11 Februari - 10

Idag har jag fått mycket gjort kan jag lova. Varit en sväng hos min älskade farmor, käkat god frukost där, omelett, spanat, köttbullar och bullar. Mycket gott, längesedan man åt en sådan frukost. Sen bar det av in till stan för att träffa Tinisen som man inte har träffat på ett tag. Hade bestämt att vi skulle ta en fika och snacka lite. Slutade med att jag shoppade loss och sedan tog vi en fika.

Fick inhandlat följande idag:
Present till älsklingen
Örhänge 2 par
Tröja
Leggins
Skor
Servetter
Bullformar med mönster
Smink
Liten nessesär

Känner mig faktiskt nöjd med alla mina köp idag. Känns skönt att jag hittade det sista till älsklingens present, bättre sent än aldrig, såhär dagen innan han fyller år. Har aldrig tidigare varit ute så sent! Men nu är allt klart, så det känns skönt.

Sen bidde det en mysig fika på favoritstället "Mormors bageri" Alltid lika mysigt och gott var det med. För mig blev det en varm choklad och en chokladkaka! Så tusen tack Tinisen för en trevlig dag i stan.
Sen har jag bakat kaka tills kalaset för mig på lördag, sen gjort en överraskning till babe. Packat in älsklingens presenter, packat undan saker och skrivit dagbok samt blogg som ni ser.

(Bjuder på bilden - 09)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo