Fullrulle...

Fullrulle vetebulle har det minsann varit hela helgen, inte en lugn stund direkt haha! Då jag och min älskade sambo har varit hundvakter hela helgen, till världens bästa Frankiboy :) Sen har vi ju haft vår lilla Kiwi också såklart, en toppen helg med massa bus, mys och kärlek :) Fredagen den gick dock snabbt då man som vanligt kommer hem vid 17.30 :) Så det blev mys, lång promenad och sen laga mat. Gott med revben och råstekta potatis, morötter och lök! Toppen, det är helt klart mys. 
 
Sen blev det faktiskt en lugn natt och en massa morgon mys med vovvarna i sängen såklart :) toppen är det allt. Otroligt kul att det funkar så bra med vovvarna och det är klart en fördel! Efter morgonmyset på lördagen så blev det en lång promenad i det fina höstvädret :) härligt! Sen dags att packa väskan och in med hundarna i bilen. För att åka till Degeberga och mysa i skogen! Toppen att träffa hela tjocka släkten minsann :) Grilla korv och fika i skogen, det gör man minsann inte varje dag. Sen hade vi minsann två trötta vovvar när vi kom hem, som somnade direkt i bilen.
 
Ännu en lugn natt med vovvarna, dock gick vi upp lite tidigare så fick det bli en lång och mysig promenad trots regnet. Sen blev det dunderbus i hagen för vovvarna våra. Toppen :) en härlig känsla att se dem springa runt och busa med varandra. Sen åkte dem in i duschen båda två och sen var det tjollahoppsan i lägenheten. Sen booommm så somnade båda!
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo