Min helg!

Helgen har svept förbi som i ett naffs. Tiden går fort när man har skoj! Som ni förstår så hade jag tänkt berätta om min helg, hade då tänk ta det i kronologisk ordning om man säger så!


Fredag: Denna dag började med en trevlig skoldag som alltid, sen kom älsklingen och hämtade mig på skolan som varje fredag typ ;) myspys! Sen tog vi bussen hem, så det ringde i min lilla mobild och det var ett glädjande besked ännu en gång. Det var familjen från Sandby som undrade om jag ville komma och hälsa på redan på söndag. Vilket jag så klart ville :) Sen när vi kom hem tog vi det lugnt, chill är skönt ibland. Gjorde inte allt för mycket, tog en mysig dusch, käkade mat och kollade film.


Lördag: Hände inte allt för mycket, en sovmorgon i alla fall. Lite städning till Mellemelle, myspys sen ut och övningsköra med mammsen. Det gick fin fint som vanligt, men som sagt det finns ju alltid saker som måste finslipas! Körde en bra runda, börjar bli bättre och bättre på det ;) lite så där stolt över mig själv! Sen följde jag med mammsen och handlade mat till helgen. Tycket att jag kunde vara så snäll och göra det! Sen hem och myste med älsklingen och Mellemelle :) mina små pojkar! Sen hoppade vi i duschen jag och älsklingen :) Sen bidde det mat, mums snacka om gott! Sen lite mys vid TV!

Söndag: ställt klockan idag, tvunget annars hade jag nog sovit hur länge som helst! Gick upp 09.30 ungefär sen fixande man till sig, käkade frukost och kollade lite TV! Sen begav man sig ut till bussen, ringde till Christina och meddelade att jag var på väg, hittade faktiskt hem till familjen :) fick träffa barnen, så söta och familjen verkar super trevlig, träffade dock inte pappan men det ger sig. Jag och Christina pratade lite drack saft, sen ringde jag till mammsen, mammsen och brollan kom sedan och hämtade mig, bussen hade ju precis gått och den går bara en gång i timmen på söndagar!

Sen satt man och väntade på besked hela kvällen, där hade nämligen varit en annan tjej också oh träffat familjen! Kollade film med älsklingen när jag kom hem, läste lite matte, käkade mat och hämtade cykeln som nu är min :) försökte fixa hjulen men det gick bara med framhjulet som jag fick av min käre bror :)Sen kollade vi på film, då ringde det och det var Christina och hon ville meddela att jobbet var mitt :) fatta vad jag blev glad, superduper. Så jag ska dit på tisdag, för att se var dagis och skolan ligger! Underbart får jag ju säga! Familjen, älsklingen och jag kollade sen på ICE AGE 2 tihi en mycket bra film! Sen nannade vi kudden!

Ja det här är vad jag har gjort i helgen! Vad har ni hittat på?


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo