Mycket motion :)

En dag med mycket motion och skratt. Härliga torsdag :) En lagom sovmorgon inleddes denna dag med, härligt. Frukost blev det också, faktiskt blivit lite dålig på att käka frukost nu den senaste veckan, usch fy på mig. Får bli bättre på de igen :) Sen kom Jim och hämtade mig. Dags för lite motion och skratt. Badminton stod på dagens schema, ett bra tag sedan man spelade. Men det var kul och som sagt det blev många skratt som alltid :) Fina vädret har det ju varit dessutom och imorgon ska de snöa haha eller inte! Tror inte de kommer någon snö, men vi får la se.

Efter en tripp i Lund med Jim, så blev det en kort paus i trädgården med vovven i solen. Men sen kom springet i benen och lusten att ta en jogging tur blev för stark. Så det var på med jogging kläderna, snörade skorna och på med lite skön musik i lurarna och så blev det en tur. HÄRLIGT, känner att kondisen är på G att förbättras och det gillas :) Sen när man ställer sig på vågen och man ser resultat där med är ju aldrig fel. Dock har det inte varit ett mål att vågen skulle visa resultat, inget för mig. Men när den gör det är det ju kul! Har alltid haft inställningen, "Har man inte blivit som man skulle va så får man va som man e"
En skön dusch efter all denna motion är aldrig fel, det satt fint och sen att lägga sig på sängen och bara ta de lugnt. Dock blev det bara 5 min som det var lugnt. Sen fick jag ett sådant sug efter skön musik i lurarna och lite plugg. Så fick gjort klart ännu en del på arbetet, så det rullar på. Ska göra en sista insats på arbetet för denna vecka imorgon hade jag tänkt :)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo