Då var man här igen!

Då var man här igen, inte skrivit på ett tag men så kan det vara ibland, när man har mycket att hitta på hela tiden :) För att ta det hela lite snabbt vad jag har pysslat med sedan sist; Varit med min lilla älskling hela helgen, myst med min lille Mellemelle, varit med familjen, varit ute och gått varje dag :) Bakat två dagar i rad, kladdmuffins och bullar sen har jag bjudit farmor, mormor och morfar på kaffe :) 

Sökt jobb, så nu väntar man på att folket ska höra av sig, samtal och mejl, svarat på två annonser också! Känner mig ytterst duktig, kan inte förstå mig på människor som säger att jobba behöver man väll inte, du går ju i skolan, du har pengar oh bla bla bla. Man behöver alltid pengar, man kan aldrig få för mycket av det bara för lite! Ni kan ju säga vad ni vill, men själv så är jag superduper sugen på att jobba och tjäna mina egna penagar, liksom få in lite mer än 1050:- varje månad!

Fatta det är ju helt stört att det är så lite vi får för en hel månad eller!? Nu går man runt och är smått nervös över vad man ska få för svar på om dem behöver tidsanställda eller inte och om dem med annonserna svara :) hoppas!!! Nej nu ska jag käka så höres sen, efter man har varit ute och övningskört ;)
Martin skrev

Håller med... man borde fan sätta regeringen/riksdagen på 1050 kr i månaden i 3 år så kanske dom fattar hur jobbigt det är!^^

Den 2008-09-23 klockan 17:44:25.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/
Martin skrev

sv: jo kanske det.. om vi lyckas.. för det e fucked up att leta nu med alla krav som man måste ha^^

Den 2008-09-23 klockan 21:11:44.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo