Bjuv...

Startade denna helg med en lagom sovmorgon och lite mys med bästaste vovvem ;) sen upp och inviga min nya plattång ;) super nöjd minsann så det var lätt värt pengarna! Sen blev det allt en promenad med vovven och mammsen i det fin fina vädret. Skönt som alltid, det kommer man ju sakna något enormt när man flyttar. 
 
Sen fick det bli en tur till CG och handla med mammsen innan bussen gick. Dags att åka till älsklingen ;) tillbringa helgen i Bjuv :) härligt! Blev tacos till middag och godis mys på det är inte dumt en fredag bara sådär ;) fick även gått igenom sakerna som älsklingens mamma och pappa sparat som vi fick ta vad vi ville av. Alltid lika kul att gå igenom saker så som man inte vet vad det är. 
 
Dagen till ära så blev det mys morgon då både jag och älsklingen var lediga :) mys frukost och sen for vi och handlade lite. Sen blev det våfflor till lunch ;) härligt. Efter att ha gått igenom lite saker till flytten så blir det grillat ikväll. Samt massa mys ;) blir la även till att göra en lista över vad som behöver köpas till lägenheten! 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo