Bröllop & Midsommar...

21 Juni 2013 var ingen vanlig dag det här året, det var nämligen både dags för mig och älsklingen att fira vår första midsommar tillsammans :) dessutom som förlovade! Sen inte nog med det så stog det bröllop på schemat :) underbart med massa kärlek! Älsklingens ungdoms kompis som skulle gifta sig ;) Happy! 
 
En lagom lång sermoni i kyrkan får jag säga, ett fint bröllop med god mat. Många tal, skratt och tårar. Men det hör till om jag inte minns fel, så nu har jag varit på mitt 5;e bröllop! Man har hunnit med en del, men det är endast tre som jag kommer ihåg, då man vart för liten för att minnas på de andra två ;) haha inte lätt att vara liten minsann! Får ju erkänna det att jag blev bara mer och mer övertygad om att jag funnit mannen i mitt liv när vi satt där i kyrkan och P samt P lovade varandra evig kärlek! Allt känns så rätt :) underbart med kärlek ♥
 
Vi hade även tur med vädret, en helt fantastisk kväll, midsommar! Dock inte utan regn, men som jag brukar säga. Ingen midsommar utan regn i Skåne ;) Sen bjuder jag på lite bilder på en del av bröllopsprecenten samt kortet!
 
 
 
Martina skrev

vad fint det blev tettan:D

Den 2013-07-07 klockan 13:12:20.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo