De som varit...

Farfars hjärta
De som varit de förgångna, de som nu är historia. Ska man glömma!? Man borde men det finns saker som man inte kan sudda ut och förtränga bara sådär. Saker som betyder ytterst mycket för en. Saker som bara inte vill försvinna, saker som man aldrig någonsin kommer att glömma, personer som aldrig kommer att försvinna i ens minne.

De finns alltid där, man släpper aldrig riktigt taget om dem. Precis så känner jag, jag kommer aldrig någonsin att släppa taget om dig farfar.

Jag minns än idag, hur du höll min hand i din och sa "Kalla händer men ett varmt hjärta" Farfar det finns inget slut, du kommer aldrig någonsin att försvinna från min stjäl. Du lever för evigt kvar här inom mig.

För mig kommer du aldrig vara död, du kommer bara vara borta, så långt borta! Önskar så att du vore här, en sista gång att jag kunde få säga allt det som jag aldrig hann säga till dig. Du lämnade oss så snabbt, men ändå så fick du lida så.

Livet är så fruktansvärt orättvist, varför ska det vara så!? Farfar mitt hjärta kommer alltid att tillhöra dig precis som ditt alltid kommer att tillhöra mig, vi två för alltid farfar<3   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo