11 veckor...

Idag är vårt lilla hjärta 11 veckor och några dagar :) tiden går fort minsann. Hon har varit hos oss i 1 vecka och 4 dagar :) känns konstigt när man tänker efter. En hel vecka, men samtidigt så känns det som längre och för att inte tala om hur duktig hon är. Så mycket som hon har lärt sig på den här tiden :) en duktig tjej vi har hittat helt enkelt. Har varit intensiva dagar, hon har redan besökt fyra hem plus sitt nya hem. Många människor, barn, hundar och katt har hon också busat med! 
 
Det är roligt att se hur mycket hon har lärt sig och hur mycket hon lär sig varje dag. Idag har hon till och med hoppat från armstödet på soffan rätt ut, utan att tänka sig för så klart! Men det är ju typiskt valpar :) Hon är van vid att vara hemma själv några timmar, superduper duktig är hon då. Gå fint i koppel övar vi på varje dag, sitt, stanna och ligg övar vi också på. Det börjar sitta 8/10 gånger så det är inte fyskam :D 
 
En sak som är säker i alla fall är att hon charmar alla vi träffar och håller husse samt matte igång :) Det är som att ha en bebis, men hon lär sig något snabbare, super duktig även när det gäller biten med att bli rumsren. Peppar, pappar ta i trä så har hon inte kissat inne på 4 dagar :) 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo