Kväll i Malmö

Lördags kvällen spenderades i Malmö av alla ställen tillsammans med mina underbara vänner plus några andra trevliga människor. Startade med att Schtumpen kom hem till mig, lämnade sina saker, vi satt och chillade tills det var dags att ta bussen till Malmö. Sedan var vi i Malmö, väntade på resten av gänget, så kom Malin. Trevligt att få träffa henne igen, ett bra tag sedan. Så nu var hälften samlade, traskade längre in på Entré för att Mattiiin och Malin behövde gå på toa. Men naturligtvis så hade vakten stängt och låst toan för att dem skulle stänga den delen av Entré. Så vi fick traska vidare till huvudingången. Sen väntade vi på att resten av folket skulle komma, så kom Erik och Sandy. Sedan så kom även min söta lilla Ia och Patrik =) Så var alla på plats!

Kvällen inleddes med att vi fick hänga in våra jackor, sen blev det till att bege sig till bords, väntade på maten och sen blev det dags att beställa dricka, jag, Malin och Ia beställde en bringare 170 cl 7-up =) mumsigt värre. Sedan så fick vi god hamburgare, pommes och mycket god sås =D Dock blev jag mätt efter att ha käkat halva hamburgaren, så det slutade med att Patrik åt upp min haha.

Sen blev det dags för bowling =) tihi lite smått spänt har ju inte spelat på några år. Men roligt det tycker jag allt att det är. Men det gick då bättre än vad jag själv trodde att det skulle göra, kom 2:a på tjejbanan och vann över Mattiiin ;) tihi dock fick man ju ett par kommentarer om hur man kastar iväg klotet, men jag kör min egen stil =P Sedan så missade vi då bussen med 2 min när vi skulle hem, så Mattiiins handledare och hans flickvän körde oss till Staffanstorp, så vi slapp att vänta 1h!

Tack för en nice kväll!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo