man är nykär, finns nog inget bättre. Kan bara konstatera helt utan att ljuga de minsta lilla att jag fortfarande efter snart 5 månader är lika nykär som första dagen då det blev vi, jag och min Dennis. 
 
Föralltid vi
Therese ♥ Dennis
 

Liten men naggande god!

Så liten men naggande god ;) haha vad ska man annars säga!? Måste ju erkänna att vi var väldigt söta när vi var små jag och min bror. Det "hemskaste" av allt är nog att man fortfarande är sig lik haha. Det är minsann syskonkärlek på högnivå, man kanske inte visar det hela tiden. Men det är liksom det som är grejen. Man kan inte alltid visa hur mycket man faktiskt älskar sina syskon.
 
Det är i alla fall tur att det hela förändras lite, att det inte är som när min underbara lillebror kom till världen. Jag var inte intresserad för fem öre, jag brydde mig la inte om honom. Kommer ihåg att pappsen till och med fick muta mig för att jag skulle följa med in till BB och hälsa på mammsen och lillebror. Jag fick en stor godispåse av pappsen :D haha inte konstigt att jag följde med! Men allt kan inte vara lätt när man är liten ;) Älskar min lillebror,  han är världens bästa lillebror ♥
 
 
 
 

Igår!

Igår va en bra dag, det är faktiskt lite komiskt om man tänker efter. Jag jobbade dagspass igår, så det var till att stiga upp tidigt och det gör ju inte saken lättare precis när älsklingen ligger kvar oh myser i sängen. Man vill ju inte gå upp då! Men man har inte något val direkt. Men det blev i alla fall dubbelschema för min del. Så det var skönt, den hann jag dessutom in till mötet. Allt flöt på under hela jobbdagen, skönt.
 
Efter jobb fick jag uträttat lite ärrende, fick snackat med dem på körskolan. Samt att jag fick köpt teoriböcker, så nu ska det läsas minsann. Ett steg påvägen, nu är jag på G! Sen fick man dessutom införskaffat present till fredagens födelsedagsgris :) vilket jag inte skulle gjort förrän idag. Men man får vara lite effektiv ibland minsann och utnyttja tiden som ges. 
 
Fick dessutom ett trevligt samtal från en av jobben som jag sökt, dem ville träffa mig för intervju redan imorgon(idag). Så kan inte mer än säga att magkänslan faktiskt stämmer ibland, som jag skrev på facebook igår, "Idag är en bra dag..." Det stämde ju faktiskt!

Ledig i helgen!

Ledig i helgen, jadå! Det är helt klart skönt, men tiden går så snabbt minsann. Varit ledig lördag och söndag. Men snart är även denna dag till ända, morgonpass idag på jobb. Snart slutar man! Wiihooo!

Fredagen bjöd på jobb och sedan så vart det allt dags att tagga match :) match med vårt älskade BBK ladies! Endast 7 spelare kul inga avbytare och utan ordinarie målvakt men sådär 15 min innan match kommer F som en räddande ängel så vi fick en avbytare! Lätt vår bästa match hitintills :) 19-24 dock ingen vinst men de va sjukt kul att spela.

Lördagen bjöd på en tidigt morgon då min älskade Dennis skulle spela badminton turnering :) hela långa dagen i Lund 08.30! Hemma vid 19.45 ;) lagom lång dag, trött i huvet det var man allt. Men allt för min älskling <3

Söndagen bjöd på en myss dag :) härligt! Massa myss hela tiden, så underbart, härligt. Det går inte att beskriva!

Trött!!!

Trött är bara förnamnet :) och vilken morgon säger jag bara. Vaknade 06.22 och inser att jag missat min buss 06.18 och bussen som skulle gå 06.33 hehe men det var rena turen att mammsen väckte mig. Sen hade ja turen att dessutom bli körd till jobb :) lite tur får man allt ha!

Men har minsann varit super trött hela dagen, känns konstigt hade kunnat somna när som. Det är tur att man har haft oh göra hela dagen :) varit på dubbelschema hela dagen! Farligt att sätta sig i fåtöljen på jobb innan man slutar :)

Just love it!

Kan man annat än bara älska min familj!? Nej, min familj är långt ifrån som alla andras and I just love it! När klockan slår 23.20 kommer vi på jag och mammsen att vår matta i vardagsrummet är smutsig och måste antingen kemtvättas eller så får vi köpa en ny! Så vi börjar lyfta möbler, rulla ihop mattan och sen sopa golvet. Så nu vart det gjort ;) haha vilken kväll!

Hej tisdag!!!

Hej tisdag!!!

Jag vill hem och lägga mig i min säng, försvinna ner under täcket och hoppas på att hosta, huvudvärk och lite till har försvunnit när jag vaknar. Men inte går det, här sitter man på jobbet, precis haft en kombinerad frukost/lunch :/ segt om något! Men får hoppa ner och mysa i sängen när jag kommer hem. Kan behöva det!

Jonkiponki-vatten!

För att man har inte roligare än man gör sig minsann :) Jonkiponki-vatten! Man kan bara skratta haha! Trots att huvudvärken är ett faktum så är det helt okej :) genomför ännu en underbar träning med mina underbara lagkamrater i BBK ladies :) Happy! Härligt att röra på sig minsann! Nu blir det nässpray, spikmattan en stund och tv innan man ska sova sjuk kvart i timmen då klockan ringer 05.30!!! Godnatt!!!

Myss en söndag!

Det är inte varje söndag det bjuds på myss bara sådär när man vaknar :) vilket man inte tackar nej till! Dock mindre kul att vakna med en något hes röst och hostattack :/ mindre kul.

Men att man har världens mysigaste vovve är en helt annan sak, massor med myss :) för övrigt så bjuder även denna dag på ett kvällspass, får hoppas på en bättre kväll idag än igår allt! Men man börjar inte förrän 15.30 så ledig någon timme till :)

Massa myss för det är farsdag idag :) bara jag och pappsen hemma då mammsen jobbar och lillebror är och fiskar. GRATTIS PÅ FARSDAG VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Ikväll efter jobb kommer min älskling, som jag längtar!!!

Härligt rött!!!

Härligt är rött, bara älskar det! Har ju glömt att ge er en bild på mitt fina nyfärgade hår :) bara älskar det. Som min kollega sa "Nu är det helt igen" haha :) eller som en av tanterna sa på jobb, "Röd är julen!"

För övrigt så kunde det lätt ha varit en bättre kväll. Känns som om allt som kunde hända har hänt :/ men nu är man iaf hemma och det är skönt. Hade i alla fall turen att mammsen hämtade mig på jobb och att älsklingen ringde :) underbart att höra hans röst <3

Hemma!!!

Då vart man äntligen hemma, precis placerat sig i sängen under täcket och slagit på TV:n inte för att här är något speciellt att se. Men det är skönt :) Man är hemma efter ännu ett kvällspass på jobb, andra kvällen i rad.

Nu återstår det bara två kvällar till innan denna veckas jobb är avklarat, 6 av 7 dagar denna vecka ;) haha slå den!? Man är sådär lagom trött nu, efter några timmar på jobb. Men det blev allt en helt klart godkänd middag idag ändå lasange med färska tomater ock som efterrätt fruktsallad :)

Innan detta kvällspass så har jag hunnit med att mysa till 1000 med älsklingen ;) sen hann vi åka en sväng till Nova Lund innan älsklingen var snäll och körde mig till jobb :) sen hade man turen att bli hämtad av mammsen efter jobb! Därför man är hemma tidigt :)

En intressant dag...

En intressant dag får jag allt säga :) gick faktiskt upp i lagom god tid för en gångs skull. En promenad med vovven stod sedan på schemat för dagen. Sen blev det allt frukost :) dock inte allt för hungrig men fick offra mig.

Sen en liten tur in till Nova Lund, samt stan. Fick köpt farsdagspresent och äntligen inhandlat mig en ny handboll :) tusen tack alla mina små F00 som jag fått presentkort av :) så nu har även jag en "jordgubbsboll" haha!

Hem efter några timmar i stan, så blev det en liten tupplur tillsammans med vovven under mysfilten. Innan det var dags för lite massage. Några år sedan sist, men detta kallar jag allt massage. Skönt var det inte, men behövligt. Dock lite si och så att få veta att man har en sned rygg och en förskjutning i väster höft :/ sådär. Men det går alltid att åtgärda :) så man är lite mörbultad nu allt. Duktigt öm på rumpan, haha lite si och så när man även får veta att min snygga rumpa är ojämn ;)

Avslutar min aktiva dag med styrelsemöte med underbara BBKs styrelse :) efter en tripp med ett par bussar :/ trötta mig! Men nu är man iaf hemma och myser i soffan :) nu är det bara hjärtat mitt som saknas :( <3

Efter...

Efter att ha gått en morgon promenad med vovven i höst vädret och käkat frukost. Så fick man uträttat lite småsaker som stod i kalendern.

Man fick även besvarat folkhälso enkäten som man blivit tilldelad, endast 145 frågor som skulle besvaras och som att det inte var nog en del hade a) b) och c) frågor haha! Men jag överlevde det med.

Sen var det dags att styra mot jobb, dags för en kvälls jobb :) blev en kväll tillsammans med David! Hem efter det och avsluta dagen med en sallad och lite TV tittade :) nu ligger man nerbäddad i sängen och tänker sova sju kvart i timmen. Blir en ledig dag imorgon men då händer många spännande saker :)

Kan inte...

Kan inte fatta att det är sant! Hur kan man sakna någon så mycket som jag sakna min älskling?! Det är svårt att beskriva, hur otroligt mycket jag faktiskt saknar mon andra halva <3

Fullrulle helgen lång!

Det har minsann varit fullrulle hela helgen :) ledig fredag, lördag, söndag härligt må ja säga! Men det har inte varit någon vilo time ;) fredagen bjöd på en shoppingtur, sen match på kvällen för min egen del. Gutt dock blev det en förlust men vad gör det!? Inte så mycket för vi spelade skit bra och vi hade kul! Sen kom söta älsklingen och kollade på matchen :) myss! Fredags myss för hela slanten.

Lördagen bjöd på en tidig morgon med packning, sen träningsläger med härliga F00 :) i några timmar som avslutades med gemensam lunch ;D sen blev det till att slänga sig på cykeln, hem och in i duschen. Dags att fixa sig innan det var dags för 25 års fest :)

Söndagen bjöd på en härlig sovmorgon, en promenad i höstvädret med världens bästa älskling, vad skulle jag gjort utan dig!? :) underbara du! Även kvällen bjöd på massa mys i soffan framför TVn :) sen sovmorgon idag måndag också. Härligt värre ;) sen blev det allt lite jobb, minsann ett jobbpass, kvällspass. Tur hade man också slapp cykla på jobb och man blev hämtad på jobb av mammsen och brollan. Nu ligger man nerbäddad i sängen framför TVn, tomt bredvid, min andra halva är inte här <3

Mitt <3

Kan man vara annat än lycklig?! Nej det är nog svårt, då borde man skämmas tycker jag. Har utan tvekan världens bästa pojkvän, har dessutom utan några som helsta hinder hittat mannen i mitt liv. Kan inte tänka mig ett liv med någon annan, jag kan absolut inte tänka mig ett liv utan min Dennis! Så sjukt jäkla underbart, kan bara känna mig som världens lyckligastes när man får så söta och gulliga sms hela tiden! Jag älskar dig Dennis av hela mitt hjärta

Ny månad!

Ny månad och dagen inleds med en promenad i det typiska höstvädret, grått och trist. Vill ju att alla dessa härliga höstdagar ska vara fulla med sol, vackra färger och annat härligt! Som en massa höstmys i soffan, med tända ljus, smått och gått :) Härligt, men det får man kanske bara drömma om eller något. Idag är det i alla fall inte en sådan dag minsann! 
 
Blev i alla fall en mysig frukost tillsammans med lillebror och vovven. Då lillebror hade varit och köpt frukostbullar :D mums! Så man ska nog inte klaga skulle jag tro ;) Men precis som alla andra månader så inleds denna med en jobbdag. Dock blir det kvällspass även idag tillsammans med lillebror som ska jobba extra idag också!
 
Längtar tills imorgon, då är man ledig! Tjoohoo, men då har man lite småsaker som ska fixas och sen blir det allt match med härliga BBK:ladies :) Wiiihoooo! En avbytarfattig match, men ska bli kul att spela ändå! Sen kommer älsklingen och kollar på matchen. Sen blir det mysskväll ♥