Mycket man vill...

Det är mycket man vill här i livet, det är mycket
man vill ha. Jag har fått något slags återfall och
är helt "besatt" nej men nästan, jag har fått för mig
att jag vill skaffa en kanin =O jag vet, folk tycker
bara att jag är tokig. Men ack nej är man djurvän
så är man, har kollat på blocket efter en
massa kaninisar och alla är lika söta.
Vill bara ha en mer och mer. Har till och
med varit i djuraffären här i Staffanstorp
idag och kollat på kaniner. Men ack nej
det finns något som tyvärr hindrar mig
=/ mammsen och pappsen vill inte ha
fler kaniner. Bara för att jag har två
råttisar och familjen troligen ska skaffa hund om vi nu
får någon valp, så betyder inte det att jag inte kan ha en kanin! Det finns plats för många djur hos mig =) ett stort hjärta och jag älskar alla djur.

På tal om "alla djur" jag till och med släpper ut spindlar, skalbaggar, nyckelpiggor, getingar, humlor också vidare när dem har råkat komma in hos oss. Ni får tycka att jag är tokig, men så är det och så kommer det att förbli. En sak som är säker, det är att djur är ett av mina största intressen. Det finns nästan inget bättre, eller jo att vara handbollstränare =) Det går nästan hand i hand, har dock många intressen. Men skulle jag vara tvungen att sätta fingret på vilket som är mitt/mina största intressen så är det djur och min handboll.

Satt nyss inne på blocket och kollade på dagens inlagda annoner med kaniner och då hittade jag en hemsida, faktiskt en uppfödare som bor precis utanför Staffanstorp =) http://www.pellina.se/ går gärna in och kolla! Kunde inte låta bli, blev ju helt förälskad, där fanns ju så många söta ninisar! Mina ögon föll dock för Otto och Twister, som då är till SALU helt bedorande! Men jag får fortsätta att drömma ett tag till, tills jag flyttar hemmifrån antagligen!

=)

Fan vi har varit tillsammans i 22 månader på onsdag
sjukt vad tiden går fort, men jag älskar dig lika mkt som jag alltid har gjort,
och det kommer aldrig att förändras

// Martin

Ofattbart...

När det ofattbara händer, när det som ingen någonsin hade kunnat tänka sig skulle hända, när något så fruktansvärt inträffar så att det är svårt att inse, förstå att det verkligen har hänt. Jag kan än idag inte förstå, förstå det som hänt. Jag visar inte det för någon, jag säger det nästan aldrig så att någon hör. Jag gör det i hemlighet, fast att det finns någon som vet. Det finns saker som aldrig kommer att bli som förr, saker som aldrig mer kommer att ske. Mitt liv kommer aldrig att bli som det en gång varit. Inte nu, inte sen, aldrig mer! Saker man saknar, saker man aldrig kommer att glömma, saker som aldrig kommer att bli desamma igen. Det finns ingen som förstår, det är bara jag.     

Fantastiskt

Det har varit en fantastisk helg, den bästa på länge får jag nog till och med säga. Klart varje helg är unik och speciell. Men denna har varit något extra =) enda sedan fredag till söndag. Det har hänt något varje dag, det är underbart och det gillar vi! Fredagen började med jobb, sen var det dags för konsert i Malmö Folkets park, tillsammans med älsklingen min. Han var så go och bjöd med mig, han hade nämligen fått biljetter i student present av sin moster =) Kanske inte världens bästa musik, men det var en mysig kväll med älsklingen. Det är roligt att göra saker som man inte gör så ofta!

Sen blev det lördag och det var dags att cykla litta. Både jag och älsklingen var sugna på att cykla. Så det bar av till Lund, passade på att ta med mina patroner till skrivaren, så nu har man köpt nya patroner =) Sen gick vi typ hela Lund runt för att hitta flippflopp till mig, men ack nej det gjorde vi inte =( så får ut och leta igen! Bestämde mig då för att köpa frukt =) köpte vattenmelon, körsbär och jordgubbar. Sen köpte vi kycklingkebabb som vi tog med oss till Stadsparken där vi satt och myste en stund. Cyklade sedan hem, grillade och hade det mys hela kvällen lång.

Söndagen bestod av en liten tur runt om lite här och där. Först pappsens jobb i Hjärup, där dem hade visning på husen som dem bygger, sen bar det av till Jackeriborg, käkade glass och hade mys. Sen en sväng till stora Uppåkra och Tirups örtagård! Så det har varit en nice helg, sen på kvällen hjälpte älsklingen mig att kolla vad för abonomang på mb jag ska ha =) även sugen på ny mb, men behöver ingen hrm...

Tack för en av de bäst helgerna!

Mina bebisar!


Älsklings bebisarna mina ♥

Alla är...

Alla är vi födda till att bli något, alla är vi födda till den vi är.
"Har man inte blivit som man skulle va, så får man vara som man är"
Det är bara att gilla läget ;) och göra det bästa av saken.
Vad mer kan man göra!?
Det gäller bara att ta vara på alla tillfällen som ges, leva livet.
För man lever bara en gång!

23 Juni och ändrade planer

"Det är som sagt inte lätt när det är svårt" Men vad ska man begära? Dagen till ära så är det den 23 juni, inte för att det är någon speciell dag inte för mig i alla fall. Men säkert för någon! Fick veta innan idag att jag kunde få börja jobba redan imorgon, men har lovat min älskling att umgås med honom jue. Så dem får lugna sig tills på torsdag, så får jobba 2 extra dagar, men det är det värt! Pengar behöver vi alla och kul är det att få träffa Lars, Stefan och Mattias igen =)

Så i sommar jobbar jag 1 vecka och 2 dagar mer än förra sommaren så totalt 7 veckor och 2 dagar! Underbart, hoppas bara att vädret fortsätter att vara fint, så man kan få lite bränna innan man ska till Rhodos! Vill ju inte bränna mig allt för mycket där nere! Nej nu ska jag gå och pussa lite på min älskling som är så duktig och grillar, mums!

Livet

Allt i livet handlar om att våga, för att leva så måste man våga.
Tänker fortsätta att leva det goda livet, tänker fortsätta och klättra till de sista klivet.
De ljusa här i livet är de jag lever för.

På rymmen

För att på midsommar så rymde grannes kanin och då fick man ju ut och försöka jaga in den. Vilket vi lyckades med efter ett bra tag, jag som fick tag på den lille stackaren. En sådan söting, man blev ju bara så kär =) Trodde ju att allt var slut där, men nej fanken. För igår så hade jag mina små älsklingar ute och ja då plötsligt så ramlar Pyret den lille fjanten ner och rymmer under vårt trädäck. Jag trodde fanken att det var slut att hon hade rymt för alltid.

Fick snabbt stoppa in stackars Skrutten i buren som var helt i chock, sen var det dags att leta råtta, inte världens lättaste precis men är man envis så är man. Pappsen gav typ upp ganska så snabbt men jag gav mig inte. Gav förslag på att ta upp golvet, men pappsen var inte så road men då hjälpte älsklingen mig. Så vi fick upp två brädor så man kunde sticka ner huvudet och se var min lille bebis var. Hon satt där, usch vilken lättnad. Sen kom brollan och hanns kompis Viktor hem, dem hjälpte också till, vi försökte att locka ut henne, spruta vatten på henne och allt. Men hon vägrade, sen grävde brollan ett hål, men det var lite litet.

Men sen fortsatte jag att gräva och då grävde min lille bebis Pyret från ett håll och jag från ett. Sen fick jag lura ut henne med en potatis och ut kom hon. Jag fick tag på henne, efter ett tag. Hon var lite skärrad men annars verkade allt bra, efter ett tag så var hon som vanligt igen min lille terrorist!

Tusen tack, mammsen, pappsen, brollan, älsklingen och Viktor för hjälpen. Så nu är min älskling hos mig igen och hon är med sin kära syster igen! Kanin jakt först sen råttjakt vad kommer här näst!?

Midsommar 09

Årets midsommar firades i Staffanstorp, faktiskt hemma hos lilla mig =) tro det eller ej men det är sant! En mycket trevlig och mysig midsommar blev det enligt mig och vet att det är fler som tycker som jag! Då älsklingen, Oskar, Sebastian, Jenny och Sigge kom hem till mig och vi hade det helt underbart. Men så är det när man får umgås med några av de bästa. De bästaste bästa vännerna i världen och det var kul att du kom Oskar. För det var ett tag sedan vi träffades på "riktigt" eller vad man ska säga ;)

Tusen tack för en underbar midsommar =) förresten kolla gärna in www.stuttis.bliddagboken.se

Om allt ändå vore...

Om allt ändå vore fulländat, men nej det är något som saknas och så kommer det att förbli. För du är inte här, du kommer aldrig någonsin att komma tillbaka till mig. Det är hårt, det tynger ner mig, ingenting kommer att bli som tiden med dig. Jag tänker tillbaka, jag ser dig och mig tillsammans. Jag hann aldrig säga hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder för mig. Nu är det försent, du är borta, långt borta från mig.

Fyllt 18, klarat alla mina betyg, tagit sudenten, skaffat sommarjobb och allt det där. Men utan att du varit där, har fått klara allt på egen hand, men du har funnits i mitt hjärta. Har kunnat känna din närhet hela tiden, för utan den så hade jag inte stått här idag, jag hade inte heller varit den jag är.  Utan dig är ingenting fulländat, men det får gå ändå. Jag lever för dig farfar ♥

Saknar det redan

Det är sant, jag saknar det redan! Det är ganska så sjukt, det har bara gått snart tre dagar sedan det var sista gången man träffade alla i Sp06 Humanus och jag saknar det redan. Man tror inte att man kan sakna något så, men aj jo att man kan. Man kan mer än vad man själv tror. Nu när man tänker efter så är det sjukt, vi kommer troligen aldrig att träffas alla igen, det är sorligt tycker jag, för så kul som vi faktiskt har haft ihop. Speciellt under den senaste tiden, det är sjukt!

12 Juni


För att idag fyller världens bästa lillebror år =)
Så ett stort GRATTIS till dig!
Älskar dig ♥

För idag...

12/6-09
För idag tar jag studenten! Det är sjukt, nu är man student, allt går så fort. Det är så sjukt svårt att faktiskt inse att tiden har gått så fort, jag kan fortfarande minnas kickoffen vi hade inför att börja 1:an på Humanus. Det är sinnes! Nu har det gått tre år, sjukt och nu är det slut. Man är inte längre en del av Humanus, eller jo men en del av historian. Kommer aldrig någonsin att glömma Sp06 Humanus, ni kommer föralltid vara i mitt hjärta, gullungar är ni allihopa!

En helt fantastisk student, fast att vädret var som det var! Vaknade vif 07.00 och insåg att det regnade oh blåste sjukt mycket. Fick ringa till mormor och låna en regnkappa! Sen hade tältet 9x3m lyft och låg inne i vår och grannens trädgård! Så vi fick plocka ner det och duka inne till en del av gästerna.

Sen bar det av in till Lund C för träff med Sp06 Humanus =D sjukt nice, kunde inte vara i Stadsparken på champangefrukosten så det fick bli inne på stationen ist! Stationshuset för att vara exakt ;) En gubbe som ringde polisen men de pallade inte bry sig vi festade vidare och sen drog vi ut till spår 7 där vi stod och sjöng, käkade också vidare! Så sjukt bäst, kommer aldrig någonsin att glömma denna dag och er mina kära vänner. Jag hade aldrig i hela mitt liv velat fira denna dag med någon annan ni/vi är bäst Sp06 Humanus 4-ever!

Sen dags för fotografering på skolan och tid för skriverier i mössorn :) så sjukt nice och vilket tryck vi hade! Ingen annan klass var så på G som vi Sp06 Humanus! Sen sa min kära vän Ilias några sanna ord "Vi är fan den snyggaste klassen idag!" Oh jag hade inte kunnat säga det bättre själv!

Underbart, vårt kort blev ju helt klart bäst<3 Sp06 EK =) Sen var det dags för lunch, på Godset. Superduper gott var det allt, såklart så blev det sång, dans och pepp under lunchen. Denna dag blev bara underbarare för var minut som gick. Sen drog vi en sväng till en pubb, sjöng och hade det nice. Sen dags att sticka till skolan och få våra betyg, sjukt jävla nöjd med mina betyg, för jag klarade MATTE C =D jag är nog gladast i världen!

Ohhh bara 1h kvar till utsparken och vi peppade och sjöng, dansade och hade allmänt trevligt. Sen var det dags, Sp06 SH först ut =), sen var det Sp06 SP och sist men inte minst Sp06 EK den bästastebästa klassen ever!!! Sen blev det en liten tur i en supersnygg bil, sen hem och snacka med folket. En helt sjukt bra dag helt enkelt, kunde inte ha blivit bättre och tusen tack för allt alla! Presenterna var helt underbara<3 Kolla gärna in www.stuttsi.bilddagboken.se  

För imorgon...

För imorgon så tar jag STUDENTEN, tänk vad tiden har gått fort. Satt och snackade om saker som hänt under Humanus tiden på G hem till Viktoria i Höllviken min kära mentor. Det är helt sjukt så mycket som vi har hunnit med och så sjukt skoj vi har haft det. Men hoppas för allt i världen att vi kan fortsätta att ha så skoj!?

Det är då inte bara jag som tar STUDENTEN imorgon, utan det gör min kära älskling också! Hoppas att du kommer att få en oförglömlig dag och att du har det bäst. Kan tyvärr inte vara hos dig men vi överlever. För jag älskar dig!

Poängjakt med friskolorna!

Tänk för att idag var det dags för poängjakt, vi skulle ha tävlat klassvis men ack det blev att vi tävlade som en klass, vilket gick hur bra som helst. Vi sammarbetade som aldrig förr och kul hade vi. Det blev lyckat trots att vi kände oss lite så där off från början då alla andra skolor/klasser hade spökat ut sig utom vi. Men det behövdes inte för att ta hem segern, för som väntat så van vi Sp06 Humanus!

Tack för en underbar dag allihop! Imorgon är det dags igen, då ska vi hem till Vickan och grilla och chilla litta. Underbart skönt ska det bli, sådär dagen innan STUDENTEN!

Kusinens student 09-06-08

För att igår så tog min bästaste kusin STUDENTEN, lite svårt att förstå om jag ska vara ärlig. Det var iaf kul, fin fin var han i sin kavaj oh mössa osså ;) Min söta kusin, tänk nu är han student, men snart är han inte ensam, för det är min tur på fredag ;) Kusinen min fick en mycket fin tavla av mig, men en speciell bild på oss när vi var små, kolla här!

GRATTIS kusinen =)

Blod är tjockare än vatten...

Det kommer alltid att vara så, att blod är tjockare än vatten.
Det finns en anledning, en mening med allt. Det finns en
mening med varför det är så, det är bara för oss att acceptera
vissa saker. Det går att ändra på mycket men inte allt! En del
saker är helt enkelt bäst så som dem är, att vi hela tiden
ska på och klaga samt ändra på allt gör saker och ting inte
alltid till något bättre. Blod är tjockare än vatten och därför
skulle jag göra vad som helst för er, mammsen, pappsen
och brollan. Ni är verkligen mitt allt, utan er hade jag inte
varit som jag är.

Huamnuskapen & vollyboll

Ett avslut på vår kära Humanuskamp! Som den så fint heter ;) Då vi har haft olika grenar som vi har tävlat i, då så kallat klassvis, men vi har då tävlat tillsammans med språkarna i 3:an vilket funkade super, vi var då endast 3 från vår egen klass!

Känner att jag har varit duktigt för jag har varit med på allt förutom första saken då jag hade skadat mitt knä mer än vanligt, tråkigt men sant!

Humanuskampen 2009
Dragkamp
Pussel
Dans
Spökboll

Sen sist men inte minst så hade vi en fin liten avslutning för det idag, då vi fick göra lite vad vi ville. Vi spelade då vollyboll vilket var kul, alltid lika skoj med sport om alla som är med tycker att det är lika kul ;) Vi kom iaf inte sist i humanuskampen vilket känndes gött ;)

21 månader...


07-09-01
Du & jag