13 Februari = 20 år!

Min bajb har nu fyllt 20, så nu är han stor pojk, blev en tur till Vellinge i fredags då pojken han fyllde 20 som sagt, hade en mysig kväll tillsammans med älsklingen också vidare. Nannade över hos älsklingen, men sen så var man tvungen att skynda sig hem då man skulle ha gäster hemma. Så har man blivit en stor flicka då ja, orkade verkligen inte skriva igår när sista gästerna gått hem. Hjälpte mammsen och pappsen att plocka undan allt. Vilket jag tycker gick fin fint, kom i säng ungefär 02.34 så lite smått trött det var man allt.

En mycket lyckad dag får jag ju säga. Fick en massa fina grejer av alla mina underbara släktingar. Hade faktiskt tänkt att skriva en fin liten lista på allt som jag fått.

Honeybunny
Underbart fina små örhänge i guld och diamanter formade som hjärtan
Geléhjärtan MUMS

Peter, Katarina & Jessica
Dessertskålar, 4 st i rött/orange

Mammsen, Pappsen, Johan & Frank
En mini dator
2 schalar

Brollan
Datormus till min nya dator
Datorfordral
Body lotion - hallon
Japan mix

Farmor
Ett super snyggt fat
1000:-
Blommor - Flamingos

Anderssons
En glasvas med tulpaner
500:-

Mormor & Morfar
Liten berlock - Tro, hopp & kärlek
Geléhjärtan/chokladhjärtan
1000:-

Jönssons & Olssons
Påslakansett - svart & vitt

Faster Gulli
En skål
Blommor - rosor
En handsydd väska

Mina små tjejer på handbollen
Presentkrt på Kicks 200:-

Handbollsklubben
Presentkort på Team sportia 200:-

Man kan intre annat än att vara nöjd och mer än det. Helt sinnes, sen inte nog med detta, det blev så lyckat allt. Maten den var superduper god, efterrätten den var god, men vi fick mycket över. Sen var det nice sällskap under hela kvällen, saknade dock min älskling.

Sen mitt upp i allt så är det ju Alla hjärtans dag idag, en mysig dag. Fått ett super fint hjärta av mammsen och pappsen ett lila, där det står "Världens bästa tjej" sen gav jag och brollan mammsen och pappsen varsin också. Där det stod "Världens bästa mamma" & "Världens bästa pappa" brollan fick en som det stod " Världens bästa kille" på av mammsen och pappsen. Sen fick älsklingen en likadan som brollan!






Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo