Mysdag...

För att det var länge sedan sist vi hade en mysdag med vårt lilla gäng. Mamma, gamelmosterbus, Lotta också jag åh Veija :) alltid lika mysigt ♡ denna gång var det dags för en tripp hem till Lotta i hennes nya lägenhet. Men det tog tid för ingen av parkeringsautomaterna fungerade så vi fick felanmäla den också. Men det var bara en massa klydda :( Veija tyckte att det var kul i alla fall då hon fick gå och gå med Lotta.

Väl klara på parkeringen så kom vi upp i lägenheten och där fick vi lite fika oxh Veija fick ätit sin lunch samt smaka på Lottas sena frukost ;) lille fisen ska smaka på allt minsann! Sen bar det av till Emporia och där var ju inte alls mycket folk! Haha kryllade av folk överallt :) men vi hade trevligt i alla fall. Fick köpt lite smått och gott till Veija såklart ♡ lilla hjärtat. Såklart så skötte hon sig exemplariskt hela tiden.

Vi lyckades ju naturligtvis att starta larmet inne på handikapp toan när vi var där och byta blöja på Veija haha sådär va lång kö när vi kom ut och där stod en vakt som frågade hur det var om allt var som det skulle. Vi fattade inget! Så helt klart en trevlig dag som alltid ♡


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo