Det finns inget slut farfar<3

Hjärtan
Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig! Du betydde så ofatbart mycket för mig, du var inte som alla andra. Du hade något speciellt, du var ytterst speciell för mig. Fanns alltid där, du förstod mig i alla lägen. Jag behövde inte säga något, du såg de på mig.

Att du inte längre finns hos mig, känns bara så tungt. Varje dag utan dig, är tyngre än att bära omkring på 100kg guld. Har ett stort hål i mitt hjärta, en del av mig har lämnat mig. Djupt där inne så finns du för alltid kvar. Din plats kan ingen någonsin ta, den är din, bara din!  

Jag som sa till dig att jag för alltid skulle finnas vid din sida, men endå så svek jag dig. Jag fanns inte vid din sida när du lämnade mig för gott. Kan inte få de ja gjorde ogjort, livet fungerar inte så! Önskar så att jag bara kunde skriva om hela historian utan något slut. För mig så finns det inget slut, du är alltid hos mig.

Ditt liv skulle inte sluta så här, livet är så orätvist. De bästa ska alltid försvinna först, utan någon anledning. Vad hade du gjort för ont, för att förtjäna all den smärta som du fick genomlida innan du lämnade oss!?

Försöker trösta mig med att det var bäst att du fick lämna denna jord, ingen förtjänar att lida så oh allra minst du! Att sakna någon så som jag saknar dig är ytterst jobbigt, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig!
martina skrev

jag vet att du saknar honom det gör jag med....han var en ball man...de va han o han kommer aldrig lämna våra hjärtan
ps. finns här för dig gumman

Den 2007-10-04 klockan 20:42:07.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo