Fullt ös medvetslös!

Rubriken för detta inlägg talar sitt tydliga språk. Stämmer exakt in på min dag :) Fullt ös sedan man steg upp ur sängen. Än en gång så hade jag gett mig in på något som jag aldrig tidigare gjort, men varför inte liksom!? Lite typiskt mig att sätta mig i situationer som jag aldrig tidigare varit i, haha men det löser sig alltid. Gillar lite utmaningar ;) Dagens stora utmaning det var att jag anmält mitt intresse att arbeta som lärare, hehe kan ni förstå jag som lärare! Dessutom på en högstadieskola ;) men som det alltid brukar gå så gick det hela fin fint :) Min egen gamla högstadieskola, det var mycket som var som förr hehe men även en del nytt. Härligt, härligt kan jag säga! Lärare i svenska fick jag vara idag, samling med 7or och sen var man allmänlärare och fick den stora äran att hålla reda på alla ungar på hela skolan så att det jobbade också. Guttans, gick fin fint. Många trevliga elever får jag ju säga, trots att det var en del som tvunget skulle hålla på. Men dem är ju bara "barn" haha!

Kan ju inte mer än säga att jag mer än gärna jobbar där ibland, fick dessutom skriva på anställningspapper så nice! Sen var det allt att kila till bussen för att komma hem en mycket snabb vända. In och svida om till joggingkläderna för att ta en joggingtur ner till hallen, där det väntade träning i 2h med huliganerna och mina kära knäppisar till tränar kollegor :) härligt, sådär lagom svettig haha! Träningen gick la sådär idag, dock var målvakterna mycket fokuserade :) härligt tjejer. Sen var det allt dags för joggingtur nr två :) hem igen! Lite effektiv har man varit i och med att man sprang till träningen, annars hade det inte blivit förrän senare och då hade de inte varit så nice.
Sen fick det allt bli en lång och varm dusch. Härligt, mat på det och nu är man en ny människa. Laddad med massa energi för att imorgon så ska jag skriva klart mitt examensarbete, endast diskussionen kvar som jag redan har börjat på. Sen blir det handledning på fredag :) gutt!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo